reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Pogaduchy "ciężarówek" i nie tylko

dzien dobry...ja to chyba od wczoraj pisze sama do siebie tutaj :)

Ja juz obiad mam gotowy prawie. Zaprowadzilam malego do psz po drodze zakupy zrobilam i zupa juz prawie gotowa :) potem leniu****e,a jutro wielkie sprzatanie :/

Mamo​ dobra dziewczynka z tej Zuzi, podzielila by sie wszystkim ze wszystkimi-nawet z mrowka :D hehe

reklama
Dzien Dobry
Co za pogoda...dzieci w domu sie nudza i psoca...
Ja nie mam dzispomyslu na obiad,chyba bedzie spagetti:sorry:
Tymczasem,milego dnia dziewczyny.

ja chyba zapadne w sen zimowy, zwoje w moich polkulach sie prostuja.. serio...
Niech ten maz moj wygra w koncu staatsloterij i kupi mi jakis skromny domek w Tunezji.... aaaaaa

spaaac

No nam, ale przeciez wiadomo, ze dom nalezy do kobiety, wiec generalnie mi kupi :-D my poki co wygralismy raz 38.50 a potem znow 20 eur ale gdzie te miliony pytam sie! Ach nie ma tak latwo.

U mnie kawa tez nie dziala, zastanawiam sie nawet nad kupnem jakiejs maszyny do kawy, moze cos polecicie?My mamy taka z Philipsa co na dwa kubki od razu rozlewa, ale nie robi zadnych bajerow, piany itd.

Adas poszedl drzemac o11.30 i dalej spi, ja o dziwo sama sie obudzilam i naszlo mnie na pieczenie chleba ciekawe co z tego wyjdzie hmmm.... Kiepska jestem w ugniataniu. November, sweet november... :eek:

no jestem... ktos tu na mnie w ogóle czekał??? hehehe

Bryyy

widze totkowo lotkowo, my ostatnio wygraliśmy darmową kratke i 5 e heheh takze w sobote sie okaze czy jakis miljoen wpadnie na konto hahaha

wreszacie weekend...wczoraj byłysmy u alergologa na wynikach z krwi, no i sie okazało że alergii nie ma... za to pokazałam mu egzeme na twarzy, myslalam ze cos konkreetnego poradzi, to tylko powiedzial ze jak po wazelinie nie poprawi sie to do HA .. rece opadaja... to on alergolog czy świeta krowa... a ci mi HA przepisze, druga wazeline hahahaha ale jaja, sama sobie poradze....
dzisiaj byłysmy chwile zobaczyc na festynie w złobku a jutro już parkpop w Hadze, cąłkiem mi wyleciało, idziemy jutro z sasiadką na kramiki zobaczyć... moze sie cos fajnego przytacha do domciu :) trza sie troche zabawić :)

no to zaczynam leniuchowanie :)

hejka

no no ale tu tloczno
normalnie ta pogoda mnie rozwala, w domu nudy, weronika jakiegos wirusa ma wymiotuje i goraczkuje i MEDZI oczywiscie bo jej sie nudzi, mala steka ze wstac nie moze, ach ja juz chce do Pl

gdzie to lato, no gdzie????????

wiecie bylam ostatnio na centrum ooooooooo jakie wyprzedaze, tylko kasiure trza miec, achhhhh

no nic mykam bo nie chce mi sie nawet pisac, bede cierpliwie czekac na meza

normalnie juz mnie to wkurza ze na wyjezdzie jest od stycznia i tylko na weekendy go mam. ach
papa

trzymajcie sie laski

Ano pogoda do d... lata chyba w tym roku nie będzie. Pf a my dopiero w połowie sierpnia do Polski. Na dodatek jutro wizyta teściów. Kasia jakie Ty te tabletki miałaś? ? Bi by mi się porządna dawka przed ich wizytą przydała.

Zastanawiam się czy Jaśmince zęby nie ida bo oprócz slinienia ma jakby biegunkę. .. 3 - 4 razy na dzień.

Żyć nie umierać.

Madzia parkpop heh ostatni raz chyba z 5 lat temu tam byłam

Ja was blagam nie wspominajcie o pogodzie, bo mi sie cisnienie automatycznie podnosi, jeszcze pelna nadziei sprawdzam co jakis czas prognoze i zalamac sie mozna.

Na lekarzy tez mam nerwa,bo Adam dalej kaszle, i jak mocniej mu sie kaszlnie to potrafi nadal zwymiotowac,co prawda juz mu sie (prawie) nie zdaza, kupilam ten syrop tymiankowy, mleczy dalej nie pozbieralam. Moze jutro.

Powiem wam cos,co mnie cieszy, mam taka kolezanke, z ktora kiedys pracowalam, i pamietam jak mi opowiadala, ze ma jakies problemy kobiece i gneralnie szanse na ciaze male. Po czym zaczela planowac slub i sie okazalo , ze jest w ciazy. Jej cora juz ma moze z 2 latka i teraz spodziewaja sie... blizniakow! Takze lekarzom nie wolno ufac :-p

U nas zapowiada sie mily wieczorek hmmm :D

reklama
Agss ja biore Nervovit.Noo zabki to juz moga byc w tym wieku,oby jak najmniej bolesnie wychodzily.
Ayni gratulacje dla kolezanki.To sie jej trafilo...heh...ja czasem mam ochote moje gratis oddac tylko chetnych nie ma :-D
Masz mezusia w domciu ;-)Ooo ja mojego bym oddala razem z dziecmi! :-D
Tak sobie czasemy mysle,co sie z nami stalo.Dzieci zmienily wszystko,nie jestesmy juz tacy jak kiedys.Ciagle zabiegani,rozmowy przewaznie o dzieciach i ich potrzebach a tak to ciszaaaa odpoczynek...brakuje mi tego mojego starego chociaz wiem,ze ja tez jestem calkiem inna...echhhh co za zycie

Do góry