reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

>>>>>Pogadajmy sobie -o wszytkim i o niczym<<<<<

reklama
Jakiś masakryczny dzień mam dziś!!!!!!!! Właśnie lekarz przełożył wizytę z piątku na poniedziałek, niby to tylko kwestia weekendu, ale ja już bym chciała, by mi powiedział, że wszystko ok, by mnie uspokoił :baffled::baffled::baffled: Poza tym w pracy narazie cicho sza, a koleżanka się spytała ni z gruszki ni z pietruszki o to, czy nie gratulować mi dzidziusia :szok::szok::szok::szok::szok::szok: Zaczęłam się zastanawiać, czy nie mam wypisane na twarzy :crazy: Ehhh... i po co mi te niepotrzebne emocje... fajnego popołudnia dziewczyny!!!

moni980 witaj wśród lutówek i przy okazji moja imienniczko.
laarka to pewnie przypadek ale ja też tydzień temu zajadałam się ogórkami i różnymi rybkami oprócz śledzi. a teraz nie mogę nawet spokojnie spojrzeć na ogórka. Od trzech dni zjadam na drugie śniadanie cztery kanapki posmarowane grubą warstwą serków topionych. Hm może niedługo polubię banany choć wątpie w aż takie cuda.

cath 25 spokojnie, w poniedziałek dzidzia będzie ciut starsza i może zobaczysz więcej:) A na pewno wszystko jest w porządku.

Jakiś masakryczny dzień mam dziś!!!!!!!! Właśnie lekarz przełożył wizytę z piątku na poniedziałek, niby to tylko kwestia weekendu, ale ja już bym chciała, by mi powiedział, że wszystko ok, by mnie uspokoił :baffled::baffled::baffled: Poza tym w pracy narazie cicho sza, a koleżanka się spytała ni z gruszki ni z pietruszki o to, czy nie gratulować mi dzidziusia :szok::szok::szok::szok::szok::szok: Zaczęłam się zastanawiać, czy nie mam wypisane na twarzy :crazy: Ehhh... i po co mi te niepotrzebne emocje... fajnego popołudnia dziewczyny!!!

U mnie to samo..... w pracy jedna koleżanka zapytała czy jestem w ciąży...... no zamurowaało mnie maxymalnie!!!
a wiecie, ludzie grzebią po necie, że hej.
no i się zastanawiałam co mam jej powiedzieć :szok::szok::szok:

Oj nie wiem co poradzić. Ja na razie milczę jak grób, choć kolega zapytał czy ja planuję dzieci, bo rzuciłam palenie i chodzę na stołówkę jeść te swoje kanapki z serkiem topionym( mniam). Ale do końca pierwszego trymestru milczę.

Hej dziewczyny!

Wczoraj dowiedziałam sie ze bede mama :-) Potwierdzily to dwa testy (qick vue i pre-test) Czy moge sie jeszcze do was przylaczyc? Wedlug moich obliczen termin wypada na okolo 25 lutego.

reklama
Do góry