reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

>>>>>Pogadajmy sobie -o wszytkim i o niczym<<<<<

Dziękuje za rady ;-) od wczoraj biore kwas foliowy. Jestem nadal w szoku ze sie udalo i dopiero teraz zaczyna do mnie wszystko docierac. Najgorzej jest mi pozegnac sie z paleniem, ale obiecalam sobie ze nie zapale ani razu, nie bede narazac mojego dziecka, choc latwo nie jest. . .

reklama
Asus 100 lat dla Twojej córci :-) (nie miałam problemów z cukrem)
Moni980 gratuluję :tak:
Catch coś w tym jest jak się kogoś dobrze zna to od razu widać ciążę :-D mi mój szef wyliczył termin zanim test zrobiłam i o dziwo trafił
Milenka witaj, super że nas się tyle robi :-) trzymam kciuki za rzucenie wstrętnych śmierdzących petów :tak:
Paulusia z tego co wiem to jeśli umowa się kończy jak już będą 3 mies to nawet musi Ci przedłużyć ;-)
Emkamek Ciebie też witam i gratuluję :-D już trzy dzisiaj ciekawe co będzie dalej :tak:
Jezyk śliczna fasolinka
Elwis czekamy na wieści z wizyty

Ale mi narobiłyście ochoty na serek topiony...

Ostatnia edycja:
emkamek witaj wśród nas kolejna lutowa mamusiu :-) Życzę Ci spokojnej ciąży :tak: Napisz nam coś więcej o sobie :tak::tak::-D

Dziekuje asus:-) Bardzo sie ciesze, ze trafilam na to forum i moge podzielic sie z Wami swoja radoscia... Mieszkam w Wielkiej Brytanii i razem z tatusiem postanowilismy nikomu nie mowic o malenstwie, dopoki nie powiemy naszym rodzicom, a do urlopu jeszcze poltora miesiaca, a mnie po prostu energia roznosi;-)

Ja od razu po zrobieniu testu powiedzialam mojej mamusi :-) do chlopaka zadzwonilam do pracy i biedny stracil glos na chwile, pomalutku wszystko do mnie dociera, wczoraj jeszcze bylam w takim szoku ze myslalam ze wszystko mi sie sni. Teraz ciesze sie ogromnie a z drugiej strony zastanawiam sie jak poradze sobie w nowej roli, moje zycie zmieni sie calkowicie. . .

Ja rzuciłam papierosy w styczniu, zaczęłam ćwiczyc od stycznia co by wzmocnić mięsnie (wyczytałam, że to pomaga w porodzie) i łykałam kwas foliowy od 2 miesięcy a pomimo tego, że przygotowywałam się do roli mamy to wieść o ciaży była dla mnie ogromnym zaskoczeniem :)
Napoczątku byłam szcześliwa, a teraz jestem trochę przerażona jak zaczynam myśleć ile się zmieni w naszym życiu.

reklama
Mój Kubuś 24.VI skończy już siedem latek...mi to tak szybko zleciało..że nawet niektórych rzeczy to juz nie pamiętam :-D ale za 8 m-c wszystko na nowo:tak:
W sumie to jest piękne jak mogłam kłaść maluszka na sobie i tak i z nim leżeć ..cały czas hmmm... nie mogę się doczekać :-):-):-)
dziewczyny macierzyństwo jest PIĘKNE ;-)

Do góry