reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Pogaduchy "ciężarówek" i nie tylko

A gdzie Wy te wszystkie cuda ogladacie? Macie polska tivi??

AYNI ja tego kuraka u egipskiego rzeznika kupuje :D
Jedyna "wada" to taka ze trzeba go dluuuugo gotowac. Ja wrzucam calego do gara(na cwiartki pokrojonego) i bulgam okolo 3-4 godzin..ale efekt..mmmm

Bernadetko ja tez olifantje juz jestem :) wazylam sie dzisiaj- waga ciezka 89kg, 20 na plusie :)
Aleeee, po porodzie sie wylaszcze :D

reklama
Mgd zaraz przyfrune za wechem tego rosolku...:)

Ja mam polska tv, placimy 100 euro na rok ale przynajmniej mi sie nie nudzi:)

Ja nie mam wagi, zwaze sie w czartek u poloznej bo ciekawa jestm ile mam na plusie keszcze nie dawno bylo cos kolo 12 terz moze doszlo do 15... ale to nic potem zginie:D

Ja tez wagi nie mam :D od niej sie placze :p waze sie przy okazji jak jestem u lekarza, w aptece ;)

A ja polskiej tivi niet. Jakos w ogole malo telewizyjna jestem..
A po tylu latach podejrzewam ze jakbym uslyszala polskiego lektora to by mnie nerwica wziela :d

BERNI a ty zamiast siedziec na forum po nocach to poszlabys babo rodzic, co?? ;)
Bo tu nastepne w kolejce czekaja :D

ja mam tylko holenderska tv na płatna szkoda kasy bo wolę ujezdzac laptopa i stamtąd oglądam dokumenty ale dziś lipaaaaaa.

mieliśmy satelitę ale coś się spsulo.

Mgd egipski mówisz... u nas tylko marokany w mieście chyba 2 tylko ale za to u jednego są świeże ryby z morza śródziemnomorskiego. tęsknię za zupa z czerwonego kraba :cool: jeju ja znów o spozywce ;p

Mgd ja z mila checia:) nawet na piechote moge isc na porodowke:D
ale ten moj synalek cos nie skory;/ ciekwe po kim taki leniwy:D
u mnie waga jest ale cos jej sie poprzestawialo i zle wazy, z miesiac temu moze troche wiecej jak stanelam i pkazala mi 150kg to mi oczy wylazly na wierzch:D dlatego juz z niej nie korystam:)

Hahah 150kilo to juz waga iscie wielorybia buahaha

AYNI marokany tez powinni miec :) zrob sobie taki rosol raz a innego juz nie tkniesz :D
A gdzie Ty w necie te dokumenty ogladasz??

Aaa nie wiem czy Wam mowilam ale zaczelam ten masaz krocza :D i powiem szczerze ze ani to przyjemne, ani latwe ;)
No ale na uszach stane zeby peknac (pec?) jak najmniej..

Ja tez robilam ten masaz ale teraz to juz sie do tego nie nadaje... nie moge sobie sama pordzic;/ mojego nawet nie wolalam do pomocy bo oni tak wystraszony gorzej niz ja:)

Ale faktycznie trzeba sie nagimnastykowac zeby to zrobic:)
A mi tam wydawalo sie to calkiem przyjemne:D moze zle to robilam i dlatego :-D

Mgd www.documentaryheaven.com i na jutubie. a znasz może jakiegoś appsa żeby pliki ściągać z netu na tel np z jutuba ?

bernadetkka może faktycznie jutro! ale na dniach to napewno. ja jak tak czytam że ktoś urodził w moim stadium ciąży to aż się boję. a najbardziej żeby w polsce nie urodzić przypadkowo ;D

Mgd ja bym chętnie zjadła normalnego kurczaka bo te od marokana też takie przemyslowe ale moje miasto małe i nie wiem czy dostanę ;S

Ostatnia edycja:
A wy dalej o jedzeniu;/ glodna sie zrobilam... mam taki dobrutki boczuś (swojskiej roboty:D)w lodowce ale strasznie tlusty ale chyba sie skusze:)
Ayni nie krakaj zebys kochana nie urodzila:( za wczas na ciebie:)

kurcze strasznie bola mnie brodawki;/ tylko niewiem czemu dotknac sie nie moge...:(

reklama
AYNI kolejka obowiazuje :p sie nie wychylaj przed szereg :D

Aplikacji chyba takiej niet..ale na app YT mozna chyba off-line zapisywac..?
Ooo i ipla jeszcze jest :)

BERNADETKO mnie to bolalo na poczatku, teraz juz skora bardziej elastyczna i jest git. Fakt ze ciezko sie tam dostac :D ale klade noge na lozko i wio :D
Mojego tez nie prosze. Ba. On nawet nie wie ze cos tam majstruje haha

A brodawki bola bo moze sie kanaliki wszystkie szykuja do mleka???

Do góry