reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

>>>>>Pogadajmy sobie -o wszytkim i o niczym<<<<<

reklama
To dobrze;-):-p że nie jestem sama. z kacperkiem też miałam już pod sam koniec i to malutko.

golimku ja też mam nadzieję że to nie wróży źle:-):tak:

To i ja się przyłączam do Was, które nie mają. Sama się zastanawiałam czy to źle nie wróży :confused:
Megusek teściowa z domu, problem z głowy ;-) Ja z powrotem w pidżamce (bo tak mi najwygodniej w domu), więc też się piszę na pidżama party :-D
A tak w ogóle, to w przeciwieństwie do Was ja się dziś wcale nie wyspałam :-(

Market nie pomógł :baffled: wciąż jestem w dwupaku. Tylko dźwigać do domu musiałam zakupy. Zaraz zabieram się za wypiek bounty :) i za obiadek -dzisiaj rybka :-) smażona!! Póki jeszcze mogę.

A co do karmienia - ja piersi mam prawie znikome i od jakiegoś tygodnia dopiero, po naciśnięciu sutków wypływa czasem biała, czasem żółta wydzielina. Więc cieszę się jak dziecko. :-):tak:Nie leci na tyle, że muszę używać wkładek laktacyjnych. Ale zawsze coś lepsze niż nic.
I ja też do tamtego czasu bałam się, że z karmienia będą nici. Pomimo, że czytałam, że pokarm często pojawia się dopiero po porodzie. Ale i tak się martwiłam na zapas. Teraz już troszkę mniej.

Mi mlesio cieknie tylko w nocy, albo jak scisne piers... A gdzies czytalam, ze kazdymi cycuszkami mozna karmic, tylko potrzeba cierpliwosci i troche praktyki.:-)

To mowisz Megusku, ze przyszedl czas na fryzurki erotyczne?:-p:rofl2:

reklama
a od pt aż do czasu jak wrócę ze szpitala będzie u nas moja mama.
No to super ja tez mam mamę od 27.01- :confused:...jak jej kupię bilet to poleci :-p

Może wcześniej miałam sen proroczy i dopóki nie pójdę żeby wydać jakieś pieniądze to niuńka wciąż będzie siedzieć i tylko czekać na taką okazję?! Idę. A może przy okazji kupię składniki na bounty? Ale jak zacznę rodzić to po co mi te składniki?! Grrr Końcówka jest durna!

:-D:rofl2::-D:rofl2:... Ardzesh zrób bonciaka !!!! Polatasz po sklepie a wieczorem do szpitala ;-);-);-)

A zapomniałabym Wam powiedzieć śniło mi się dzisiaj że samaola urodziła i byłam tam w tym szpitalu i krzyczałam na nią bo ona strasznie krzyczała :/
hehehhe... :-D:-D:-D.... dobre

z wami naprawdę jest zabawnie ja nie mogę się oderwać siedzę na krześle na kółkacz w jednej ręce odkurzacz a w drugiej myszka :rofl2::rofl2::rofl2:
Bo u nas jest najlepiej ... LUTY THE BEST :rofl2::-D:rofl2::-D

dziewczyny a ja nadal nie mam nawet ani kropelki mleka i pomału zaczynam chyba schizować:dry::baffled::baffled: któraś nie ma jeszcze czy tylko ja tak zostałam?
Ja się o to w ogóle nie martwię ..jak urodzę i minie parenaście godzin ..to mnie jeszcze zaleje :-p:-p:-p....ale będą znów MELONY łojjjjjj :dry:

A ja po malowaniu nóżek ...jestem"ready to go"!:-D
Prasowanie mi przeszło (kobieta zmienną jest:sorry2:) mamusia poprasuje :zawstydzona/y::-p
ale za to robię sałatkę warzywną ..a potem wciągnę zupkę pomidorową :happy:...bożeee tylko o tym żarciu :-p:zawstydzona/y:....zaczęło świecić słońce i jestem cała zajarana :-D:-D:-D

Do góry