reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

>>>>>Pogadajmy sobie -o wszytkim i o niczym<<<<<

reklama
a u mnie dziś bardzo ładny dzień... normalnie jak wiosne tak cieplutko i słonecznie no i poszłam sobie do parku pochodzić bo już w domu wysiedzieć nie mogę... ale czuje się juz taką kulką, że ciężko mi chodzić... taka jakaś DUŻAA się czuje hehe...
Moje Maleństwo bardzo jest ruchliwe jak siedze a jak leże to spokojne, a wydawało mi sie zawsze, że to winno być odwrotnie bo przecierz jak sie leży to niby więcej miejsca ma, ale ja już sama nie wiem...

Pozdrawiam Was wszystkie :*

Jolek nie martw się, choćbys miała urodzić na samym końcu to Cię nie zostawimy. ;-)

-j- chyba tylko w pierwszym trymestrze odradzają farbowanie, więc nic nie stoi na przeszkodzie. Ja akurat mam zakaz farbowania, bo mam przewrażliwionegomęza. Dobrze, że kawę mogę czasem chlapnąć ( w pierwszej ciązy nie mogłam... :baffled: ).

Agniesia uuuu, to nieciekawie masz z teściową. :no: Może zmieni stosunek do wnusia jak już będzie na świecie. :tak:

U mnie stara bida, nic sie nie dzieje... dość mam już tego czekania... :-(

Rzadko tu piszę.. i może większość mnie nie kojarzy ale chciałam napisać że w piątek idę do szpitala i mam nadzieje, że w weekend młoda już będzie po tej stronie:tak:
Ewelinka była tak miła że udostępniła mi nr swojego telefonu więc jak będę już po to się pochwalę:-)

Nathalie, już pewnie niedługo rozpakujesz, wyobrażam sobie że cieżko już jest brzucholem.A Twój mąż nadopiekuńczy jest:-)
Nana, powodzenie w szpitalu i czekamy na wieści.
Więc mówicie, że od niedzieli zaczną się porody...

ewelinka jest jeszcze szansa jeśli płaciłaś kartą, bo kazdej transakcji pltniczej przypisywany jest numer, a bank może wystawić kwit :nerd:
ale nie wiem jak to się ma do numeru seryjnego sprzętu - bo na chłopski rozum to przecież na podstawie paragonu a bez podbitej gwarancji możnaby przynieść do naprawy identyczny telewizor wcale nie kupiony w tym sklepie :confused:

nathalie mój mi kiedyś powiedział "ubierz płaszcz a nie kurtkę, bo dziecko przeziębisz" - nie wiem z kąd mu takie głupoty przyszły :-D

To fakt, mój mąż jest czasem przewrażliwiony, szczególnie na punkcie zdrowia i bezpieczeństwa. Troszkę sie z niego nabijam, ale z drugiej strony myślę, ze tyle facetów ma zupełnie odwrotnie, że powinnam dziękowac, że taki jest. :-)

reklama
bo faceta to nigdy nie rozgryziesz do końca :-D

no właśnie - 3 juz się rozpakowały a tylko jedna wróciła na dobre :szok:
martussa ma rację elwis jest "nadludziem" :-D

Do góry