reklama
A i jeszcze moja perełka :-)
śliczny kurczaczek z niego :-):-):-):-):-)
Hooba jaka ona śliczniutka
Oczek nie mogę oderwać.Taka mała, bezbronna kruszynka
:-)
No babki spakowałam się , łoże dla niuńki złożone, chata wypucowana...
... jeszcze tylko dzieci odprawić do babci i możemy jechać.
Zdecydowałam, że jutro po obiadku pojadę.Nie bedę czekała....
Jakby co to dam znać którejś z was.
Ciekawe co tam u asus.

No babki spakowałam się , łoże dla niuńki złożone, chata wypucowana...
... jeszcze tylko dzieci odprawić do babci i możemy jechać.
Zdecydowałam, że jutro po obiadku pojadę.Nie bedę czekała....
Jakby co to dam znać którejś z was.
Ciekawe co tam u asus.
A i jeszcze moja perełka :-)
Jej, jaki malenki slodziak! Nic tylko tulic, calowac i dziekowac Bogu, ze wszystko dobrze sie skonczylo!:-)
A mnie energia roznosi, to chyba przez te 3 godz. snu...:-)
Hooba dobrze że mały już jest z wami. Rozumiem Cię jeśli chodzi o żółtaczkę, ja miałam straszny problem jak utulić malutką nie wyjmując jej spod lamp.
Mam pytanie do wieloródek. Od rana grudki i twarde piersi zniknęły, są miękkie, tak nagle. Karmiałam małą przed chwilą, pokarm niby jest, ale czy to nie oznaka że mi laktacja znikła przez te wszystkie zabiegi i nieregularne karmienia? Może po prostu nawał minął i tak ma być?
Mam pytanie do wieloródek. Od rana grudki i twarde piersi zniknęły, są miękkie, tak nagle. Karmiałam małą przed chwilą, pokarm niby jest, ale czy to nie oznaka że mi laktacja znikła przez te wszystkie zabiegi i nieregularne karmienia? Może po prostu nawał minął i tak ma być?
Martussa82
Hankowa Matka-Wariatka :)
Kamylka, to Ty jakiś przedwojenny rocznik jesteś czy jak???;-) sny ja babuleńka...;-)Ja mam sny mega wyraziste,problem w tym ze dotycza wojny,okupacji wojennej.Sni mi sie,ze uciekam przed ostrzalem itd.Chowam sie w schronie![]()
-J- to zmykaj na oddział, wszyscy będziemy o Ciebie spokojniejsi!!! sio!!! do rodzenia marsz!!;-) czekam z niecierpliwością na wieści! w szpitalu pewnie bezpieczniej się poczujesz niż w domku z takimi objawami. buuuziak!!!!!:-)
Hooba- piękny SYN!! witamy zatem w domu! (i w sieci ;-)):-):-):-):-):-)
WolfiA
Lutowa MaMa ''07 i ''09
Antar pokarm nie powinien Ci zaniknąć tak nagle

Hooba śliczniutkiego masz Synka

reklama
Nathalie
Fan(ka)
Antar zgadzam się z Wolfią. Pewenie Ci sie wszystko normuje.
Pamiętaj, że podczas karmienia trzeba dużo wody pić.
Hooba Bartus sliczny, mniodzio chłopaczek, taki aniołeczek!
Jak oglądam zdjęcia Waszych bobasków to powoli dociera do mnie fakt, że też niedługo bedę miała taką kruszynkę przy boczku. Wierzyć mi się nie chce i tym bardziej nie mogę się doczekać.

Hooba Bartus sliczny, mniodzio chłopaczek, taki aniołeczek!
Jak oglądam zdjęcia Waszych bobasków to powoli dociera do mnie fakt, że też niedługo bedę miała taką kruszynkę przy boczku. Wierzyć mi się nie chce i tym bardziej nie mogę się doczekać.