reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

>>>>>Pogadajmy sobie -o wszytkim i o niczym<<<<<

dziękuję wam dziewczynki za gratulacje,
agniesiu nie panikuj ja tam wierzę cały czas w Twoją ciążę i skromnie liczę że będzie dwójeczka jakieś mam takie przeczucie:)

reklama
Elunia Ty to chyba masz już mnie dość na forum, tak mi życzysz ;-) A tak serio, to teraz gdy mam te 2 bąble w brzuchu, to trochę smutno będzie jak jeden nas opuści. W końcu to nasze dzieci :-D

albo będzie dwoje albo dwoje w jednym;-) i tak najukochansze bo Wasze, a Ciebie bardzo lubie i nigdy dość Twoich postów, ciotka z forum pomoże jak tylko będzie mogla nawet przy dwojce, zabiore Wercie na spacery z Igą a Ty bedziesz odpoczywac:)

Witajcie!!!
Wrocilysmy z nad morza. Zrelaksowane i splukane z pieniedzy, bo tam za duzo pokus:) Waze chyba ze 100 kilo teraz ale warto bylo. Nigdzie nam sie nie spieszylo, Zoska caly czas chciala wskakiwac do Baltyku i spuscic ja z oka a ona juz po pas w Baltyku, a woda zimna ze szok. Moje dziecko bylo tak szczesliwe na plazy ze po prostu az nie moglam uwierzyc ile ona ma w sobie radosci, latala po falach, skakala, i caly czas piszczala z radosci.
Agniesiu to najmilsza niespodzianka jaka nas spotkala, Twoja ciaza. Az sie lezka mi zakrecila tak sie ucieszylam, sporo o Was myslalam.
Zapmarta jak sie czujesz w dwupaku?
My tez sie staramy ale na razie nie tak ostro, tylko po prostu sie nie zabezpieczamy. Ja wciaz karmie wiec te cykle u mnie sa okropnie nieregularne.
Martusia ja tez jestem pewna ze znajdziesz super prace z takim doswiadczeniem:)
Postaram sie nieco nadrobic

Dziewuszki, moje lęki okazały się bezpodstawne. Wszystko ok, hormonki pięknie przyrastają, więc już na 100% choć jeden bąbelek rozgościł się w moim brzuchu :-D
Mogę Wam więc już oficjalnie podziękować za kciuki i wiarę. DZIĘKUJĘ KOCHANE!!!!!

reklama
Do góry