reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

>>>>>Pogadajmy sobie -o wszytkim i o niczym<<<<<

Martussa WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO Z OKAZJI URODZIN :-)

miki świetna samba - zastanawiam się w jakim wieku jest ten chłopczyk

Dziewczyny, mam problem i nie umiem znaleźć jednoznacznej odpowiedzi.
Chcę zabrać ze sobą na wyjazd do Wlk. Brytanii na wakacje samolotem moją 12 letnią kuzynkę. Czy ona może podróżować bez mamy, a jeśli tak to czy ja powinnam mieć przy sobie jakąś zgodę od rodziców. Niestety nie matka dziewczynki nie może przyjść na lotnisko z nami w razie czego dlatego szukam już gdzie tylko mogę by mieć pewność, że polecimy razem.

Ostatnia edycja:
reklama
pbg wydaje mi sie,ze kuzynka moze bez problemu poleciec z toba,wazne by osoba ponizej 16 roku zycia podrozowala z opiekunem,ale nie musi to byc wcale jego rodzic,chociaz nie jestem pewna na 100%

cześć wszystkim,

agniesia, wielkie, wielkie gratulacje !!!!

Mary, czekamy na Ciebie...

antar, fajnie, że myślicie nad powiększeniem rodziny. Trzymam kciuki w takim razie !!!!

Martussa, nie martw się 7 miejsce to dobry wynik. Wiedziałam, że ty mądra babka jesteś.Powodzenia w szukaniu pracy.
Paulina, no widzę, że przygotowania do ślubu pełną parą !!!! fajnie, że możesz to załatwiać stopniowo, a nie na ostatnią chwilę.

dziewczyny ja już zaczęłam 10 tydzień, brzusio mi rośnie jak szalony. Ważę więcej niż w pierwszej ciąży, dzidzia rozwija się prawidłowo. Dolegliwości ustępują (najgorsze moje humory, które dają się wszystkim we znaki...)
szefowa wie, ucieszyła się i znów zapewniła, że mam gdzie wracać.

Widzę że coraz więcej lutówek jest znowu w ciąży.GRATULACJE!
Ja nie planuję 2 dziecka. No chyba że przypadkiem się zdarzy.A nawet nie myślę o tym.
Dziewczyny trzymajcie za mnie kciuki.26 lipca mam rozprawę rozwodową.

zapmarta milo slyszec ze wszytsko w porzadku oraz ze szefowa nie bedzie robila problemow :tak: sama wiesz - humory sa i kiedys miną, a ty juz niebawem bedziesz tulic swoje drugie malenstwo :-D Czas tak szybko minie ze zaraz Nasze Lutówki znów będą się mogly chwalić fotkami malych kruszynek :tak:

agniesia czekamu na USG :)

reklama
Martussa wstawię, obiecuję, tylko niech mąż mi da kabelek, bo się "zapodział" jak twierdzi...

Miło na nowo przeżywać te chwile, choć inaczej...

w sobotę jedziemy nad morze i mam nadzieję, że Karol zniesie podróż, a może powinnam napisać jak ja zniosę, bo jego w foteliku roznosi. Mam nadzieję, że podróż będzie w porządku, nocne spanie też. Taaaaaaaaaaką mam głowę od myślenia, bo nie jechaliśmy jeszcze tylu km z małym.

pozdrawiam was kochane :)

Do góry