reklama
maran-atha
Fanka BB :)
a u mnie dziś bardzo ładny dzień... normalnie jak wiosne tak cieplutko i słonecznie no i poszłam sobie do parku pochodzić bo już w domu wysiedzieć nie mogę... ale czuje się juz taką kulką, że ciężko mi chodzić... taka jakaś DUŻAA się czuje hehe...
Moje Maleństwo bardzo jest ruchliwe jak siedze a jak leże to spokojne, a wydawało mi sie zawsze, że to winno być odwrotnie bo przecierz jak sie leży to niby więcej miejsca ma, ale ja już sama nie wiem...
Pozdrawiam Was wszystkie :*
Moje Maleństwo bardzo jest ruchliwe jak siedze a jak leże to spokojne, a wydawało mi sie zawsze, że to winno być odwrotnie bo przecierz jak sie leży to niby więcej miejsca ma, ale ja już sama nie wiem...
Pozdrawiam Was wszystkie :*
Nathalie
Fan(ka)
Jolek nie martw się, choćbys miała urodzić na samym końcu to Cię nie zostawimy. ;-)
-j- chyba tylko w pierwszym trymestrze odradzają farbowanie, więc nic nie stoi na przeszkodzie. Ja akurat mam zakaz farbowania, bo mam przewrażliwionegomęza. Dobrze, że kawę mogę czasem chlapnąć ( w pierwszej ciązy nie mogłam...
).
Agniesia uuuu, to nieciekawie masz z teściową.
Może zmieni stosunek do wnusia jak już będzie na świecie. 
U mnie stara bida, nic sie nie dzieje... dość mam już tego czekania... :-(
-j- chyba tylko w pierwszym trymestrze odradzają farbowanie, więc nic nie stoi na przeszkodzie. Ja akurat mam zakaz farbowania, bo mam przewrażliwionegomęza. Dobrze, że kawę mogę czasem chlapnąć ( w pierwszej ciązy nie mogłam...

Agniesia uuuu, to nieciekawie masz z teściową.

U mnie stara bida, nic sie nie dzieje... dość mam już tego czekania... :-(
Rzadko tu piszę.. i może większość mnie nie kojarzy ale chciałam napisać że w piątek idę do szpitala i mam nadzieje, że w weekend młoda już będzie po tej stronie
Ewelinka była tak miła że udostępniła mi nr swojego telefonu więc jak będę już po to się pochwalę:-)

Ewelinka była tak miła że udostępniła mi nr swojego telefonu więc jak będę już po to się pochwalę:-)
Nathalie, już pewnie niedługo rozpakujesz, wyobrażam sobie że cieżko już jest brzucholem.A Twój mąż nadopiekuńczy jest:-)
Nana, powodzenie w szpitalu i czekamy na wieści.
Więc mówicie, że od niedzieli zaczną się porody...
Nana, powodzenie w szpitalu i czekamy na wieści.
Więc mówicie, że od niedzieli zaczną się porody...
Zuzia24
Fanka BB :)
no ale jak zaczniemy... to końca nie będzie widać...
tylko abysmy nie skonczyly w marcu

nathalie przewrazliwionego meza ja tez mam ale nie dajmy sie zwariowac. ja oblednie pije cole i na szczescie nikt go nie poinformowal ani sam nigdzie nie wyczytal ze nie mozna

pbg
mama Zuzanki ;)
ewelinka jest jeszcze szansa jeśli płaciłaś kartą, bo kazdej transakcji pltniczej przypisywany jest numer, a bank może wystawić kwit 
ale nie wiem jak to się ma do numeru seryjnego sprzętu - bo na chłopski rozum to przecież na podstawie paragonu a bez podbitej gwarancji możnaby przynieść do naprawy identyczny telewizor wcale nie kupiony w tym sklepie
nathalie mój mi kiedyś powiedział "ubierz płaszcz a nie kurtkę, bo dziecko przeziębisz" - nie wiem z kąd mu takie głupoty przyszły

ale nie wiem jak to się ma do numeru seryjnego sprzętu - bo na chłopski rozum to przecież na podstawie paragonu a bez podbitej gwarancji możnaby przynieść do naprawy identyczny telewizor wcale nie kupiony w tym sklepie

nathalie mój mi kiedyś powiedział "ubierz płaszcz a nie kurtkę, bo dziecko przeziębisz" - nie wiem z kąd mu takie głupoty przyszły

zapmarta
Karolkowa mama
Ciekawe co u Antar i Zosieńki ???
Nathalie
Fan(ka)
To fakt, mój mąż jest czasem przewrażliwiony, szczególnie na punkcie zdrowia i bezpieczeństwa. Troszkę sie z niego nabijam, ale z drugiej strony myślę, ze tyle facetów ma zupełnie odwrotnie, że powinnam dziękowac, że taki jest. :-)
reklama