reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Pogaduchy "ciężarówek" i nie tylko

Oj dziewczyny chyba w depreche wpadam......:-( Wszystko jest do d...y!!!!!!!!!!!!

Mamo jakbym miała do Ciebie bliżej to napewno bym wpadała:-) Chociaż ta łyżeczka mleczyku tak kusi, że może........:-) Ale świetne masz te gwiazdy:-)!

reklama
hejka

wizyta cb nie obyla sie bez kupy:-), moja wazy 10,06kg a wzrostu ma 74,5cm, ale mam babe co????:-)

madi nie martw sie powinno mu przejsc, ja jeszcze co jakis czas mam to z weronika, tylko z tym ze ona nie dokucza malej. Moze pogoda na niego tez zle wplywa, ach mozna by gdybac
ayni to glebe zaliczyl:-), dobrze ze nic sie nie stalo. U mnie jak byla moja sis z menem, ja moj maz i weronika tak wszyscy pilnowali mala ze nagle znalezli sie w kuchni, ja oczywiscie mowilam ze ide pranie powiesic, i madrale zostawili mala z weronika, a ona jak zagapi sie na bajke to nic do niej nie dociera, i spadla z naroznika, zaczela plakac ze strachu ale mama utulila i przeszlo. Tak wiec kazde bobo musi zaliczyc upadek. Kurcze nie wiem czy zbyt chaotycznie napisalam

MamoD glowa do gory, my tez mieszkalismy w nieciekawym mieszkanku, poddasze bez okien, wszedzie grzyb itp, powiedzialam mojemu ze ma znalezc mieszkanie bo inaczej wracam do pl i o dziwo w 8 miesiecu ciazy mieszkanie sie znalazlo. Tak wiec trzymam kciuki

mk poczekaj na pogode a wszystko bedzie piekniejsze i nie poddawaj sie, tu chyba mamy lepiej niz w pl

Normalnie leb mi nawala a starszej buzia sie nie zamyka, litosci
Ja dzis na obiadek ogorkowa, nie jadlam juz chyb z rok takiej zupki a uwielbiam:-)
Ach i mam na 100% angine ropna, niezle co???
mykam sie przekimac poki mala jeszcze spi:tak:

Ewelina no to powiem ci ze Adam bedzie pewnie tych samych wymiarów teraz. :cool: kloc. Plecy mnie juz bolą, Ciebie też?

Kasia ale to sa agentki haha jedna drugą zapuszkowala. Nic tylko usiąść i na dzieci patrzeć. Lepsze niż TV!!!!

Madi wiesz co niekoniecznie błąd. Po prostu czasem tak bywa i ciężko jest sie rozdwoic. Nie wpedzaj sie w jakies negatywne nastroje. postaraj sie zaangażować malego w opieke nad siostrą może to podziala. Powiedz mu że już jest duży i potrzebujesz jego pomocy przy Sofijce.

Patrzta co dziś kupilam w lidlu. Namiot plażowy hehe mam nadzieje ze mi się zmiesci do bagażu. :confused:

Tu jest ;)

Załączniki

• 20130523_170002.jpg
    20130523_170002.jpg
    22,5 KB · Wyświetleń: 41
hejka
a wy gdzie???? no nie mowcie ze sie opalacie:-)
ayni mnie plecy nie bola bo staram sie ja jak najmniej nosic:-). A namiocik fajny, mam podobny w pl, moja weronika wybawila sie w nim ze ho ho

lece kolacje weronice zrobic

Bry bry

Iskierko nie wiem jeszcze jak nowy HA bo dopiero sie przepisałam i musze czekać ok. tygodnia zanim zrobie pierwszy afspraak bo sytem itd... jak bede miala wyniki testow alergicznych to wtedy pojde na wizyte :) sie okaze, jestem dobrej myśli :)

my dzisiaj bylismy na shoppingu.... kupiłam Martynce pare ciuszków i laptopa hihih no i kolejne mleko startujemy juz z 3 :) o dziwo dzisiaj weszłam do etosa a tam pelne polki mleka, chyba musiala byc dostawa ehehe

ewelinka uuu anginka ropna, antybiotyk masz??? biedna :(

Ayni spoko namiot :)

Mamo ZiM ty to masz wesolutko w domku hihihi te Twoje rozrabiary :)

oj przypomnialo mi sie z jaka ja radoscia odbierałam paczki z etosa prenatala i kruidvata.... i nawet bardzo sie przydały, zwlaszcza butelki smoczki i skarpetki :) zinkzalf mam do dzis:)

a miało padać 2 tyg a u mnie juz 2 dzień słoneczko , co prawda gorąco nie jest ale jakos człowiek ozywa :)

Hehehe ja zinkzalf też nadal mam ; D
No to było czekanie na paczki, otwieranie, kolekcjonowanie. A teraz zakupy to tak na szybko. Czasem jak patrze na te małe ciuszki w sklepach aż się chce kupić ale tylko na 1 nogę bym dała radę wcisnąć.
Malczak śpi, co tam robicie laski?

no wlasnie antybiotyku nie mam, w zeszlym roku tez mi tu niedali bo angina sama przeszla, niezle, a najgorsze jest to ze leb mi peka

ej no ale zakonczenie przyjaciolek, a tu reszta po wakacjach

nie mam natchnienia aby cos tam wam pisac

ach

a z tych paczek tez sie cieszylam, a najbardziej z darmowego, grajacego nijcie, kolezanka gdies cos tam na necie znalazla,wypelnila i przyszedl

dobra mykam pod prysznic i nyny i paracetamol oczywiscie

reklama
ewelina twoja to prawie jak mój dużo i ciezka :)
zdrowiej :*

Ayni fajny namiot :)

u nas przed chwila były chwile grozy, katar daje się we znaki, maly nie da sobie odciagnac, piszczy strasznie po godzinie zachodzenia się od placzu, zasnal... noc będzie ciezka...

Do góry