reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Pogaduchy "ciężarówek" i nie tylko

ja mam taki wikkeldeken, ale nie uzywam go w ogole... jak klade mala w foteliku, to przykrywam normalnym kocykiem, bo przeciez, jak ja wyjmuje z fotelika, to i tak musze ten kocyk wytarabaniac z pasow, prawda? zupelnie niefunkcjonalny.
Generalnie to ja w ogóle nie myślalam o nim jako o specjalnym śpiworku do fotelika. Zamówiłam, bo wyglądał na cieplejszy niż kocyki które kupilam w LIDL-u. Zamierzam go wziąść do szpitala i owinąć małą w drodze do domu. I myślę, że sie przyda w chłodniejsze dni na spacerki...
Pożyjemy zobaczymy, 13€ nie majątek ;-)

reklama
dlatego ja tez narazie nie kupuje takich wynalazków, mam i zwykły kocyk które mysle uzywac do fotelika oprocz spiworka:) a dokupić mozna zawsze..... jasne ze to nie majatek , ale kazda rzecz to nie miałabym w ogole gdzie tego przechowywać ;)

bernadetkka ja sie obudziłam po 4 na siusiu i juz zasnać nie mogłam:(

Ja musialam czarnuszke :D
Inaczej oczy na zapalki.

I juz pada..
Bedzie jeszcze lato w tym roku???

Bry

Mdg mam nadzieje ,ze lato jeszcze bedzie :tak:

Co do kocyków jak mam taki CUDNY KOCYK Z APLIKACJĄ PROMOCJA 76x102 (2395299592) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
z mikrofibry:tak:uwielbiam takie kocyki bo jest milutki i delikatny ,nawet na gole cialko dzidziusia:tak: Michal ma do tej pory taki:tak: spi z nim ,a czasm widze jak go glaska i mówi " kocham cie"' ale jestes milutki ":-D:-D

Ten z hemy to za wyglad (chyba taki ma Astrid) bym kupila..:tak::tak:
Sencilla fatycznie czasem sie nie mysli o funkcjonalnosci:sorry2: dobre takie rady:tak:

Dobryyyyyyyy :)
Bry :)

Komu kawe??

Min fadlika chay ;-) a ty co tak wczesnie ? idzze spac kobito ! ja chyba zaraz wroce do lozka, poranne kakao mnie uspalo :D
Jeju noooo tez mnie denerwuje ta pogoda, w takie wietrzysko sie nawet nie wybieram nigdzie.

Co do kocykow, to ten do maxi cosi to przeciez tez kocyk i mozna go spokojnie uzywac w kazdej innej sytuacji, do przykrycia dziecka. Po prostu jest bardziej wielofunkcyjny i kosztuje tyle samo co normalny kocyk. Tylko ze przez normalny kocyk nie przeciagniecie pasow :D lepiej jak ma dzieciak w plecki cieplo niz zimno ... :tak: tak na logike ;)

​Have a nice day - ide dalej spac :D

reklama
Ayni ja dostałam i kocyki i kupiłam juz inne przykrytko wiec juz nie bede kupowała kolejnego bo to bez sensu :) jesli ktoś ma w planie dopiero kupić to faktycznie warto bo jak mowisz wielofunkcyjny ale juz nie przesadzajmy ze dziecku bedzie zimno w plecy bo sie zakłada body , spodenki i kurteczke i plecki nie beda na wierzchu...

P.S ja wstałam o 5 , zjadlam sniadanie i poszłam dalej spac ;)

Do góry