reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

>>>>>Pogadajmy sobie -o wszytkim i o niczym<<<<<

Dziękuje za rady ;-) od wczoraj biore kwas foliowy. Jestem nadal w szoku ze sie udalo i dopiero teraz zaczyna do mnie wszystko docierac. Najgorzej jest mi pozegnac sie z paleniem, ale obiecalam sobie ze nie zapale ani razu, nie bede narazac mojego dziecka, choc latwo nie jest. . .

reklama
Asus 100 lat dla Twojej córci :-) (nie miałam problemów z cukrem)
Moni980 gratuluję :tak:
Catch coś w tym jest jak się kogoś dobrze zna to od razu widać ciążę :-D mi mój szef wyliczył termin zanim test zrobiłam i o dziwo trafił
Milenka witaj, super że nas się tyle robi :-) trzymam kciuki za rzucenie wstrętnych śmierdzących petów :tak:
Paulusia z tego co wiem to jeśli umowa się kończy jak już będą 3 mies to nawet musi Ci przedłużyć ;-)
Emkamek Ciebie też witam i gratuluję :-D już trzy dzisiaj ciekawe co będzie dalej :tak:
Jezyk śliczna fasolinka
Elwis czekamy na wieści z wizyty

Ale mi narobiłyście ochoty na serek topiony...

Ostatnia edycja:
emkamek witaj wśród nas kolejna lutowa mamusiu :-) Życzę Ci spokojnej ciąży :tak: Napisz nam coś więcej o sobie :tak::tak::-D

Dziekuje asus:-) Bardzo sie ciesze, ze trafilam na to forum i moge podzielic sie z Wami swoja radoscia... Mieszkam w Wielkiej Brytanii i razem z tatusiem postanowilismy nikomu nie mowic o malenstwie, dopoki nie powiemy naszym rodzicom, a do urlopu jeszcze poltora miesiaca, a mnie po prostu energia roznosi;-)

Ja od razu po zrobieniu testu powiedzialam mojej mamusi :-) do chlopaka zadzwonilam do pracy i biedny stracil glos na chwile, pomalutku wszystko do mnie dociera, wczoraj jeszcze bylam w takim szoku ze myslalam ze wszystko mi sie sni. Teraz ciesze sie ogromnie a z drugiej strony zastanawiam sie jak poradze sobie w nowej roli, moje zycie zmieni sie calkowicie. . .

Ja rzuciłam papierosy w styczniu, zaczęłam ćwiczyc od stycznia co by wzmocnić mięsnie (wyczytałam, że to pomaga w porodzie) i łykałam kwas foliowy od 2 miesięcy a pomimo tego, że przygotowywałam się do roli mamy to wieść o ciaży była dla mnie ogromnym zaskoczeniem :)
Napoczątku byłam szcześliwa, a teraz jestem trochę przerażona jak zaczynam myśleć ile się zmieni w naszym życiu.

reklama
Mój Kubuś 24.VI skończy już siedem latek...mi to tak szybko zleciało..że nawet niektórych rzeczy to juz nie pamiętam :-D ale za 8 m-c wszystko na nowo:tak:
W sumie to jest piękne jak mogłam kłaść maluszka na sobie i tak i z nim leżeć ..cały czas hmmm... nie mogę się doczekać :-):-):-)
dziewczyny macierzyństwo jest PIĘKNE ;-)

Do góry