reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Pogaduchy "ciężarówek" i nie tylko

witam sie z ranca:-)

sniadanko powiedzmy ze zjedzone a kawusia jeszcze w rece

Berniak jak tam nocka????Mlody dal pospac??? duza i ciezka no fakt, ja ostatnio kupilam jej bodziaki na 74/80 i male sa, pomyslalam ze rozmiarowka zanizona a tu taka duza baba z niej i tyle:-)

A ja sie nie wyspalam, moja co troszku budzila sie bo a to na brzuchu spala i niewygodnie lub cycek pod brzuchem, lub spala w poprzek i nogi zwisaly itp, normalnie co troszke cos ach
teraz jeszcze chrapie

halo halo gdzie reszta????

reklama
Bryyy
Jestem i ja.Kawa wypita,sniadanie bede jesc za chwile razem z laskami.
Albo Wasze dzieci takie duze albo moje takie male,bo tez nosza 74/80 .
One jak tylko widza,ze cos pisze na laptopie to zaraz lapki pchaja i kllkaja mi albo wylaczaja :wściekła/y: Ani chwili spokoju :dry:
Ewela jak Twoja angina,puszcza cos?

Witam :) Młody śpi więc siądę i odpocznę. U nas już trochę lepiej. Młodemu katar przechodzi dzięki temu że szybko zareagowałam no i oczywiście inhalacje też mają w tym swoją zasługę. Dziękuje MamoZ&M i ewelino za słowa otuchy. Już dzisiaj jest znacznie lepiej choć pogoda dalej depresyjna szaro smutno i deszczowo. Gdyby ktoś rok temu powiedział mi że tak będe reagowała na pogode to bym go wyśmiała...Moją ulubioną porą roku jest jesień miesiącem wrzesień październik...no ale bez przegięcia! Choć trochę słońca poproszę!!! No ale nic dam rade:) Gdyby było tu na miejscu jeszcze paru znajomych to też byłoby inaczej :-(Ale koniec smutków. Ewelina życze aby angina szybko Cię opuściła.
Wczoraj byłam na pierwszej wizycie u lekarza. Babka wporządku. Pytam ją jak to będzie z tym mlekiem o które Was pytałam w związku z alergią mojego Małego a ona na to że ona na alergiach się nie zna :szok: Ale spokojnie wzięła jakąś magiczną książke do ręki i po krótkiej lecz wnikliwej analizie- otrzymałam skierowanie do poradni na badania. Więc bardzo się cieszę gdyż bedzie wiadomo jak tam stoi ta alergia u mojego malucha. Nie ma tego złego co by na dobre nie wyszło ;-)Udanego dnia Mamusie!

Dziń dybry

moja córcia tez nosi 80 :) body sa dobre , a ubranka troszke wieksze no ale 74 juz za małe, ale odkad raczkuje to jakby sie zatrzymala wiec mysle ze na troche starcza ubranka :) nie wiem ile wazy bo ominelam jedna wizyte w cb wiec dopiero idziemy 1 lipca na szczepienie :)

ja juz tez druga noc przespalam, bo Martynka przestała kaszleć a dzis w nocy karmił ja moj maz wiec nawet nie wiem kiedy to bylo heheh no i w koncu weekend a w poniedziałek idziemy na testy alergiczne juhuuuuu :D

Ewelina a no nocka zaciekawa nie była, strasnie się meczyl przez ten katar, po 3 zasnal, chyba cale venray go syszalo jak chciałam m te gluciki odciagnac... nic nie da zrobić, nie da się dotknąć do noska. powieka mu spuchla od placzu tak wyl i tarl...

od rana co jakiś czas lapie go i sila robie co mogę żeby mu ulzyc... ciężko :/

Ewelina zdrowiej, nie choruj :) :*

mój tez nosi 80 :) przez dwa miesiące przybral tylko 600 g :) babka mowila ze wszystko w normie, pewnie to dlatego ze teraz go wszędzie pelno :)

berni bo wlasnie tak jest, moja jak zaczynała sie turlac to przybrala tylko 500g gdzie wczesniej 1,5 kg :D teraz podejrzewam tez nie wiecej bo poszla w gore i sie wyciagnela :) no i tak jak mowisz, wszedzie pełno hihih

Rosna nam te dzieciaczki jak szalone :)
Agss zanim sie obejrzysz mala będzie pannicą :D

Mojego Alexa rozlozylo... ehhh będzie się dzialo w nocy ;/
katar,kaszel naszczescie temperatury na razie nie ma.

reklama
ha to jam myslalam ze z mojej tylko taki olbrzymek:-)

oj berni to niedobrze, moja nadal ma glucika, ale wrazie w przez kilka dni dalam jej oscillococinum i dalej nic nie poszlo, polecam, na moich dzieciach sie spr

ayni na biegumke co ci pisalam o tym nufaroksazyd, to jest u mnie w pl sklepie za ok 9e, jesli bys chciala to daj znac

a moj chlop wrocil z wyjazdu i juz spi i w dodatku polamany, plecy mu nawalily, i znow samotna noc:eek:

dzieci tez juz spia, ach zycie baby jest smutne:eek:

milego

Do góry