reklama
golimek pytalam lekarza, on nie jest w stanie mi zagwarantowac, ze to przejdzie. Powiedzial mi tylko, ze jak sie zacznie to urodze i tyle. Łatwo mu tak mowic
A ja jestem przerażona! Zwazajac na to, ze moj maly geniusz mial glowke w 35 tyg. na 39 tydzien!
szczęśliwa1
Fanka BB :)
Habciu współczuje trzymaj sie
Kamylka
Entuzjast(k)a
Taka roznica jest niemozliwa chyba.Moze zle obliczylas termin?Moze byc gora 2 tygodnie,ale nie miesiac roznicy.Co na to lekarz?golimek pytalam lekarza, on nie jest w stanie mi zagwarantowac, ze to przejdzie. Powiedzial mi tylko, ze jak sie zacznie to urodze i tyle. Łatwo mu tak mowicA ja jestem przerażona! Zwazajac na to, ze moj maly geniusz mial glowke w 35 tyg. na 39 tydzien!
Moja znajoma miala tez straszny bol nerki pod koniec ciazy ,prawie umierala z bolu bo tutaj lekarze nic jej nie poradzili i snula sie biedna po domu.Okazalo sie,ze jakis nerw jej corka uciskala i to jakos promieniowalo do nerki.Jka zaczal sie porod to to przeszlo.Ale dokladnie to nie znam szczegolow.Jaki nerw itd
Ostatnia edycja:
jezyk W tej ciazy mialam takie male pobolewania kolo 20 tyg. ginka kazala mi pic duzo wody z cytryna i przeszlo. Ale teraz wrocilo ze zdwojona sila ;/
Kamylka nie strasz mnie. Rozmawialam z lekarzem odnosnie tej glowki. On mnie uspokoil, ze takie dzieci tez sie rodza i to jest normalne. Choc przy badaniu inna lekarka byla zdziwiona. ;/ JA jestem pozytywnej mysli, ze glowke synek odziedziczyl po mezu, ktory ma w glowie tyle ile ja mialam w pasie przed ciaza hehe
czyli 68 cm. A mały ma 34 cm puki co.
Kamylka nie strasz mnie. Rozmawialam z lekarzem odnosnie tej glowki. On mnie uspokoil, ze takie dzieci tez sie rodza i to jest normalne. Choc przy badaniu inna lekarka byla zdziwiona. ;/ JA jestem pozytywnej mysli, ze glowke synek odziedziczyl po mezu, ktory ma w glowie tyle ile ja mialam w pasie przed ciaza hehe
habcia bardzo współczuję bólu nerki. Nigdy nie miałam i mam nadzieję nigdy się nie przekonać o tym jak jest. Trzymaj się ciepło.
Mówicie, że już chciałybyście rodzić. Ja w sumie też już jestem na to gotowa, ale wolałabym jednak urodzić w lutym. Nie wiem dlaczego, ale choćby pierwszego, ale żeby to był luty
Mówicie, że już chciałybyście rodzić. Ja w sumie też już jestem na to gotowa, ale wolałabym jednak urodzić w lutym. Nie wiem dlaczego, ale choćby pierwszego, ale żeby to był luty

reklama