Oh Bernadettka nie przejmuj sie , kazdej z nas sie to zdarza, mi sie czasem tez nie chce sprzatac, czy ugotowac i M sobie sam robi cos na szybko, nawet nic nie mowi, bo na poczatku ciazy mialam lenia nieuleczalnego, za co bym sie nie chciala wziac , to po prostu az mnie odrzucalo, wiec powiedzialam mu, zeby sie nie wkrecal w to, i ze teraz bedzie mi troche odbijac i prawdopodobnie za jakis czas wroce do siebie raz w niego rzucilam nawet telefonem, ale on juz sie w sumie z tego smieje pogadajcie sobie szczerze, ze bedzie Ci odbijac teraz i pozniej tez i ze liczysz na jego wyrozumialosc . Mysle,ze mu to ulatwi sprawe, bo mezczyzni nie sa domyslni i nie wiedza co sie dzieje
A pozytywka to mobiel albo babymobiel naprawde ladne sa , poluje na ta : Marktplaats.nl > NIJNTJE: Muziekmobiel grijs/wit NIEUW - Kinderen en Baby's - Speelgoed | Babyspeelgoed
Iskierka widzisz, a mi mowila , ze 7,5 to jest norma, to faktycznie mnie uspokoilas juz mialam czarna wizje cukrzycy ciazowej , ostatnio wlasnie o tym czytalam, ze wtedy gorna czesc dziecka jest powiekszona i utrudnia to porod i trzeba sie poddac leczeniu ...
Madzia a gdzie kupiliscie tapety ? w KLB ? Zastanawiam sie czy sa jakies polskie sklepy , gdzie w internecie mozna zobaczyc tapety ?
A pozytywka to mobiel albo babymobiel naprawde ladne sa , poluje na ta : Marktplaats.nl > NIJNTJE: Muziekmobiel grijs/wit NIEUW - Kinderen en Baby's - Speelgoed | Babyspeelgoed
Iskierka widzisz, a mi mowila , ze 7,5 to jest norma, to faktycznie mnie uspokoilas juz mialam czarna wizje cukrzycy ciazowej , ostatnio wlasnie o tym czytalam, ze wtedy gorna czesc dziecka jest powiekszona i utrudnia to porod i trzeba sie poddac leczeniu ...
Madzia a gdzie kupiliscie tapety ? w KLB ? Zastanawiam sie czy sa jakies polskie sklepy , gdzie w internecie mozna zobaczyc tapety ?