reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Pogaduchy "ciężarówek" i nie tylko

hej!!

A ja dzis z rana wybylam na bazarek wrocilam to juz prawie 14 byla wiec szybko za obiad....
Nie dawno wstalam bo poszlam na drzemke i dobrze ze sie obudzilam,myslalam ze wylaczylam rosol a nie wyl i pol sie wygotowalo jak wstalam...niezle by bylo gdyby sie caly wygotowal...co za glupek ze mnie ehhh...

Madin wszystkiego naj!! spoznione ale szczere...Ale Ci fajniusio minal ten urodzinkowy dzionek :) ja dopiero swoje swieto w listopadzie...
Ja za piwkiem nie bardzo ewentualnie z sokiem...a drinka wczoraj wypilam-przynajmniej sie milo spalo :)

Nic lece konczyc obiad bo K zaraz wroci hehe ....

reklama
Ayni spokojnie :*. To Twój wybór, rób jak uważasz. Moja Majka po ostatniej szczepionce 3 dni była niespokojna i miała temperturę. Potem, jak ręką odjął latała, jak zwykle. Każda mama ma swój rozum i wg niego postępuje. Ja nie popieram olewania szczepień, bo nie uśmiecha mi się powrót chorób, o których czytało się w powieściach z okresu Młodej Polski i tyle.

Jak nie byłyście w http://www.diergaardeblijdorp.nl/ , to polecam :). Cały dzień tam spędziliśmy, jest tam masa atrakcji dla dzieci. Prócz placów zabaw, są "tajemne" wejścia, tunele etc. :). No i na mnie największe wrażenie zrobiło oceanarium.

Ostatnia edycja:
brY

o gorąco na forum :)
własnie, a my za 2 tyg idziemy na szczepienie 11 miesiecy :) i bedzie ważenie i mierzenie ojej ale jestem ciekawa ile to moje baby waży :)

Mamo ZiM czy szczypionka w 14 miesiacu jest gorsza niz pobieranie krwi?? bo jak nie to płaczu nie bedzie....

padam dziś ... ale duchota, chociaż wczoraj było dużo gorzej :)

Ja szczepię L jednak z duzym opóznieniem i duzymi odstępami miedzy szczepionkami. Nie idziemy według kalendarza bo według mnie jest tam za duzo i za szybko.
Dziewczyny tylko proszę was nie dajcie zaszczepić dziecka bez osłuchania z katarkiem itp

ja raz poszłam na szczepienie, gdzie dziecko było 2 dni po antybiotykach na zapalenie płuc i ja to powiedziałam i zawołali pania doktor żeby osłuchała, a że wszystko było ok to zaszczepili:)

ja raz poszłam na szczepienie, gdzie dziecko było 2 dni po antybiotykach na zapalenie płuc i ja to powiedziałam i zawołali pania doktor żeby osłuchała, a że wszystko było ok to zaszczepili:)

no ja bym nie dała tak osłabionego organizmu choroba i antybiotykiem zaszczepić, ale to ja a ja wariatka na punkcie zdrowia własnego dziecka!

Dziewczynki niestety ten lek nic nie pomaga bo Adam przy kaszlu od razu zwraca zawartość żołądka. Dzwonilismy znów na dyżur nocny i kazali nam jechać do szpitala. Może w końcu dostanie jakiś antybiotyk w zastrzyku bo przez jame ustną to tak będziemy się bawić nie wiem ile a teraz jak dziecko robi kupe to widzę ze w pampersie pusto trochę brązowej wody i kilka małych kulek :( tzn ze nic do żołądka nie trafia...
3majcie kciuki

Dziewczynki niestety ten lek nic nie pomaga bo Adam przy kaszlu od razu zwraca zawartość żołądka. Dzwonilismy znów na dyżur nocny i kazali nam jechać do szpitala. Może w końcu dostanie jakiś antybiotyk w zastrzyku bo przez jame ustną to tak będziemy się bawić nie wiem ile a teraz jak dziecko robi kupe to widzę ze w pampersie pusto trochę brązowej wody i kilka małych kulek :( tzn ze nic do żołądka nie trafia...
3majcie kciuki

trzymamy z całych sił

reklama
Hej ale lato;) Dziekuje wszystkim;)MADI moja Krolowa ma 13mies. i 6dni. Spoznione zyczonka urodzinowe;) AYNI bedzie dobrze:) MAMA DORDR. my bylismy w Pl jak Nadka miala 5tyg.-samochodem,podroz zniosla b.dobrze(duzo lepiej niz teraz). Zatrzymywalismy sie co 3godz. i kladlismy ja na ok 30 min. w gondoli zeby rozprostowala male kosteczki-cyc zmiana pieluszki i dalej w.droge.

Do góry