asus - zadzwoniłabym do pediatry do przychodni i zapytała. A jeśli nie, to nie dawałabym mu więcej. 5 dni to 5 dni. A antybiotyk utrzymuje się przez jakiś czas po odstawieniu w organiźmie więc jeszcze będzie działać.
AgniesiaP - więc Tobie też współczuję
elwis - dziękuję za linka, ale poczekam już na tą koleżankę. Ale następnym razem chyba wykorzystam linka.
:-) dzięki
O dziwo, moja nocka dzisiejsza była ciut inna niż pozostałe. Spałyśmy od 23 prawie do 3 w nocy bez pobudki
(a zawsze co 1,5 - 2 godziny pobudka) więc dzisiaj "wyspałam się" pomimo, że po tej 3 budziła się już co 2 godzinki. Ale tamte 4 były zbawienne. Ale za to mam teraz inny problem.
Mila robiła nawet po 6 - 7 kupek dziennie (karmię tylko piersią) a teraz już 1,5 doby nie zrobiła żadnej! tylko siusiu :-( Więc do problemów wzdęciowych mogę jeszcze zaliczyć zatwardzenie! Możecie coś poradzić?
AgniesiaP - więc Tobie też współczuję

elwis - dziękuję za linka, ale poczekam już na tą koleżankę. Ale następnym razem chyba wykorzystam linka.

O dziwo, moja nocka dzisiejsza była ciut inna niż pozostałe. Spałyśmy od 23 prawie do 3 w nocy bez pobudki

Mila robiła nawet po 6 - 7 kupek dziennie (karmię tylko piersią) a teraz już 1,5 doby nie zrobiła żadnej! tylko siusiu :-( Więc do problemów wzdęciowych mogę jeszcze zaliczyć zatwardzenie! Możecie coś poradzić?