paulusia2209
Fanka BB :)
Antar super że juz po wszystkim, teraz to juz może byc tylko lepiej buziaki dla Zosi

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
a ja po wizycie u gina:-( same smutne wieści..dostałam skierowanie na patologie ciąży:-( z podejrzeniem zatrucia ciążowego..ale jestem zła..kurcze..myślałam że mnie ominie leżenie w szpitalu..tak dobrze się czułam nic na to nie wskazywało..a tu u ginki się okazało, że przytyłam prawie 4kg przez 3 tygodnie..ciśnienie 160/100 no i te spuchniete nogino i ktg mi robiła..żadnych skurczy..tylko ten wykres z tętnem płodu jakiś dziwny..niby tętno ok..mieści się w granicach normy..ale cos jej się ten wykres nie spodobał..a więc czekam na męża i jedziemy...mam nadzieję, że wszystko z Maleństwem w porządku będzie..aha ginka mnie oświeciła, że raczej cesarka mnie czeka..chyba ze względu na to wysokie ciśnienie:-(
no to trzymajcie się tu dzielnie i czekajcie na lutyja będę pisała do którejś eski co i jak..buziaki dla Was i Maluszków:*
J bardzo mozliwe że odszedł Ci czop po badaniu. Mi odszedł przed samym porodem, wieczorem po tym jak mnie męczyli w tych szpitalach. Te wszywstkie wcześniejsze " czopy" to był tylko śluz. Właściwy był bardzo zwarty i u mnie polączony z dość sporym krwawieniem. J poczekaj do 38 chociaż, ale w zasadzie już teraz byś mogla nam się rozdwoić.
U mnie dziewczyny się okazało że mimo iż Zosieńka terminowa bo wg OM urodziła się w 38,3 dniu to ta żółtaczka wynikała z niedojrzałóości enzymów wątrobowych i nie dawały rady trawić mojego pokarmu. We wtorek wykupiłam sobie miejsce w szpitalu bo nie dałam rady wysiedziec bez niej. Niedość że taka malutka potrzebująca mamusi, to jeszcze ja miałam cięte krocze i cierpiałam katusze stojąc cały dzień nad inkubatorem i próbując karmić piersią. Wogóle to nieźle się wkopałam z tym pokarmem, odciągałam sobie jak Zośka leżała w szpitalu beze mnie i teraz co 2 godziny mogę ściągnąć w 5 minut 200 ml. Jestem chodzxącą mleczarnią, leje się ze mnie mleko. A biust mam chyba rozmiaru ż.
Myślałam że więcej się rozdwoi do tego czasu, a tu zaczęłyśmy cyk z Elwiskiem i hoobą i coś cichoDziewczyny rodzimy!
Tak sobie przegladałam forum i....
pojawiły sie pażdzierówki 2009...:-)
a kwietniówkom hormony szaleją , że ho ho...
tam to się dopiero dzieje...
pozabijają się niedługo.![]()