reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

>>>>>Pogadajmy sobie -o wszytkim i o niczym<<<<<

mileeenkaaa witamy i gratulujemy :-)

antar dzięki. Rozsądnie podchodząc do sprawy to masz całkowita rację, tylko ta burza emocji w sobie. Odkąd się dowiedziałam o naszej małej dzidzi, to mój rozsądek i opanowanie zniknęły. Teraz trzeba się na nowo poukładać z myślą o maluszku :-)

elwis_m choć ścieło mnie w pierwszej chwili z nóg, to jak narazie obracam wszystko w żart :laugh2::laugh2: Kłamać nie lubię i chyba nawet nie umiem a prawdy narazie nie powiem.

reklama
mileenkaaa pewnie że możesz sie przyłączyć. gratulacje
moni980 witam serdecznie:)

mam pytanko czy jak jestem na okresie próbnym w pracy i pokaże zaświadczenie że jestem w ciąży to szef może mi nie przedłużyć umowy?? prosze o pomoc

mileeenkaaa ..:-) musisz wejść w ustawienia ,a następnie w edytuj sygnaturę i tam wklej to co chcesz..
Powodzenia;-)

Dziekuje Lajfik zaraz sprobuje :-) I jeszcze jedno, czy ktoras z was tez cierpi na bole podbrzusza (cos jakby rozciaganie) czy to powód do niepokoju?

mam pytanko czy jak jestem na okresie próbnym w pracy i pokaże zaświadczenie że jestem w ciąży to szef może mi nie przedłużyć umowy?? prosze o pomoc

Dziekuje Lajfik zaraz sprobuje :-) I jeszcze jedno, czy ktoras z was tez cierpi na bole podbrzusza (cos jakby rozciaganie) czy to powód do niepokoju?
To normalne na początku ciąży..nic się nie martw :-)... za parę tyg.to minie:tak:
zacznij brać kwas foliowy ..jeśli jeszcze tego nie zrobiłaś ;-)
Pozdrawiam:blink:

reklama
Witam wszystkie przyszle mamusie, zwlaszcza te lutowe!:-)

Jesli wszystko dobrze sie ulozy, to nasze malenstwo pojawi sie na swiecie w okolicach Walentynek!:-)

Jestem bardzo szczesliwa, ech!

Do góry