reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

>>>>>Pogadajmy sobie -o wszytkim i o niczym<<<<<

Zapytalam dzis lekarke co to moze byc, okazalo sie ze włokniak. Niewiem co to jest i jakim cudem po porodzie mi wyszło :) Mam nadzieje, ze niedlugo zejdzie.

I tak maly strasznie cierpi, bo ma duze zatwardzenie i wzdecia. Niewiem jak mu pomoc. Robimy wszystko./

Może to od wysiłku ten włókniak :confused:
A co do wzdęć i kolek ...mam to za sobą z Kubą:dry: 3 miesiące kolek :sorry2:
Spróbuj może tego ...naprawdę pomaga ,ale trzeba byc systematycznym i cierpliwym..a efekty na pewno uzyskasz ;-)
Masaż dziecka - artykuł

Witajcie:)
Ja również miałam dziś ostatnią wizytę... usg wykazało, że maluszek jest już gotów !!:-D
Dostałam skierowanie do szpitala i mam stawić się jutro z rana...zrobią mi niezbędne badania a w czwartek lub piątek CC ;-)
Och mam stracha przed wielkim dniem!
A dziś ostatnia spokojna noc w domciu więc muszę się wyspać choć chyba będzie ciężko tyle emocji we mnie.
Do zobaczenia!
Trzymam kciuki za Was wszystkie i Wasze Maleństwa
Ewcia powodzenia i szczęśliwego rozwiązania ...napisz jakiegoś eska jak będzie juz po :-):-);-)

reklama
To czekamy na wieści od Wolfi też :-)
Ja to bym dziś chciała urodzić....echhh Przed chwilą mało co nie wyrżnęłam koło lodówki, Kuba powyciągał pojemniki i trzepaczki i tak zostawił i się na jednym poj. poślizgnęłam w ost chwili złapałam się drzwi lodówki....ufff
Teściowa dziś pojechała HURAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA! ;-) :-D:-D Jestem sobie w piżamce i pewnie nie prędko się przebiorę ;-)

To czekamy na wieści od Wolfi też :-)
Ja to bym dziś chciała urodzić....echhh Przed chwilą mało co nie wyrżnęłam koło lodówki, Kuba powyciągał pojemniki i trzepaczki i tak zostawił i się na jednym poj. poślizgnęłam w ost chwili złapałam się drzwi lodówki....ufff
Teściowa dziś pojechała HURAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA! ;-) :-D:-D Jestem sobie w piżamce i pewnie nie prędko się przebiorę ;-)

Masz spokój nareszcie :-D:-D:-D... sama będziesz juz cały czas ?
Jak tam twoje samopoczucie Meg..juz koniec z badaniami ?

Megusku, to w końcu masz spokój:-) Z tej okazji cały dzień w piżamie powinnaś spędzić:-p
Dziewczyny, a mnie dalej roznosi i do tego jestem mega nerwowa, wszystkich bym mogła pozabijać i to bez powodu. Zaraz wyjdę z siebie:wściekła/y:

Megusku, to w końcu masz spokój:-) Z tej okazji cały dzień w piżamie powinnaś spędzić:-p
Dziewczyny, a mnie dalej roznosi i do tego jestem mega nerwowa, wszystkich bym mogła pozabijać i to bez powodu. Zaraz wyjdę z siebie:wściekła/y:

A mnie coś bierze na prasowanie :eek::-p ..Ide zaraz na górę poprasować :rofl2:

To miłego dzionka laseczki idę prasować i malować nóżki na bezbarwny ....trzeba być pięknym na koniec ..... :-p:-p:-D BUZIOLE :happy:

Mam dzis dwie wizyty u lekarzy :-p wiec cale popoludnie poza domem, ech... a taki mnie len chwycil ze najchetniej nie wstawalabym z lozka tylko siedziala w pizamce do wieczora :-p

Cześć dziewczyny
u mnie się wszystko wyciszyło i dzisiaj nie szaleje bo Piotrek w pracy i dopiero rano wróci więc musiałabym go ściągać do domu więc sobie jeszcze poczekamy:-)

ewciapoli to czekamy na widomość już z porodówki

justina lepiej że będziesz w szpitalu i zrobią ci potrzebne badania niż by mieli coś przegapić.

pbg witaj z powrotem i z niecierpliwością czekamy na opis porodu

habcia
A Maksio się męczy z kolkami, płacze jak ma ten wzdęty brzuszek? nam na kolki dopiero pomogły kropelki też długo walczyliśmy z nimi i tak jak pisze lajfik trzeba cierpliwości. A karmisz piersią czy butelką?? jak piersią to jesz coś złego (nieodpowiedniego) skoro są twarde kupki a jak butelką to mleko może być xle dobrane.

megusek
To dzisiaj balanga w domu!!:-D:-D:-D

lajfik u mnie jest masa prasowania jeśli Ci to sprawia taka przyjemność to zapraszam:-);-)

Lajfik wszystkie badania ok, teraz tylko kontrole i ktg. Jej ja też dziś muszę golarkę podładować i do działania, bo tak se myślę że jak mnie złapią bóle to nie będę myśleć żem nie całkiem gładka :-DA dziś i jutro będzie spać u nas moja siostra, w razie jakby mnie złapało w nocy (normalnie ma do mnie 40 km) a od pt aż do czasu jak wrócę ze szpitala będzie u nas moja mama.

reklama
megi - pidżdżama party? Zaprosiłabyś nas :-p;-)
Ostatnio mi się śniło, że urodziłam w markecie. Mieszkam 3 minuty od hipermarketu. Może powinnam se zrobić spacerek? I spędzić trochę czasu pomiędzy alejkami?!
Chyba tak zrobię... Wczoraj sprzątałam i nic.
Może wcześniej miałam sen proroczy i dopóki nie pójdę żeby wydać jakieś pieniądze to niuńka wciąż będzie siedzieć i tylko czekać na taką okazję?! Idę. A może przy okazji kupię składniki na bounty? Ale jak zacznę rodzić to po co mi te składniki?! Grrr Końcówka jest durna!

Do góry