reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Pogaduchy "ciężarówek" i nie tylko

reklama
Dzieki KAROLA. Bo wlasnie sie zastanawialam w co pisklaka ubrac..
I stanelo na takim zestawie jak u Iskierki(prawie).
Body,koszulka,pajacyk i taki kombinezonik z weluru cienki z kapturem. Do tego czapencja i skarpetki. No i kocyk cieniutki :)
Jak bedzie mega cieplo to najwyzej pajac i koszulka odpadnie..

Jejku, skoto my tutaj tak wszystkie przezywalysmy porod Iskierki,czekamy na Bernadetke, to co sie bedzie dzialo jak nasza trojca zacznie hahah.
Macie internety w telefonach?? ;)

Ostatnia edycja:
Madziula kompletuj bo roznie moze byc:D
Astrid oby bylo tak jak mowisz:) bylabym w siudmym niebie ale cos czuje ze to jeszcze potrwa:(
Mgd jak wy zaczniecie rodzic to dopiero bedzie napiecie:D
jedna za druga albo co lepsze wszystkie naraz:)
szykowac tam internet w telefonach:D
Wlasnie patrze na tvn24 i pokazuja zalany szpital w Gliwicach:szok: masakra, a jak by przyszlo rodzic alurat w tym czasie...:no:

Ostatnia edycja:
Szok!! Albo upaly albo powodzie..
Rodzic to mozna jeszcze w domu, ale ludzie ktorzy musza byc operowani lub podlaczeni do roznych sprzetow?? Jeej...

jeju ale wam zazdroszczę wy Już na wylocie ;) berni facet swojego atakuj ! bierz co ci się należy haha ;) a ja zrobiłam listę co mam i zobaczyłam gdzie mam braki
wkleje , co? może mi coś poradzicie.
ewidentnie pajaców 62 brakuje i pewnie masę innych rzeczy

niedrapki x3
skarpetki x 7
slofjes x 1
bluza welurowa62 x 1
bluza welurowq68x1
kaftanik 56X1
komplecik bluzka+spodnie56
spodnie56x 2
komplecik bluzka+spodnie62
czapeczki x3
pajac welurowy 50x1
pajac bawelniany56x4
body długi rękaw56x3
body krótki rekaw56x4
rompers56x1
bluzka długi 56x1
bluzka krótki 56X1
bluzka krótki rekaw62x2
bluzki długi rekaw62x4
spodnie 62x2
body krótki rekaw62-68x6
body długi rękaw 62x3
pajac 62 x 1
rompers 68x1
kurteczka misiowa 56x1

Ayni tak sie nie da... musialabym innego chlopa na szybko znajsc bo moj sie bio:D
Ja nie kupywalam kaftaników, ale to tylko moje zdanie, bo one sie skrecaja dziecku na pleckach i podobno nie wygodne...

berni ją też słyszałam że od kaftanikow się teraz odstępuje ale nie znam się w ogóle. a powiedz mi na ilość co tam byś dorzuciła? ktokolwiek?

reklama
to jest to co mam aa i jeszcze 2 spiworki do spania . nie wiem czy coś jeszcze kupować czy czekać aż się urodzi i wtedy dokupić wg rozmiaru.

Do góry