reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

>>>>>Pogadajmy sobie -o wszytkim i o niczym<<<<<

-j- a herbatki malinowej nie można? Ja ją żłopię od dawien dawna, bo niby tylko ta z liści malin jest skurczowa :> kuruj się kochana!!!!

reklama
Dziewczynki herbatkę z owoców malin można jak najbardziej, to ta z liści jest naskurczowa.
ardzesh sny to Ty masz rewelacyjne ;) A sprawdziły Ci się kiedykolwiek, bo jak tak to ja bym na Twoim miejscu już nie chodziła do hipermarketów ;-):-D:-D
elwisku to świetnie, że u Was tak ładnie wszystko się układa. Ukłony dla męża :tak:

A ja ciągle leżę i uparcie czekam na luty :-) Na razie się udaje, bo skurcze trochę odpuściły. Tylko już wszystkie kości bolą od tego leżenia:baffled:

no antarku czekamy na Ciebie

A my z kacperkiem byliśmy w Kościółku i na małym spacerku w końcu po dwu tygodniowej labie trzeba było ruszyć tyłeczki z domku, a zasapałam się że szok.
jutro Kacperek wraca już do przedszkola więc muszę go wcześniej położyć spać bo pobudka o 6:40

wow :) w niedzielę robią wypisy? Chyba poważnie są zdesperowani brakiem miejsc na porodówkach :) Antar to liczę na to, że dzisiaj będziesz smacznie spać w domku z maleństwem! (bez teściowej i bratowej!!!!)

Jeśli chodzi o terminy porodów to u mnie przy 1 zaczęło się po wywołaniu w 42 tyg , a przy 2 mimo że mi wywoływali też w 42 tyg to się nie zaczęło i miałam CC ( podczas wywołania doprowadzili mnie do stanu przed rzucawkowego ) teraz w 36 tyg miałam rozwarcie na 1 palec a jutro zaczyna się 38 i nic i tak sobie myślę że jeśli w tym 39 tyg nie zrobiliby mi CC to też pewnie dochodziłabym do 42 tyg :-p

a u mnie w rodzinie roznie bywa siostry rodziły przed czasem mama tez mama jednego mojego brata urodzila nawet miesiac za wczesnie a ja synka przenosiłam do konca 42 tyg . mam nadzieje ze corcia bedzie chciala wczesniej wyjsc bo ja juz bardzo bym chciala urodzic i miec ja juz po tej stronie brzuszka zwlaszcza ze siostra urodzila dwa tyg temu i jak widze ta kruszynke to mi zal ze moja mala siedzi jeszcze w brzuszku. Chyba musze sprobowac jakis metod bo juz nie moge sie doczekac moze zaprosze meza.... :-)

nie wiem czy tak jest naprawde z tymi porodami jak w calej rodzinie.....
slyszalam ze tez bole porodowe sie ma tak jak sie mialo bole miesiaczkowe ale chyba u mnie sie nie sprawdzilo bo przy Zuzi mialam bole od krzyza :wściekła/y: a wczesniej zadnych jakichkolwiek takowych boli nie mialam. zastanawiam sie czy teraz tym razem tak samo bedzie czy moze jakos lagodniej ?:-p ( chcialabym bardzo :sorry2:)

reklama
Hej laseczki po weekendzie :-D:-D:-D
We wtorek moja mama przylatuje juz do mnie nie moge się doczekać :tak:
weekendzik minął mi bardzo przyjemnie ..rodzinnie ......a teraz nadrabiam od rana heheheheh;-)

larkaa ja bym sie cieszyła jak gwizdek gdyby to było tak jak z moją mamą ...ona z pierwszym dzieckiem rodziła dłużej ...( nie tyle co ja ,ale dłużej:-p) a mnie urodziła eXpres ..wystrzeliłam jak z procy :-D:-D:-D ledwo zdążyli mnie złapać ... teraz jestem przy tym porodzie nastawiona bardzo optymistycznie ...ale mam zdanie jak elwisek ...i tak bedzie boleć i tak :-p;-) Jezyk A przy okazji ..ja również należę do grona baranów hihihih ;-) silny i uparty znak :-p:-) Jezyk a Kacperek zadowolony jest z przedszkola ..lubi się uczyć?
j kuruj sie kobitko...kurcze coś często Cię dopadaja te infekcje co? Wiesz a może kup sobie tran ( kwasy omega )..ja go łykam od praktycznie dwóch miesięcy ...
Prenatal DHA dla kobiet w ciąży ... czy jakoś takoś :happy: a na katar jak miałam do robiłam inhalację z Olbasu ( zdziałał CUDA :szok:)
Maran-atha ...z mezusiem prosze się kąpać ...przyjemnie z pożytecznym hehheeh ;-)
Ardzesh ...:-D:-D:-D sny nie do pobicia :-p
Kurczę a co z NiUNIĄ :baffled: widział ja ktoś ?
Nathali a gdzie ty jesteś ?

Do góry