hejka
wizyta cb nie obyla sie bez kupy:-), moja wazy 10,06kg a wzrostu ma 74,5cm, ale mam babe co????:-)
madi nie martw sie powinno mu przejsc, ja jeszcze co jakis czas mam to z weronika, tylko z tym ze ona nie dokucza malej. Moze pogoda na niego tez zle wplywa, ach mozna by gdybac
ayni to glebe zaliczyl:-), dobrze ze nic sie nie stalo. U mnie jak byla moja sis z menem, ja moj maz i weronika tak wszyscy pilnowali mala ze nagle znalezli sie w kuchni, ja oczywiscie mowilam ze ide pranie powiesic, i madrale zostawili mala z weronika, a ona jak zagapi sie na bajke to nic do niej nie dociera, i spadla z naroznika, zaczela plakac ze strachu ale mama utulila i przeszlo. Tak wiec kazde bobo musi zaliczyc upadek. Kurcze nie wiem czy zbyt chaotycznie napisalam
MamoD glowa do gory, my tez mieszkalismy w nieciekawym mieszkanku, poddasze bez okien, wszedzie grzyb itp, powiedzialam mojemu ze ma znalezc mieszkanie bo inaczej wracam do pl i o dziwo w 8 miesiecu ciazy mieszkanie sie znalazlo. Tak wiec trzymam kciuki
mk poczekaj na pogode a wszystko bedzie piekniejsze i nie poddawaj sie, tu chyba mamy lepiej niz w pl
Normalnie leb mi nawala a starszej buzia sie nie zamyka, litosci
Ja dzis na obiadek ogorkowa, nie jadlam juz chyb z rok takiej zupki a uwielbiam:-)
Ach i mam na 100% angine ropna, niezle co???
mykam sie przekimac poki mala jeszcze spi
![tak :tak: :tak:](https://www.babyboom.pl/forum/styles/default/xenforo/smilies/square/yes2.gif)