hejka
astrid 100 latek dla Majeczki, spoznione ale szczere:-):-)
iskierko ty mi sie lecz i reszte tak samo. U mnie odpukac wszyscy zdrowi, i tez ide na szczepienie malej w tym miesiacu
A moje dziecko starsze wczoraj po wycieczce bylo padniete chyba pierwszy raz w zyciu bo ogolnie weronika jest nie do zdarcia. A ostatnio ma takie pomysly ze szok, przedwczoraj weszla sobie na dach razem z kolega, no myslalam ze cos mnie trafi ale ze stoickim spokojem wytlumaczylam dlaczego tak nie wolno. ach
Malej za to jedynki an gorze ida i juz juz prawie je widac:-), dzieki bogu nie goraczkuje i nawet jest znosna
A wy baby gdzie sie podziewacie , taka ty cisza!!!!!!!!!!!
Gdzie poranna zmiana?????
Ja dzis zero planow na dzis, zero koncepcji na obiadek i nic mi sie nie chce,
Wpadne pozniej moze sie rozkrecicie:-)
Milego
astrid 100 latek dla Majeczki, spoznione ale szczere:-):-)
iskierko ty mi sie lecz i reszte tak samo. U mnie odpukac wszyscy zdrowi, i tez ide na szczepienie malej w tym miesiacu
A moje dziecko starsze wczoraj po wycieczce bylo padniete chyba pierwszy raz w zyciu bo ogolnie weronika jest nie do zdarcia. A ostatnio ma takie pomysly ze szok, przedwczoraj weszla sobie na dach razem z kolega, no myslalam ze cos mnie trafi ale ze stoickim spokojem wytlumaczylam dlaczego tak nie wolno. ach
Malej za to jedynki an gorze ida i juz juz prawie je widac:-), dzieki bogu nie goraczkuje i nawet jest znosna
A wy baby gdzie sie podziewacie , taka ty cisza!!!!!!!!!!!
Gdzie poranna zmiana?????
Ja dzis zero planow na dzis, zero koncepcji na obiadek i nic mi sie nie chce,
Wpadne pozniej moze sie rozkrecicie:-)
Milego