reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

>>>>>Pogadajmy sobie -o wszytkim i o niczym<<<<<

reklama
co do mleka to jak zmaltretuje je to leci...ale to są kropelki a nie rzeka mleka. Rzeka mleka to po porodzie więc sie nie martwie :)

Juz jesteśmy w domku. :-) U nas wszystko w porządku, Fionka jest niezwykle spokojna i jak na razie nie chce praktycznie jeść, kocha cycusia, niestety oba puste i pokrwawione, natomiast gardzi butlą, także walczymy ostro z laktacją. Pozdrawiam Was gorąco!!! :happy:

Nathalie, super że jesteście już. Trzymam kciuki za laktację.
Habciu, jeżeli Maksio nie płacze to nie ma tragedii. Może faktycznie to od probiotyków.
Antar, jak Zosia???
Za chwilę wszystkie będziemy pisać o karmieniu, kolkach, kupkach...

Nathalie - skoro Fionka kocha cycusia to musi w nich coś być! Nie są puste! Inaczej pokochałaby butlę... (taka ze mnie bezdzietna ekspertka ;-):-D)
Witamy ponownie i wołamy HURRRRAAA!
i buziaczki dla Fionki i dzielnej mamki!

Nathalie Trzymam kciuki :) LAda chwila dostaniesz nawalu pokarmu :D

JA mojego Maksia karmie piersia przez nakladki silikonowe, bo mam wklesniete sutki. Wspaniale mi je z piersi jak i z butelki, jak dociagne mu pokarm :) Ciesze sie bardzo, ze nie odrzucil piersi po sprobowaniu butelki. Teraz zbliza mi sie sesja, wiec bede go musiala zostawic z tatusiem :)

reklama
Nathlie - szkoda mi Was. Nie wiem co poradzić bo swoich doświadczeń nie mam, ale.... na szkole rodzenia mówili nam, że w takich wypadkach trzeba częściej przykładać maleństwo do piersi. Ponoć na polepszenie laktacji najlepiej działa częste ssanie dzidzi. Więc nie pozostaje Ci nic innego tylko spędzanie z Fioną przy cycu większość doby ;-):-) Będę trzymać kciuki! :tak::-)

Do góry