reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Pogaduchy "ciężarówek" i nie tylko

Jetem i ja:)

Mgd lez i wypoczywaj:) wiadomo ze na swoim to az przyjemniej:)

Madziula ladny pokoj:) az mi sie tak przyjemnie zrobilo,my niestety nie mamy pokoju dla dziecka...;/
moze uda sie dostac wieksze mieszkanie to tez wtedy zaszaleje:)

Astrid jak tam twoja Majeczka?:)widac po suwaczku ze juz ma tydzien, ale ten czas szybko leci:)
daje wam w kosc?:)

Pogoda dzisiaj super az zyc sie chce:)
ja znowu wzielam sie za porzadki:D dzisiaj lodówka poszla w ruch i kilka rzeczy w kuchni:)
Teraz czekam az moj wroci z pracy i na zakupy bo pustko w lodówce:(

Milego popoludnia kobietki:)

reklama
Melduje sie domu
Gratuluję powrotu do w łasnego łóżka. Teraz podczas przymusowego lezenia może nie będziesz się nudzić:-) No i nie waż mi sie wstawac z łożka - no chyba że za potrzebą:-D:-D
M jeszcze sie ze mna spiera zeby malego brac do nas do lozka , pomiedzy nas, ale ja bym sie troche bala chyba, ze mu cos zrobie albo go przytlocze :D nie wiem, wyjdzie w praktyce , kazde dziecko jest inne i nie do kazdego trzeba co chwile wstawac, wiec po prostu zamiast sie zastanawiac nad tym co i jak zobaczymy jak Adas bedzie spal, w ostatecznosci wezmie sie go do lozka. Skoro siercia nie uszkodzilam, to dziecka chyba tez nie ? [/I]:-D
Taaa, ja też mówiłam przy pierwszym i drugim że do łóżka brac nie będę, a potem spaliśmy we trojke...;-)
Madziula ladny pokoj:) az mi sie tak przyjemnie zrobilo,my niestety nie mamy pokoju dla dziecka...;/
moze uda sie dostac wieksze mieszkanie to tez wtedy zaszaleje:)
Bernadetka nie martw się - mam to samo. Małej musi wystarczyć narazie kącik w naszej sypialni....

Zerkam sobie na TV - Włochy-Chorwacja 1:0;-)
Córka mi kupila mulinę i twardo haftuję póki mam czas. Jak mała się urodzi to moge potem już czasu nie mieć:-)

ja wcześniej miałam takie mieszkanie że nawet w sypialni nie byłoby miejsca na kącik dla dzidzi :( dlatego tez od dawna szukaliśmy juz na "przyszłosc" wiekszego, z myśla o dzidzi:) no i jest i mieszkanie i dzidzia hahaha na samym początku jak juz przyznali nam to mieszkanie i nie byłam jeszcze w ciązy to planowaliśy tam zrobic pokój komputerowy jednak plany sie zmieniły i juz jest pokoikiem dziecięcym hihi

berdadetkka spokojnie i wy w końcu urządzicie pokoik :)

ja dzisiaj dostałam 2 reklamówy ubranek, łooo matko nie wiem kiedy ja to zuzyje ale tak sie ciesze :)

Madziula to teraz pokoj komputerowy bedziecie musieli przeniesc do.. salonu?:-D my tez mielismy miec komputerowy i stal sie on pokojem dzieciecym:sorry2:, moj to teraz mi kombinuje jak kon pod gore i chce wcisnac biurko z komputerem, mixerem i innymi sprzetami do tworzenia muzyki :szok: powiedzialam mu, ze jak se kupi mieszkanie o jeden pokoj wieksze, to niech wtedy sie urzadza a nie mi tu sie wciska z tymi farmazonami :-D poki co, sypialnia zostala sypialnia, ale zobaczymy na jak dlugo :cool2:

Ja ostatnio zas dostalam tasze ciuchow dla malego, ale od rozmiaru 80. Dostalam to od takiej holendery, one wszystkie chyba swoje dzieci ubieraja w mini ciuchy dla doroslych, czyli koszule w kratki, sweterki w romby, itd. no ale takie ubrania tez sie przydadza na jakies rodzinne uroczystosci:tak: ogolnie ja mam juz ciuchy dla Tomka do 2 roku zycia, nie musze nic kupowac, no chyba ze mi sie cos spodoba w sklepie, ale nie mam przymusu, wszystkie ciuszki sa ladne :tak: kaske moge przeznaczyc na zabawki :-D

Madziula staramy sie o wieksze mieszkanie bo wczesniej nie bylo w planach dzidziusia i wzielimy pierwze jakis sie nadarzylo, a male jest bo tylko salon sypialnia, kuchnia lazienka, korytarz ale narazie damy rade a moze sie akurat cos trafi:)

Thehague wyobrazam sobie ten caly sprzet bo u mnie jest podobnie, dobrze ze teraz nie ma gdzie tego poustawiac bo dzieciece mebelki zajely miejsce ale nie wyobrazam sobie tego wszystkiego np. w sypialni, mamy garderobe cos metr na metr kazalam mu sie tam pomiescic ze swoimi zabawkami ale nie chce:-D Twoj maz tworzy muzyke? Moj narazie dal sobie spokoj bo praca go pochlania, ale teksty pize, i to nawet calkiem calkiem mu to wychodzi:happy2:

bernadetkka jeszcze nie maz:-D;-)
tak, moj tworzy muzyke, jak ma wene to potrafi caly dzien przesiedziec przy FL STUDIO i robi jakies bity.. maja w planach z jednym kumplem zalozyc studio, to przynajmniej bede miala spokoj:sorry2: :-D

reklama
Rozumiem:)
Ja ze swoim tez mamy calkiem odmienne gusta co do muzyki i czasami mam chec wyrzucic go z domu jak mi wlaczy jakies badziewie swoje:):-D

Jakie tu pustki... wszyscy zajeci...?

Ayni zdaj reacje jak wrocisz:)

Do góry