reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

>>>>>Pogadajmy sobie -o wszytkim i o niczym<<<<<

No dobra..wpadajcie jakżecie jeszcze w pidżamkach ;-P
Tylko jezd problem...nie mam nic słodkiego...
Ardzesh ja bym na Twom miejscu koczowała w tym markecie...:-D

reklama
Ardzesh zbieraj manatki i pogadaj z kierownikiem marketu że to siła wyższa i musisz posiedzieć tam troche :) A najlepiej zatrudnij się tam jako ustawiacz towaru na półkach. Zawsze to jakaś robota i wysiłek
Meg to słodkie ja coś przywioze :)
A zapomniałabym Wam powiedzieć śniło mi się dzisiaj że samaola urodziła i byłam tam w tym szpitalu i krzyczałam na nią bo ona strasznie krzyczała :/

Ardzesh zbieraj manatki i pogadaj z kierownikiem marketu że to siła wyższa i musisz posiedzieć tam troche :) A najlepiej zatrudnij się tam jako ustawiacz towaru na półkach. Zawsze to jakaś robota i wysiłek
Meg to słodkie ja coś przywioze :)
A zapomniałabym Wam powiedzieć śniło mi się dzisiaj że samaola urodziła i byłam tam w tym szpitalu i krzyczałam na nią bo ona strasznie krzyczała :/
to na pewno nie był sen proroczy :-p:-p

z wami naprawdę jest zabawnie ja nie mogę się oderwać siedzę na krześle na kółkacz w jednej ręce odkurzacz a w drugiej myszka :rofl2::rofl2::rofl2:

pbg ale szybciutko jesteście w domku,czekamy na opis porodu ;)

A ja dzisiaj wyspałam się jak małe dziecko, dawno tak nie miałam :)
w domku nam najlepiej :-) mama zdrowa, córeczka zdrowa 24h byłyśmy i po badaniach wypis ale gdybym chciała mogłabym zostać dłużej - ale nie chciałam bo i co zmiana to każda pielęgniarka ma inne zdanie :crazy: najpierw mówią że mam przystawiać małą - ona nie ssie bo nie ma za co (płaskie brodawki), namęczyłam się okrutnie a Zuzka wciąż głodna. Po kilku godzinach inna pielęgniarka daje mi butelkę i to wszystko. Wieczorem wpada wielka zwolenniczka metod odciągania i każe odciagać pokarm - odciągam ale mała nadal nie ma za co piersi chwycić (jeszcze wtedy nie wiem dlaczego), ostatecznie rano słyszę diagnozę niefunkcyjnych brodawek i o kaptórkach i inne cuda na kiju... :baffled: Ginekolog mnie wypisał, pediatra zastrzeżeń nie miała - zrobili małej dodatkowe badania na wszelki wypadek (bo od odpłynięcia wód do narodzin to minęła prawie doba), więc zgodnie z mężem ustaliliśmy, że w domu poradzimy sobie lepiej - i to był słuszny wybór, bo się normuje po mału wszystko :tak: Jeny dziewczyny jak ja się cieszę, że mamy już malutką w domciu - czekam na was... do roboty :tak::tak::tak:

pbg no to super , ze wszystko jest ok a te kapturki to naprawdę dobre pamiętam jak miałam pierwszego Kamila ,nie miałam brodawdk prawie wcale on miał maluśką buźkę to te położne tak mi zdarły skórę ,że całe piersi to były jak by po opażeniach dopiero mąż mi kupił i podał do szpitala i był ok a było to 16 lat temu koszmar

dziewczyny a ja nadal nie mam nawet ani kropelki mleka i pomału zaczynam chyba schizować:dry::baffled::baffled: któraś nie ma jeszcze czy tylko ja tak zostałam?

reklama
Do góry