reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

>>>>>Pogadajmy sobie -o wszytkim i o niczym<<<<<

Ewelinko, dobrze że to nie zatrucie, kamień z serca.
Antar, brak mi słów...Tylko należy się cieszyć, że mieliście kasę na to. Przeciez są matki, kórych na to nie stać...koszmar. Zosi na pewno szybko spadnie ta bilirubina i obydwie sobie odpoczniecie.
A ja mam przypływ energii, nie wiem co się dzieje. Wczoraj wieczorem cały dom wysprzątałam, poprałam ciuszki, a teraz idę z Frankiem na jakiś długi spacer, bo powietrza mi brakuje.

reklama
Siemka :-)
Ewelinka ... witamy znów:-D ... Dobrze że to nie zatrucie ...no bo przecież by Cie nie wypuścili gdyby tak naprawdę nie byli pewni :confused:..Nie martw sie będzie wszystko dobrze :tak:... A mocz sobie zrób dla świętego spokoju ...
Golimek ..jak to nie wiesz co sie dzieje ??? :-p Poród się zbliża to latasz jak ze s....ą :-D:-D:-D... ja też muszę mózg dzis wywietrzyć ..bo od dwóch dni nie wyłaziłam z domu ...ciagle leje w tej Irlandii :angry:
j ja też dzisiaj spałam jak mały mopsik calusienką noc :-D...mi czop ...z domieszką krwi odszedł w dzień porodu ..rano :tak:
larkaa nie szalej z zakupami ;-)... mój M też robi czasem pizze SAM ;-)
a ja z tych takich różnych to chcę BIGOS ...j moge sie wbic do Ciebie na bigosik???:-p:-p
nimfi skoro się denerwujesz takimi scenami ...to nie ogladaj ich .... :no:..po co masz się stresić niepotrzebnie ...ja bym nie patrzała na rozbebeszony brzuch :baffled:
A ostatnia faza porodu idzie szybko ...nacięcia nawet nie poczujesz kiedy Ci zrobią ... więc wszystko jest OKI ;-);-);-)
Antar ... jestes dzielna babeczka i jestem normalnie z Ciebie dumna jak cholera :-p;-) za twoje nastawienie do wszystkiego ..... A no i Zosieńke nam pokazuj !!:-D

Dzisiaj mi się śniła Habcia ..odezwij sie do nas :)))
Meg....co tam u Ciebie kobitko ???

Ewelinka super ze to nie zatrucie :tak:
Antar witaj znowu na BB :-). i powiem Ci ze ja tez bym nie wytrzymala siedzac w domu a moja dzidzia w szpitalu-postapilabym tak samo i niezaleznie od tego ile musialabym zaplacic :no:
larkaa golinek jakie plany macie juz na dzisiaj :sorry2: mnie to jakis len zlapal chociaz musze tez wyjsc gdzies z domu aby sie przewietrzyc.chociaz pogoda u nas dzisiaj paskudna-pochmurnie, wietrznie i deszczowo :angry:

ja od tygodnia jestem jakos taka senna w dzien ze musze koniecznie popoludniu sie przespac :blink: czyzbym zbierala sily:sorry2:???(mam nadzieje ze tak :-p)

rany ... ja żadnego filmu nie chcę ogłądać :baffled: wolę żyć w błogiej nieświadomości co tam mi się pomiędzy nogami dzieje .... Ale naszym panom to by się przed tymi rodzinnymi porodami przydało co nieco uświadomić ... ja nadal nie wiem co mój wie na ten temat - okaże się na porodówce ;-) oby biedny obok na krdiologii nie wylądował :rofl2:

Witam.
J u mnie też w miare noc przespana (oprócz wstawania na siku) bo tamtą noc to nie spałam wcale i chyba dlatego.
Ewelinka ciesze się że jesteś z powrotem :)
Antar jak nie pokażesz nam Zosienki to jade do Ciebie i sama zdjęcie zrobie ;)
Pisaliście o filmach z porodów...oglądałam nie raz i po tym co widziałam stwierdziłam że nie urodze....uciekne :hmm: Boje się panicznie a nikt wokoło tego nie rozumie :-( No chyba że Wy :tak:
A u mnie nic. Dzien za dniem czekam i czekam i łażę i sprzątam i leże i przede wszystkim JEM. Tak to nic :( Acha jak któraś ma pod ręką ten sklep LIDL to polecam żelki 1 kg -13 zł.

Dzisiaj mi się śniła Habcia ..
kurczę! Mnie też się dzisiaj śniła! Może to jej wielki dzień?
golimek - oszalałaś z tym spacerem? Ponoć one mogą przyśpieszyć poród! Ej, nie wpychaj się w kolejkę, zwłaszcza, że zależy Ci na późniejszym terminie! Chyba, że to taka ściema :-D Zaraz kogoś oddeleguje do Ciebie, żeby przywiązali Cię kablami do kaloryfera ;-):-p:-D
Zuzia - ponoć przed porodem nic się nie chce, że niby zbiera się siły do samej akcji porodowej! (to ja chyba zbieram siły od 3 miesięcy - taki leń jestem)

kurczę! Mnie też się dzisiaj śniła! Może to jej wielki dzień?

Zuzia - ponoć przed porodem nic się nie chce, że niby zbiera się siły do samej akcji porodowej! (to ja chyba zbieram siły od 3 miesięcy - taki leń jestem)
:-D:-D:-D:-D:-D:-D

A czy ktoś się z nią kontaktował:confused: habcia jeśli nas podczytujesz to napisz ... ;-)

larkaa jestes bardzo wytrzymala :tak: ja bym juz tylu spraw nie zalatwila naraz :-pgdy wybieram sie na miasto jestem jak wiecznie sapiący slonik w skladzie porcelany :-D nie dosc ze kolysze sie ciagle na boki to szybciutko nozki zaczynaja bolec :zawstydzona/y:Nie ma lekko...
mam to samo... tyle spraw do załatwienia a ja powolna ciężka, niezgrabna, nóżki bolą i muszę sobie odpuścić.. i to kołysanie:zawstydzona/y: a ja uwielbiam szybko chodzić:wściekła/y: No i jeszcze to ze jedna dzień góry można przenosić- człowiek kwitnie zadowolony, że tyle zrobił a drugi ledwo z łózka można wstać nic się nie chce, nie cieszy...

pocieszam się, że jeszcze max 4 tygodnie ...
chociaż martwię się , że nie wyrobię się z wszystkim do porodu, a jeszcze bieżące sprawy:baffled:

reklama
Ewelinka ciesze sie ze to tylko fałszywy alarm byl
Antar super ze z małą juz lepiej i ze jestescie juz w domku
Zuzia mi tez ciagle sie chce spac moglabym spac 24 godz na dobe
Larkaa tak piszesz o tej pizzy ze chyba musze sobie zrobic albo zamowic (racaej to drugie) bo mam na nia ochote od paru dni i Lajfik mi tez okropnie marzy mi sie bigosik tylko nie chce mi sie go robic i nie wiem czy zdaze go zrobic bo codziennie sobie mówie ze jutro go zrobie i jakos tak leci a bigosu nie widac :-)

Do góry