reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

>>>>>Pogadajmy sobie -o wszytkim i o niczym<<<<<

Tak kazda z nas wolalaby urodzic jak najblizej terminu :tak: aby nie bylo niespodzianki ;-) ja sie juz boje gdziekolwiek wychodzic sama (choc jeszcze miesiac do terminu zostal), ale nie wiem co bym zrobila sama na ulicy jakby mnie skurcz chwycil :baffled:

a o odejsciu wod plodowych wole nie myslec... :-p marzy mi sie aby porod zaczol sie w nocy bo wtedy zawsze maz jest obok, albo przynajmniej w weekend :tak: aby nie byc samej w domu

Rodzic tez nie bede u prowadzacego lekarza - szpital za daleko... Chcociaz mam do niego zaufanie, jednak gdy sie juz porod zacznie to chce sie jak najszybciej zanlesc w szpitalu, no a zaraz obok siebie mam trzy inne do wyboru

Ostatnia edycja:
reklama
Hej!!!!
To mamy już 2 dziewczyny!!!!!:-):-):-) Super!!!!
Jesli chodzi o mnie, to też nie będę rodziła w szpitalu, gdzie pracuje mój lekarz prowadzący. Na poczatku się tym bardzo stresowałam, jednak po wizytach w szpitalu, w którym zamierzam rodzić, nie zauważyłam większej różnicy w traktowaniu kobiet, które chodziły i nie chodziły do lekarzy z tego szpitala. Poza tym kluczem do sukcesu jest położona.

U mnie od kilku dni pojawiły się bóle w krzyżu, no i skurcze stały się boleśniejsze. Leżę grzecznie w łóżku, bo w pon mam wizytę u gina, zobaczymy wtedy, co ze mną i z Maluszkiem.
Sądny dzień coraz bliżej, oby tylko wszystko poszło dobrze. Tego sobie i Wam zyczę.

Miłego dnia!!!!

golimek no właśnie weź tu się nie denerwuj jak to wszystko zbliża się wielkimi krokami.:tak:Do tego myślałam, że odpocznę w ferie a tu lipa...No cóż jeszcze tydzień został wolnego.

-j- kObieto- jako matka -Polka dwójki dorodnej powinnaś nas tu uspokajać a nie trząść sie jak galaretka!!!:-);-):-D
Martussa to ty nie wiesz, że najgorzej boi się ta , która najwięcej pociesza?;-):tak::-D:-D:-D

cath 25 to leż, leż i jeszcze raz leż.:tak:

Ja już nie mogę doczekać sie opisów z porodu elwiska i antar.

lekarze nie są nam tacy potrzebni jak położne więc tutaj zgadzam się z golimkiem :D współpraca z położną to klucz do sukcesu!

Pewnie macie racje. W sumie lekarz przychodzi na sam koniec, najwieksza robote odwalaja polozne, ale jakos tak chyba czulabym sie bardziej bezpieczna. No nic, musze przyzwyczaic sie do tej mysli.

Ja już nie mogę doczekać sie opisów z porodu elwiska i antar.

A nie boisz sie czytac?:-D:-D

yawla ja ostatnio swojego cienia się boję.;-)
Mam nadzieję , że elwisek napisze mi szczegółowo jak wygladało u niej cc a antar napisze jak to sie w końcu stało , że pojechawszy rano do szpitala o 15 już tuliła swoją big Zosię.:tak:

Ostatnia edycja:
Hej dziewczyny, wogóle przeoczyłam ze Antar jest rozpakowana :-D Ile Zosia waży i mierzy? Ale numer :-)

Kurcze mam bóle żołądka, choć nie wiem czy to żołądek czy nie, w nocy mnie atakuje i w dzien doskwiera. nie iwem czy przez te antybiotyki.. pije kefiry i jogurty do osłony ale moze za mało..

Dokladnie Antar napisala wczoraj o 2 w nocy ze ma skurcze i ze obficie krwawi... Wybierala sie do szpitala, no a jak urodzila ok 15 to i tak okolo 12h porodu miala :tak:

reklama
Hej dziewczyny, wogóle przeoczyłam ze Antar jest rozpakowana :-D Ile Zosia waży i mierzy? Ale numer :-)

Kurcze mam bóle żołądka, choć nie wiem czy to żołądek czy nie, w nocy mnie atakuje i w dzien doskwiera. nie iwem czy przez te antybiotyki.. pije kefiry i jogurty do osłony ale moze za mało..
serio przeoczyłaś? A wczoraj ze szczegółami napisałaś marcóweczkom nawet z jakimi objawami pojechała do szpitala.;-)

Do góry