reklama
Dziewczynki herbatkę z owoców malin można jak najbardziej, to ta z liści jest naskurczowa.
ardzesh sny to Ty masz rewelacyjne
A sprawdziły Ci się kiedykolwiek, bo jak tak to ja bym na Twoim miejscu już nie chodziła do hipermarketów ;-)

elwisku to świetnie, że u Was tak ładnie wszystko się układa. Ukłony dla męża
A ja ciągle leżę i uparcie czekam na luty :-) Na razie się udaje, bo skurcze trochę odpuściły. Tylko już wszystkie kości bolą od tego leżenia
ardzesh sny to Ty masz rewelacyjne

elwisku to świetnie, że u Was tak ładnie wszystko się układa. Ukłony dla męża

A ja ciągle leżę i uparcie czekam na luty :-) Na razie się udaje, bo skurcze trochę odpuściły. Tylko już wszystkie kości bolą od tego leżenia

Ewelinka:)
jesteśmy rodzicami:)
to super
czekamy na antarka i Zosieńkę

no antarku czekamy na Ciebie
A my z kacperkiem byliśmy w Kościółku i na małym spacerku w końcu po dwu tygodniowej labie trzeba było ruszyć tyłeczki z domku, a zasapałam się że szok.
jutro Kacperek wraca już do przedszkola więc muszę go wcześniej położyć spać bo pobudka o 6:40
A my z kacperkiem byliśmy w Kościółku i na małym spacerku w końcu po dwu tygodniowej labie trzeba było ruszyć tyłeczki z domku, a zasapałam się że szok.
jutro Kacperek wraca już do przedszkola więc muszę go wcześniej położyć spać bo pobudka o 6:40
Jeśli chodzi o terminy porodów to u mnie przy 1 zaczęło się po wywołaniu w 42 tyg , a przy 2 mimo że mi wywoływali też w 42 tyg to się nie zaczęło i miałam CC ( podczas wywołania doprowadzili mnie do stanu przed rzucawkowego ) teraz w 36 tyg miałam rozwarcie na 1 palec a jutro zaczyna się 38 i nic i tak sobie myślę że jeśli w tym 39 tyg nie zrobiliby mi CC to też pewnie dochodziłabym do 42 tyg 

szczęśliwa1
Fanka BB :)
a u mnie w rodzinie roznie bywa siostry rodziły przed czasem mama tez mama jednego mojego brata urodzila nawet miesiac za wczesnie a ja synka przenosiłam do konca 42 tyg . mam nadzieje ze corcia bedzie chciala wczesniej wyjsc bo ja juz bardzo bym chciala urodzic i miec ja juz po tej stronie brzuszka zwlaszcza ze siostra urodzila dwa tyg temu i jak widze ta kruszynke to mi zal ze moja mala siedzi jeszcze w brzuszku. Chyba musze sprobowac jakis metod bo juz nie moge sie doczekac moze zaprosze meza.... :-)
Zuzia24
Fanka BB :)
nie wiem czy tak jest naprawde z tymi porodami jak w calej rodzinie.....
slyszalam ze tez bole porodowe sie ma tak jak sie mialo bole miesiaczkowe ale chyba u mnie sie nie sprawdzilo bo przy Zuzi mialam bole od krzyza
a wczesniej zadnych jakichkolwiek takowych boli nie mialam. zastanawiam sie czy teraz tym razem tak samo bedzie czy moze jakos lagodniej ?
( chcialabym bardzo
)
slyszalam ze tez bole porodowe sie ma tak jak sie mialo bole miesiaczkowe ale chyba u mnie sie nie sprawdzilo bo przy Zuzi mialam bole od krzyza

reklama
lajfik
Kuba i Kaja;*
Hej laseczki po weekendzie 

We wtorek moja mama przylatuje juz do mnie nie moge się doczekać
weekendzik minął mi bardzo przyjemnie ..rodzinnie ......a teraz nadrabiam od rana heheheheh;-)
larkaa ja bym sie cieszyła jak gwizdek gdyby to było tak jak z moją mamą ...ona z pierwszym dzieckiem rodziła dłużej ...( nie tyle co ja ,ale dłużej
) a mnie urodziła eXpres ..wystrzeliłam jak z procy 

ledwo zdążyli mnie złapać ... teraz jestem przy tym porodzie nastawiona bardzo optymistycznie ...ale mam zdanie jak elwisek ...i tak bedzie boleć i tak
;-) Jezyk A przy okazji ..ja również należę do grona baranów hihihih ;-) silny i uparty znak
:-) Jezyk a Kacperek zadowolony jest z przedszkola ..lubi się uczyć?
j kuruj sie kobitko...kurcze coś często Cię dopadaja te infekcje co? Wiesz a może kup sobie tran ( kwasy omega )..ja go łykam od praktycznie dwóch miesięcy ...
Prenatal DHA dla kobiet w ciąży ... czy jakoś takoś
a na katar jak miałam do robiłam inhalację z Olbasu ( zdziałał CUDA
)
Maran-atha ...z mezusiem prosze się kąpać ...przyjemnie z pożytecznym hehheeh ;-)
Ardzesh ...

sny nie do pobicia 
Kurczę a co z NiUNIĄ
widział ja ktoś ?
Nathali a gdzie ty jesteś ?

We wtorek moja mama przylatuje juz do mnie nie moge się doczekać

weekendzik minął mi bardzo przyjemnie ..rodzinnie ......a teraz nadrabiam od rana heheheheh;-)
larkaa ja bym sie cieszyła jak gwizdek gdyby to było tak jak z moją mamą ...ona z pierwszym dzieckiem rodziła dłużej ...( nie tyle co ja ,ale dłużej

j kuruj sie kobitko...kurcze coś często Cię dopadaja te infekcje co? Wiesz a może kup sobie tran ( kwasy omega )..ja go łykam od praktycznie dwóch miesięcy ...
Prenatal DHA dla kobiet w ciąży ... czy jakoś takoś

Maran-atha ...z mezusiem prosze się kąpać ...przyjemnie z pożytecznym hehheeh ;-)
Ardzesh ...

Kurczę a co z NiUNIĄ

Nathali a gdzie ty jesteś ?