Trochę się denerwuję bo czuję jakby mi ręce puchły i trochę nogi od dzisiejszej nocy nie widać ale czuję- kurcze blade..czy ma któraś z Was coś takiego??
95% to ma
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Trochę się denerwuję bo czuję jakby mi ręce puchły i trochę nogi od dzisiejszej nocy nie widać ale czuję- kurcze blade..czy ma któraś z Was coś takiego??
hihi ja też odpuściłam sobie zakupy i zrobienie obiaduInuś tez wpadam nieraz w panieke ze nie zdarze wszytskiego przygotowac ;-) to chyba tak jak z syndromem "wicia gniazda", przyszle mamy maja wrazenie ze nikt nie przygotuje wyprawki lepiej niz one sameJa juz troszke odpuscilam i pozwalam rodzinie pomoc
Nie mam sily na bycie calkiem samodzielna, zwlaszcza jesli chodzi o wyczyszczenie rzeczy dziecka, wieszanie prania, no a o zakupach juz nie wspomne
szczerze mówiąc to boje się teraz sama wychodzić gdzieś w miasto, tak jak niektóre z Was tu pisały :O
no ja nie miałam cały czas jeszcze miesiąc temu w butach na obcasie paradowałam ....;-) ale dobrze wiedzieć, że to naturalne bo człowiek naczyta się o nadciśnieniu i stanie przedrzucawkowym;-) hmm muszę znowu pić więcej wody mineralnej ( zmniejszyłam ilość bo ciągle biegałam do ubikacji.. ) ponoć pomaga uniknąć nadmiernego gromadzenia się wody w organizmie..95% to ma![]()