bernadetkka
Fanka BB :)
Witajcie
Po dlugiej przerwie
Ayni ogromne Gratulacje
Kolejne z wrzesnia, super, sie wam udalo :*
Czytalam was troche ale jakos nie mialam jak napisac, laptop padl, komputer wieczorami zajety przez mojego, telefon mi padl... eh.
Dzisiaj bylismy na kontroli w CB wkoncu bo juz myslalam ze o nas zapomnieli
Naszczescie wszystko w porzadku, Alex rosnie zdrowo, mierzy 86,5 cm i 12,7 kg
Wypelnialismy tez formularz do psz jesli bede chciala go poslac to one wysla go od siebie.
Olinkaa co do mowy, to u nas tez roznie z nia, a dzisiaj jeszcze uslyszalam ze jak mowi wiecej niz trzy slowa to bardzo dobrze.
Moj mowi tylko mama,tata, baba, tci, (kot) idzie, gdzie, trzy, szesc, daj, tu, tyle z takich ktore wymawia ladnie, reszte po swojemu przekreca
Tez jest szalony strasznie, gdyby bylo ich dwuch to ciezkie zycie
Broi strasznie, opanowal wchodzenie na stol i krzesla, a takze wozke, ubiera i rozbiera sie sam, wyciaga mleko z lodowki jak chce mleka bardzo duzo rozumie, poda wszystko o co go poprosisz.
i uwielbia zabawe z dziecimi, nie mozna go potem wyciagnac do domu
Smoczka juz od swiat nie uzywamy rozgryzl go i potem mu nie pasowal,wyrzucil do smieci i koniec, nawet placzu nie bylo.
teraz musze sie wziasc za nocniczek, i go uczyc choc on bardziej woli kibelek
Po dlugiej przerwie
Ayni ogromne Gratulacje
Kolejne z wrzesnia, super, sie wam udalo :*
Czytalam was troche ale jakos nie mialam jak napisac, laptop padl, komputer wieczorami zajety przez mojego, telefon mi padl... eh.
Dzisiaj bylismy na kontroli w CB wkoncu bo juz myslalam ze o nas zapomnieli
Naszczescie wszystko w porzadku, Alex rosnie zdrowo, mierzy 86,5 cm i 12,7 kg
Wypelnialismy tez formularz do psz jesli bede chciala go poslac to one wysla go od siebie.
Olinkaa co do mowy, to u nas tez roznie z nia, a dzisiaj jeszcze uslyszalam ze jak mowi wiecej niz trzy slowa to bardzo dobrze.
Moj mowi tylko mama,tata, baba, tci, (kot) idzie, gdzie, trzy, szesc, daj, tu, tyle z takich ktore wymawia ladnie, reszte po swojemu przekreca
Tez jest szalony strasznie, gdyby bylo ich dwuch to ciezkie zycie
Broi strasznie, opanowal wchodzenie na stol i krzesla, a takze wozke, ubiera i rozbiera sie sam, wyciaga mleko z lodowki jak chce mleka bardzo duzo rozumie, poda wszystko o co go poprosisz.
i uwielbia zabawe z dziecimi, nie mozna go potem wyciagnac do domu
Smoczka juz od swiat nie uzywamy rozgryzl go i potem mu nie pasowal,wyrzucil do smieci i koniec, nawet placzu nie bylo.
teraz musze sie wziasc za nocniczek, i go uczyc choc on bardziej woli kibelek