reklama
one są potrzebne, ale w odpowiednich ilościach;-)
no i nie należy ich łączyć z tłuszczami :-)
Ja trzymam się teraz zasady, że jem nie za dwoje tylko dla dwojga:-) Zaczęłam też bardziej przyglądać się mojemu talerzykowi, bo wcześniej...ciągly brak czasu, ciągły pośpiech..nie jadałam zdrowo, na szczęście, zmiania następuje o 180 stopni
lajfik
Kuba i Kaja;*
Hooba cieszę się ,że u Ciebie dobrze
ja teraz ważę 80 kilo przy 174cm. Tragedii wielkiej nie ma ..ale zawsze jest za dużo.. teraz najważniejsza..dzidzia hehehh ,a o diecie sie pomyśli za jakiś roczek
Jak sypiacie w nocy dziewczyny...bo ja jakoś się budze o 3..4.. i czuję się wyspana ....bez sensu
A rano musze wstac do pracy fakt ,że zasypiam potem, ale trochę czasu minie nim do tego dojdzie
może macie jakieś rady?
ja teraz ważę 80 kilo przy 174cm. Tragedii wielkiej nie ma ..ale zawsze jest za dużo.. teraz najważniejsza..dzidzia hehehh ,a o diecie sie pomyśli za jakiś roczek
Jak sypiacie w nocy dziewczyny...bo ja jakoś się budze o 3..4.. i czuję się wyspana ....bez sensu
A rano musze wstac do pracy fakt ,że zasypiam potem, ale trochę czasu minie nim do tego dojdzie
może macie jakieś rady?
lajfik
Kuba i Kaja;*
Ja trzymam się teraz zasady, że jem nie za dwoje tylko dla dwojga:-) Zaczęłam też bardziej przyglądać się mojemu talerzykowi, bo wcześniej...ciągly brak czasu, ciągły pośpiech..nie jadałam zdrowo, na szczęście, zmiania następuje o 180 stopni
Masz całkowita rację Zdrowa mama..zdrowe maleństwo ;-)
hooba
lutówka 2009 i 2012
lajfik ja też się budzę codziennie koło 4 na nocne siku, ale staram się jakoś nie rozbudzać i jak wracam to od razu zasypiam. Ale jak sie nie uda "nieświadome " pójście do toalety, to wtedy niestety godzina z głowy.
Ja mam podobnie jak lajfik oraz hooba budzę się około 4 rano wyspana i rześka a 3 godziny później nie mogę zwlec się z łożka. Należę (a raczej należałam) do nocnych marków i godzina 4 rano to były dla mnie pierwsze godziny snu, ehhh..ile to się zmienia w organiźmie wraz ze zmianem stanu....:-) Tymczasem życzę Wam dziewczynki spokojnej nocy i fajnych senków!!!! Buziaczki!!!
...
elwis a jutro na którą masz wizytę?
dopiero na 17.15 idę, po pracy.
reklama
elza ab
mama Tosieńki
Witam wieczorowa porą:-)
Ja tak na 3 sekundy bo mi sie oczy zamykają. Po wizycie u gina ok. Żadnych plamień wewnetrznych, ani zewnetrznych. To jeszcze bardzo mloda ciaza wiec usg nie było sensu robić. Będę robić za jakieś 2 tyg i wtedy powinno pojawic sie bicie serduszka. Na wszelki wypadek dostałam luteinę i przykazanie oszczedzania się. Ogólnie jakis spokoj na mnie splyną i wierze że bedzie ok, Mam nadzieje ze sie nie pomyle
Spokojnej nocki:-)
Ja tak na 3 sekundy bo mi sie oczy zamykają. Po wizycie u gina ok. Żadnych plamień wewnetrznych, ani zewnetrznych. To jeszcze bardzo mloda ciaza wiec usg nie było sensu robić. Będę robić za jakieś 2 tyg i wtedy powinno pojawic sie bicie serduszka. Na wszelki wypadek dostałam luteinę i przykazanie oszczedzania się. Ogólnie jakis spokoj na mnie splyną i wierze że bedzie ok, Mam nadzieje ze sie nie pomyle
Spokojnej nocki:-)