reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Pogaduchy "ciężarówek" i nie tylko

Dzień dobry....
Ale miałam ciężki dzień wczoraj.......:oo::oo::oo: Ledwo dotrzymałam do 20.30.....uuhhhh.....Może zaczne od przedwczorajszego wieczora. Lezymy sobie juz w łóżeczku, a mój Ł nagle drze sie, a ja nie wiem o co chodzi.....dopiero po chwili wykrzyczał, że cos go strzyknęło w plecach. Nie mógł sie ruszyć.....dałam mu tabletke za ból pleców i przeszło mu troszke, ale na drugi dzień i tak został w domu, juz go tak nie bolało, ale z rańca jeszcze łaził pozginany......No i wczoraj mój Ł został w domu, a ja jak odprowadziłam Karola to pojechałam pozałatwiać sprawy. W drodze rozbolała mnie głowa, ale tak strasznie. Nie dość, że łab mnie nawalał to jazda mnie tak zmęczyła, że masakra.... Czułam ucisk w skroniach, a potem taki ból mnie złapał, że myślałam, ze zejde....Jak wróciłam to od razu popadłam szafke z lekarstwami i od razu dwie przeciwbóleowe wziełam. I tak nie przeszło.....I jeszcze za zakupy musiałam jechać i obiad ugotować i Karola odebrać i z psem wyjść....Koło 17-stej prawie padłam na ryj. Nawet nie miałam siły jeść....mój Ł mnie karmił:-) Przed 20-stą mój Ł zasnął w salonie, a ja połozyłam dzieciaki i też rąbnełam sie na łoże....zasnęłam od razu.....

A teraz jem śniadanko i kawke pije.

ayni no faceci:-D Mam nadzieje, że z Twojemu małemu sie szybko poprawi. Będzie dobrze!

ewelinka oj u mnie podobnie troche. Mała marudna jak nie wiem co, je mniej, a czasem tak wydziwia i w ogóle nie chce jeść, sama nie wie czego chce....

U mnie pogoda do bani.....ochłodziło się i chmury takie jakby zaraz miało walnąć mega deszczem.....gdzie te upały.....coś słyszałam, że w sierpniu ma byc cieplej, ale nie wiem ile w tym prawdy....

reklama
no piekna mamy pogode :/

czesc w ogole :)

Ja juz po sprzatanku...:) teraz siadlam by kawke wypic.

madin wspolczuje tego zlego samopoczucia,ja wczoraj tez mialam taki bol glowy ze przed spanim musialam zazyc ketanol bo nawet zasnac nie moglam ;./ najgorsze to ze zjadlam ostatnia tabletke ,musze do mamy dzwonic by mi wyslala znowu ketanol.
ayni maz ci stresa narobil hehe :) ciekawe co mialas w glowce wten czas jak ci powiedzial ze jestes w ciazy hehe :)

Lipomal-jest to syrop ogolny na przeziebienie od 1 roku zycia,ale jest zajebiaszczy... u nas mozna go kupic w zasadzie w kazdym juz polskim sklepie :)
Ale ja bym chciala ten przepis na ten syrop od kolezanki Magdy skoro tez taki skuteczny ciekawe jak sie go robi :)

a jeszcze mialam pisac apropos chorob -to u mnie tez sprawdza sie Flegamina na kaszel-najlepszy syrop na kaszel,tez kupuje w polskim sklepie,ale Flegamine to juz stosowalam w pl,bo tylko ona byla skuteczna w kaszlu dzieciecym,dobrze ze tu tez jest dostepna :)

Astrid kochana, takie tabletki to nie działają na mnie :no:, poczekam do wtorku bo wtedy powinien mi się @ skończyć, jak mi nie przejdzie to zadzwonię do lekarza. Dziś ogólnie już lepiej, rano tylko myślałam że nie wstanę z łóżka, krzyż tak mnie bolał, jajniki ciągnęły, mdliło okropnie. ale już musiałam wziąść ketonal, jakoś daję rade oby jutro było lepiej :zawstydzona/y:

Bry

tak lipomal i flegamina są w polskich sklepach, przynajmniej nasza biedronka jest dość fajnie zaopatrzona w leki dla dzieci :)
niestety moja koleżanka też przepisu nie ma bo ten syrop ktoś inny robił....
u nas kaszel ustąpił i już nic nie podaje...

a tak w ogóle to ida dwie górne dwójki jednoczesnie hehe no to bedzie mały wampir bo jedynek nie widać u góry :)

mnie zaczął się juz weekend... dzisiaj bedziemy skręcać meble, czakam az mąż wróci od dentysty :) mam nadzieje ze do nocy sie wyrobimy hihihihihi chciałabym sie wreszcie wpakować do szafy :)

no nic , lece na obiad :) a raczej pizze bo mój był taki zaaferowany meblami ze o obiedzie w ogole nie myslal... ahhh

madzia ja pizze moge jesc codziennie :) u nas dzis ogorkowa :) a co do mebli-nie lubie etapu skladania wrrr...ale efekt koncowy TAK :)

U nas przeziebienie sie przyplatalo...dzieicaki kaszla strasznie,ja zakatarzona...takze chorowitki witaja...

Zrezygnowalam dzis z drzemki z dzieciakami,bo zauwazylam ze po tych drzemkach zawsze mam ten bol glowy,a dzis zero drzemki-zero bolu...hmmm

Dziewczyny mam problem z svb ;/ wszystko bylo na mnie,jak skonczylam prace zatrzymali mi wszystko i przyslali dokumenty aby przeszlo na mojego K,podpisalismy--odeslalismy,poczym przyslali dziwny formularz do wypisania przez zaklad pracy K-podpisali nam-odeslalismy-i czekamy-na stronie svb jest data 5.07.2013 (oczekuje)-kwota 0.00.....i obawiam sie ze nie dostana i w tym kwartale kasy :/ co jest? 2 kwartal czekam i nic.....

reklama
Do góry