reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

>>>>>Pogadajmy sobie -o wszytkim i o niczym<<<<<

mileeenkaaa witamy i gratulujemy :-)

antar dzięki. Rozsądnie podchodząc do sprawy to masz całkowita rację, tylko ta burza emocji w sobie. Odkąd się dowiedziałam o naszej małej dzidzi, to mój rozsądek i opanowanie zniknęły. Teraz trzeba się na nowo poukładać z myślą o maluszku :-)

elwis_m choć ścieło mnie w pierwszej chwili z nóg, to jak narazie obracam wszystko w żart :laugh2::laugh2: Kłamać nie lubię i chyba nawet nie umiem a prawdy narazie nie powiem.

reklama
mileenkaaa pewnie że możesz sie przyłączyć. gratulacje
moni980 witam serdecznie:)

mam pytanko czy jak jestem na okresie próbnym w pracy i pokaże zaświadczenie że jestem w ciąży to szef może mi nie przedłużyć umowy?? prosze o pomoc

mileeenkaaa ..:-) musisz wejść w ustawienia ,a następnie w edytuj sygnaturę i tam wklej to co chcesz..
Powodzenia;-)

Dziekuje Lajfik zaraz sprobuje :-) I jeszcze jedno, czy ktoras z was tez cierpi na bole podbrzusza (cos jakby rozciaganie) czy to powód do niepokoju?

mam pytanko czy jak jestem na okresie próbnym w pracy i pokaże zaświadczenie że jestem w ciąży to szef może mi nie przedłużyć umowy?? prosze o pomoc

Dziekuje Lajfik zaraz sprobuje :-) I jeszcze jedno, czy ktoras z was tez cierpi na bole podbrzusza (cos jakby rozciaganie) czy to powód do niepokoju?
To normalne na początku ciąży..nic się nie martw :-)... za parę tyg.to minie:tak:
zacznij brać kwas foliowy ..jeśli jeszcze tego nie zrobiłaś ;-)
Pozdrawiam:blink:

reklama
Witam wszystkie przyszle mamusie, zwlaszcza te lutowe!:-)

Jesli wszystko dobrze sie ulozy, to nasze malenstwo pojawi sie na swiecie w okolicach Walentynek!:-)

Jestem bardzo szczesliwa, ech!

Do góry