reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Pogaduchy "ciężarówek" i nie tylko

reklama
O o o o, biedronka to dobre okreslenie ;)

Ja odlecialam bo dawka tej morfiny byla konska-przy normalnym porodzie sie tego w takiej ilosci nie stosuje bo szkodzi dziecku.

AYNI no i ja musze kortingi pampersowe posegregowac...

Mam zgageee. Ratunku. Pokaralo mnie za te kopytka. A raczej ich ilosc ;)

Ayni jestem:D ale boli coraz czesciej... niech to juz sie zacznie bo doczekac sie nie moge...:)
Ale maly nadal sie przeciaga wiec chyba nici z tego;/

Iskierko, zdjecia sliczne az sie wzruszyłam, slicznotka ta twoja Oliwia:D
Super ze wszystko poszlo szybko i bez komplikacji:*
teraz tylko sie cieszyc:D

Ja kilka razy tez palilam trawe ale to nie dla mnie, jakos nic mnie to nie rusza... ;/
ale z waszych histori to sie usmialam:D

Iskierka super że już wróciłaś , malutka jest śliczna :)

nasza lista porodowa powolutku zaczyna sie pomniejszach, berni szykujkaj sie :):)

ja zaczynam sie juz niecierpliwić :)

dlugo bylas w szpitalu? Kiedy Was wypuscili??
I w jakiej garderobie? (znaczy sie Oliwia)
Wczoraj o 16.00 bylam juz w domku. Nie bar5dzo wiem o co pytasz, ale... Olivia miala na sobie body+koszulka+spioszki+skarpetki (bo śpioszli byly za dlugie)+vestje(coś ala sweterek+czapeczka), do tego kocyk i fotelik
Idę małą nakarmić i .... spać - mam nadzieje :)

Dokladnie o to mi chodzilo :)
Dziekuje Iskierko :)

BERNI oho ho ho. Sie bedzie dzialo :D oby to juz ;)

MADZIA,KAROLA i zaraaazzz my :D zwarte i gotowe??? ;)

Thehague mialam kilka, wczesniej stalam przy zlewie to mialam kilka co jakies 15-30 minut, teraz juz rzadziej...
ja sie nie nastawiam bo pewnie nic z tego... on chce abysmy jeszcze na niego sobie poczekali:)

Jejku,jejku ja tez sie juz doczekac nie moge:baffled:

Iskierka po twoim opisie partych mi sie przypmnialo i z lekka sie przestraszylam:sorry::baffled::happy:ale to chwilowe:tak: oby ci dzis mala dala odpoczac:tak:

Bernadetka to moze sie ruszy:tak: Mi sie zaczelo od takich lekkich co 20 min :tak:
Mgd ja spakowalam( w koncu hura:sorry:) body i pajacyki ,skarpetki ,czapke i polarek:tak:

dobrej nocki mam nadzieje ze pospie:tak:

reklama
Do góry