reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

>>>>>Pogadajmy sobie -o wszytkim i o niczym<<<<<

Lajfik uwierz mi, że nie ma to żadnego znaczenia ile kg zostaje każda mamunia jest piękna, rozpromienia ją jej skarb, ......... a ja to akurat za chuda jestem i mogłoby mi zostać troszkę zwłaszcza w piersiach...he,he

reklama
one są potrzebne, ale w odpowiednich ilościach;-)
no i nie należy ich łączyć z tłuszczami :-)

Ja trzymam się teraz zasady, że jem nie za dwoje tylko dla dwojga:-) Zaczęłam też bardziej przyglądać się mojemu talerzykowi, bo wcześniej...ciągly brak czasu, ciągły pośpiech..nie jadałam zdrowo, na szczęście, zmiania następuje o 180 stopni :-D

Hooba cieszę się ,że u Ciebie dobrze :-D

ja teraz ważę 80 kilo przy 174cm. Tragedii wielkiej nie ma :szok:..ale zawsze jest za dużo.. teraz najważniejsza..dzidzia hehehh ,a o diecie sie pomyśli za jakiś roczek :cool:

Jak sypiacie w nocy dziewczyny...bo ja jakoś się budze o 3..4.. i czuję się wyspana :confused:....bez sensu
A rano musze wstac do pracy:errr: fakt ,że zasypiam potem, ale trochę czasu minie nim do tego dojdzie :-p
może macie jakieś rady?

Ja trzymam się teraz zasady, że jem nie za dwoje tylko dla dwojga:-) Zaczęłam też bardziej przyglądać się mojemu talerzykowi, bo wcześniej...ciągly brak czasu, ciągły pośpiech..nie jadałam zdrowo, na szczęście, zmiania następuje o 180 stopni :-D

Masz całkowita rację :-D Zdrowa mama..zdrowe maleństwo ;-)

lajfik ja też się budzę codziennie koło 4 na nocne siku, ale staram się jakoś nie rozbudzać i jak wracam to od razu zasypiam. Ale jak sie nie uda "nieświadome " pójście do toalety, to wtedy niestety godzina z głowy.

Ja mam podobnie jak lajfik oraz hooba :baffled: budzę się około 4 rano wyspana i rześka a 3 godziny później nie mogę zwlec się z łożka. Należę (a raczej należałam) do nocnych marków i godzina 4 rano to były dla mnie pierwsze godziny snu, ehhh..ile to się zmienia w organiźmie wraz ze zmianem stanu....:-) Tymczasem życzę Wam dziewczynki spokojnej nocy i fajnych senków!!!! Buziaczki!!!

reklama
Witam wieczorowa porą:-)
Ja tak na 3 sekundy bo mi sie oczy zamykają. Po wizycie u gina ok. Żadnych plamień wewnetrznych, ani zewnetrznych. To jeszcze bardzo mloda ciaza wiec usg nie było sensu robić. Będę robić za jakieś 2 tyg i wtedy powinno pojawic sie bicie serduszka. Na wszelki wypadek dostałam luteinę i przykazanie oszczedzania się. Ogólnie jakis spokoj na mnie splyną i wierze że bedzie ok, Mam nadzieje ze sie nie pomyle
Spokojnej nocki:-)

Do góry