reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

>>>>>Pogadajmy sobie -o wszytkim i o niczym<<<<<

No wlasnie... Jak dzwonilam, to nie potrafili powiedziec kiedy bedzie nastepny termin, a wczesniej konsul przyjezdzal co 3 mies.! Wole nie ryzykowac i zalatwic to nawet krotko po porodzie, bo w czerwcu chcemy leciec do Polski, a na paszport czeka sie ok. mies... Ale moze cos sie zmini, bo w sumie byl tez na poczatku stycznia.:confused: Podobno zostal otwarty drugi konsulat, w Manchesterze. Wiec moze konsul z Edynburga oddal mu jakis obszar i u nas bedzie teraz czesciej?:confused:

potwierdzam ze jest w Manchesterze konsulat. w razie czego sluze pomoca :tak:

reklama
Witam mamuśki

asus trzymamy kciuki powodzenia

nana
za ciebie tez kciuki zaciśnięte

A na roczek kupiłam wózek dla lalek taki głęboki ale nie taki wielki tylko typowy dla małych dzieci, mała się cieszyła trzymała się tego wózka i chodziła z nim, a tak to tylko zrobi 4 kroczki i siada. obżarłam się tortem z bitą śmietaną i wróciliśmy do domku, droga strasznie się dłużyła bo niby tylko ponad 50 km ale była taka straszna mgła że nie szło jechać.

dzisiaj od rana sprzątaliśmy z piotrkiem bo już nie mogłam patrzeć na nasze mieszkanko a jakby coś się zaczęło to lepiej niech będzie czysto. spakowałam wszystko co ma mi przywieść dla dzidziusia do szpitala jak się urodzi i przygotowałam pościel do łóżeczka żeby wiedział w którą ubrać jak będę w szpitalu. no i teraz spokojnie czekam ale jeszcze do 7 mogę poczekać bo 7 mamy drugi roczek a tochę szkoda mi tego tortu co by mnie ominął:zawstydzona/y::-p

miłego dnia

A ja juz urodziłam. Dokładnie tydzień temu o 17.25. Ze szpitala wyszłam dopiero wczoraj bo mała miała zółtaczke. A teraz czuje się zagubiona, bo nie wiem czy wszystko dobrze robie. Najgorzej jest z karmieniem. Ale i tak jestem szcześliwa:)

Ostatnia edycja:
A ja juz urodziłam. Dokładnie tydzień temu o !7.25. Ze szpitala wyszłam dopiero wczoraj bo mała miała zółtaczke. A teraz czuje się zagubiona, bo nie wiem czy wszystko dobrze robie. Najgorzej jest z karmieniem. Ale i tak jestem szcześliwa:)

GRATULACJE!!!!!:-):-):-) Napisz cos o dzidziusiu, ile wazyl, mierzyl? Jak porod?

Witam laseczki :-D
Asus i Nana trzymam kciuki za Was MOCNO . Szczęśliwego rozwiązania dziewczyny ...i lekkiego porodu :tak:

U mnie bez zmian ..mamę mam już na miejscu ..ach jak mi dobrze teraz ..;-)..mamuśka prasuje ciuszki ...a ja mam labę :-D:-D:-D
Wczoraj tyle leżałam i odpoczywałam ...że aż mnie z tego lenistwa krzyż zaczął boleć :confused:... kurde jak u Was z apetytem bo mi sie chce teraz częściej coś jeść :confused::-p
i mam wrażenie ,że mała z dnia na dzień coraz większa ...rozpycha się jak dzik :-p
oby tylko nowe rozstępy nie wylazły :crazy::dry:
Pogoda u mnie do bani i w sumie mam lenia strasznego .... :sorry2:
Buziolki ;-)

j jak tam u lekarza?
jezyk ja tez sprzątałam łazienki przed przyjazdem mamuski :-D
kurcze tez bym nie pogardziła jakimś dobrym urodzinowym torcikiem:-p
O przypomniało mi się coś Ewelinka mi mama przywiozła ..maść z pępowiny do pupci dziecka ...wiem ,że ty będziesz rodzić na Zaspie więc może poproś na wyjście pielęgniarki lub położną aby dały Ci pudełeczko ...ona jest THE BEST ...ja mam ją właśnie z tego szpitala:tak:;-) zresztą każdej z was proponuję się zapytać w swoim szpitalu o taka maść ...może dadzą Wam ;-)

reklama
Do góry