reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

>>>>>Pogadajmy sobie -o wszytkim i o niczym<<<<<

Dziewczynki, wyniki wskazują, ze jednak będzie jeden dzidziuś :-D
ardzesh wtedy też miałam 2 podane. I wtedy na początku 2 się przyjęły, więc wyniki były sporo wyższe, stąd wiem, że tym razem to jedno maleństwo zostanie.

reklama
Agniesia P - tylko na chwilę tu zajrzałam, a tu taaaakie wiadomości!!!!! Mi też łza w oku się zkręciła...
Brrrraaaaaawo! teraz będę Ci kibicować i czekać na relacje, dzień po dniu:-)
dla Eluni osobne gratulacje

I ja się witam.:-)
Przepraszam za brak udziału w dyskusjach, ale czasu szkoda mi przed kompem marnować.:cool2: Pogoda cud, miód , malina ... toteż korzystamy ze wszystkiego.:tak: W ruch poszły rowery, basen, piaskownica...:tak::-) a no i sprzymierzeńcem stal się nam las i jego owoce. :cool2::-D
Słuchajcie , ile jagód w lesie :szok::szok::szok: ... a ile komarów.:cool2:Tak czy siak opatulona ( w słońcu 35C) , śpciekająca potem, odganiająca się od krwiopijców w 40 min. uskubałam ponad 1l. jagódek.:tak::tak::-D Zawekowane stoją na czarną godzinę.:tak:
Do tego dzisiejsze obiadzicho również z lasu.:cool2: Specjal: schabik pieczony w piekarniku , polany pyyyyysznym sosem z kurek. :tak:Mniami. Wielkie Żarcie - Przepis - Pyszny sos z kurek

A co do nk. No coment.:no::cool:

Agniesia- rety jak sie ciesze, az podskoczyłam przy biurku. moje wielgachne gratulacje kochana, trzymaj sie ciepło :tak::tak::tak::-):-):-)

Wpadłam, do Was mamuski na chwilke i taka wiadomosć, no super, to ile zafasolkowanych dziewczyn mamy???
maran-atha= tobie tez gratuluje fasolki, super:tak::-):-):-):-)
która mamuśka jeszcze sie stara ???

Elunia- tobie tez gratuluje:-):-):-)

Zastrzelicie mnie, ale ja juz zmykam, do miłego klikania mamuski
:tak::tak::tak::-):-)

agniesiu co do nk ja juz wszystkie zdjęcia usunęłam jeszcze główne usunę nie mam ochioty wypatrzec swoich zdjec na dziwnej stronce czy brukowcu....
super że fasoleczka rosnie, szkoda że jedna zostala, ważne ze jest:)

Agniesiu pierwsze mój wzrok wychwycił suwaczek i ogromnie się ucieszyłam ,a później doczytałam i jeszcze większa radość we mnie wstąpiła

Witajcie dziewczynki!

Ja tylko wpadam na chwile, by bardzo serdecznie pogratulowac Agniesi. Strasznie sie ciesze, ze sie udalo! Tak trzymaj i dbaj o Was!!!

Elunia - gratuluje i Wam zakonczenia studiow!

Buziaki dla wszystkich cioteczek i ich pociech! Wkrotce sie odezwiemy

reklama
Do góry