reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Pogaduchy "ciężarówek" i nie tylko

hej.

Madin a ty dzis oposcilas poranna zmiane? cos cichosza Z twojej strony...??
Mamo wstaw fote w nowej fryzurze Zuzi :) Moja to poczesac sie nie da a co dopiero mowiac o obcinaniu haha...na syzbko tylko grzywe jej scinam ale i tak ucika i placze... Nawet kucyczkow nie da zrobic i spinek zalozyc tez-chyba powinna byc chlopakiem haha
Ayni wspoczuje wysluchiwania o ubiorze...taka pogoda a ty podkoszulek masz zalozyc bo sie maly rozchoruje hehe...:) masakra... Ale jak to sie mowi jednym uchem sluchaj drugim wyposzczaj.

A ja dzis jestem nie do zycia. Wczoraj o 20 sasiedzi zaprosili nas no to ze dzieciaki nie spaly jeszcze to poszlismy NA CHWILE i tak sie przeciagnela ta chwila ze dzieci zanioslam do domu i spaly sobie a my wrocilismy o 2 haha...Dobrze ze mieszkamy sciana za sciana to tylko balkon otworzylam i sprawdzalam czy dzieciaki sie nie obudzily :) ale przespaly cala noc :)

Nic ide przygotowac obiadek i potem po malego i nynuuuu :)

reklama
Hej :D

Dzisiaj mija rok od zalozenia tego watku :D :)

Cieplutko, można się opalac, ale czasu brak ja już posprzatalam, obiad zrobiłam. Alex po drzemce wiec można się wziasc za ćwiczenia...

Ayni, wspolczuje takiego gadania, mnie to by strasznie denerwowalo, ale ważne ze ciotka dba o Adama :)
Korzystaj ze slonca, bo zaraz czas wracac :D u nas cieplutko, mam nadzieje ze już tak zostanie ;)

Kasia, pilnuj tam aby uszy bo obcięciu były cale :D
Ja tez musze Alexa obciac, wezme maszynke i po krzyku, on lubi się czesać, wiec mam nadzieje ze jakos to pojdzie :)

W piątek mam zamiar sama się wybrać do fryzjera bo już strasze normalnie... ale nie mam pojęcia jak je obciac, mam nadzieje ze mi tam doradza...

A Madi to wczoraj chyba zabalowała u Neci ze jej tak długo nie ma :-D

Foto,foto,foto
Jeszcze przed fryzjerem i szal- kozaaaaaa!

Zuzia,po strzyzeniu,byla bardzo grzeczna.Fryzjerka pochwalila,ze Zuzia byla jej najgrzecznejsza mala klientka! Mama dumna!

Marta i pojemnik na soczki,juz nie da sie wycisnac hehe dziecko zszokowane.

W koncu kupilam basenik ktory pasi do naszego malego dusza.Teraz kapiemy sie wspolnie.Mega fun!!!

Agss napisz jak tam zlecial Wam eerste dag???
No i gdzie Madi?

Kasia widziałam zdjęcie Zuzi na face i myślałam ze to Marta! (Oo tak właśnie Aga pracuje.... taki miałam zin...)
Jasminka faktycznie się faldziasta zrobiła wygląda jak ludzik michelina albo mały budda (;
A u gastoudersow grzeczniejsza niż w domu! Jak po nią przyjechałam grzecznie siedziała w chustawce! I ponoć cały czad śmiała się do innych dzieci. Za to w domu zarax nadrobila i było marudzenie. No ale teraz śpi :)
A ja czekam na wiadomość z telfortu kiedy będę mieć neta... bo chyba go z Afryki ciągną. ..

Kasia a dziewczyny super się bawią w baseniku :D

hejka laski
kasia dziewczyny super wygladaja w baseniku,a ta fryzura wymiata:-). Kiedy babo wpadniesz, co???
agss slodki bobas w sam raz do schrupania, moja tez taki paczuszek:-)

No ja juz po sniadanku, pranie zrobiona, zmywarka pozmywala, kawka wypita i teraz czekam jak mala sie obudzi:-)
Ach i starsza wyprawilam do szkoly z wielkim bananem na buzi bo dzis ze szkoly do zoo- rotterdam jada, do 17 powiedzmy ze mam cisze:-)

ayni zazdroszcze super pogody, a wrzuc zdjecie raczka- twoje:-D
iskierka zdrowka zycze:tak:

milego dzionka

Tęskniłyście za mną??:-)

Wczoraj nie pisałam, bo nie byłam w nastroju za bardzo. Przesiedziałam w domu cały dzień z małą i starałam sie odstresować. Ostatnie dni miałam ciężkie i jakoś miałam wrażenie, że nikt mnie nie rozumie i, że wszyscy mnie nienawidzą.....eehhh duzo by pisać....nie ważne....

marzenka nawaliłam wczoraj z tą poranną zmianą...no postaram sie poprawić.

mamo te Twoje laski wymiatają! A basenik super i dziewczyny mają radoche.

agss mój Karol tez był taki pofałdowany jak był malutki. Wszyscy sie śmiali, że to taki ludzik z michelina:-D A Twoja mała słodziutka:tak:

Spadam.

hej...

Madin w koncu! ty sie dziewczyno przestan tak zalamywac :) ja czekam na jakis post w ktorym ocenisz siebie w koncu jakos pozytywnie i bedzie pozytywne myslenie :)

Jeja ja to mam ostatnio tez nerwa jak cholera,znajomy dalej kasy nie oddaje juz musialam od sasiadki pozyczyc...wrrr...Boze niech juz przyjdzie wyplata bo mnie szlak trafi :/

Nie wiem co dzis zrobic z soba...maluchy juz drzemia,ja zupke ugotowalam potem mielone zrobie a teraz hmm...chyba tez sie zdrzemne a co :)

Hallo!!! :D

Wróciliśmy do NL. Ciężko po miesiącu zostawić rodzinę i ruszyć "do siebie". Łzy się polały i klasyczne wk...urzenie, że tam jest tak do bani a rząd ma to w d.. :crazy:. Ogólnie urlop się udał...ale zapomnieliśmy małej załatwić PESEL i musimy z tym jechać do Hagi :nerd:. Ja nie wiem, czemu takich rzeczy nie można automatycznie robić, jak tutaj przy rejestracji dziecka dają od razu BSN. Biurokracja biurokrację pogania. No cóż...dalej żyję złudzeniem, że kiedyś tam będzie normalnie i wrócimy. Za to...przyjaciół znowu ubyło, co mnie smuci. Coraz mniej ludzi chce się spotykać i w ogóle znajduje czas, gdzie to my się dostosowujemy zawsze i nie wymagamy spędzania z nami połowy dnia, godzinka czy dwie wystarczą. Ponoć to norma. Smutna norma.

A tak swoją drogą, fajnie tu wrócić, bo kłótnie na fejsie mnie męczą.

Moja za to je jak odkurzacz a chudzinka, że ho ho :p. Nie wiem, gdzie ona to mieści.

Ostatnia edycja:
Tęskniłyście za mną??:-)

Wczoraj nie pisałam, bo nie byłam w nastroju za bardzo. Przesiedziałam w domu cały dzień z małą i starałam sie odstresować. Ostatnie dni miałam ciężkie i jakoś miałam wrażenie, że nikt mnie nie rozumie i, że wszyscy mnie nienawidzą.....eehhh duzo by pisać....nie ważne....

marzenka nawaliłam wczoraj z tą poranną zmianą...no postaram sie poprawić.

mamo te Twoje laski wymiatają! A basenik super i dziewczyny mają radoche.

agss mój Karol tez był taki pofałdowany jak był malutki. Wszyscy sie śmiali, że to taki ludzik z michelina:-D A Twoja mała słodziutka:tak:

Spadam.

Ty kobitko przestań się tak załamywać, fajna babka z Ciebie, uszy do góry!
a my po obiadku leżymy ;)

reklama
Dzisiaj mija rok od zalozenia tego watku :D :)
Miło, że ktoś pamięta datę i że wątek przetrwał pomimo początkowego sprzeciwu moderatorów. Chwała Wam za to :-D:-D:-D
Hallo!!! :D

Wróciliśmy do NL.
A ja właśnie się zastanawiałam co się z tobą dzieje.....

U mnie choróbka powoli zaczyna dosięgać wszystkich - w niedzielę mąż, wczoraj Olivia, dziś Ewelina, a jutro... chyba ja, bo już zaczynam kichać.
Mała wczoraj mało spała i malo jadla, za to dziś nadrabia wszystko i śpi już o 20.30 co sie nie zdarzylo od jakichś 3 miesiecy:szok:.
Ja wieczorami nadrabiam hafty, rano przed pracą probuję się uczyć, a w ciągu dnia werk, werk, werk....
W przyszlym tygodniu mam dwa dni woilnego (poniedzialek, wtorek) bo mam szczepienie z Olivią i musze kilka spraw zalatwić po różnych urzędach. Może odpocznę:-D
Dobranoc

Do góry