reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

>>>>>Pogadajmy sobie -o wszytkim i o niczym<<<<<

asus, elwis_m - witaski miłe...

Owszem jestem na etapie dopiero siekrowań na badania, ale okazuję się że pewnie i tak wszystkie zrobię prywatnie bo doprosić sie o coś co się należy po dwóch startach - okropne - i te odległe terminy jak dziewczyny mówią..ale próbuje nie szaleć z badaniami, wszystko w graniacach rozsądku... ale tak naprawdę to głupia jestem i nie wiem od czego zacząć.. ale może wkońcu uda mi się ustalić jakiś plan działania.
Dopiero poroniłam w niedzielę tydzień temu... więc wszystko jeszcze jest tak świeże że ehhhhh

Pozdrawiam i jeśli chcecie wiedzieć coś o badaniach zapraszam na wątek "ciąża po poronieniu" tam jeśli chodzi o badania jesteśmy specjalistkami.. :-D

reklama
lajfik badanie na toxo jest z krwi więc się nie przejmuj pobiorą próbkę i hurtem pójdą wszystkie badania :tak:

Dziękuje Ci bardzo..będę spokojniesza.. bo słyszałam że to dość groźne :-(
Ja obecnie przebywam w Irlandii..a tu jak się okazuję wiele dziewczyn to ma :-(
Trzeba uwarzać i wszystko MYĆ 10 razy:wściekła/y:

Pozdrawiam:-D

lajfik trzeba uważać jak się jeszcze nie chorowało, w przeciwnym przypadku nic nie grozi ;-)jeśli się tego nie miało to jeszcze powinno się unikać głaskania itp kotów, zwłaszcza tych co łażą po ulicach

Ja na szczęście już przeszłam toksoplazmozę, mam kota w domu i mogę go bezkarnie głaskać.
Anesto witaj i nic się nie martw, wszystko będzie ok, trzeba pozytywnie myśleć.

anesto witaj kochana cieszę się że dołączyłaś teraz wszystko będzie dobrze i wszystkie dotrwamay spokojnie do lutego:-)

dorotka fajny wątek i cudowny widok taka fasoleczka.

asus jak ja miałam plamienie to bez przerwy i z każdą godziną nasilało się coraz bardziej.

Dziewczyny będę wieczorkiem teraz muszę uciekać na zakupki i do Urzędu pozdrawiam was wszystkie

Witam
Mam do sprzedania ubrania ciążowe, 2 pary spodni(zmateriału brązowe i jeansy niebieskie) okolo 50zl za szt., 2 bluzki(brązowa i biała w czarne wzory) ok. 20 zł za szt. i 2 sukienki (sztruksowa beżowa i jeansowa niebieska) waszystko w rozmiarze M/L ok. 30 zł za sztuke :-) jeżeli ktoś jest zainteresowany mogę zrobić zdjęcia, osoby z Poznania moga przymierzyć, ceny możemy negocjować ;-) Pozdrawiam!

Witajcie, od jakiegoś czasu czytam Wasze wypowiedzi. Jeszcze trochę nieśmiale, ale chciałabym do Was dołączyć. W ubiegłym tyg ujrzałam śliczne 2 kreseczki a w tym idę na potwierdzenie do lekarza.

witaj catch zglądaj zaglądaj i pisz jak najwięcej i koniecznie daj znać co i jak po wizycie.

Ja mam jutro wizytę o 8:30 a już panikuję mam nadzieję że dotrwam do rana w stanie nienaruszonym i wszystko bedzie dobrze

Jezyk nie moge się napatrzec na tego Twojego Kacperka (o ile to zdjęcie Twojego syna), takie piękne dziecko. Sama słodycz, Swoją drogą swojemu synowi tez chciałabym dać na imię Kacper, bo straszliwie mi się podoba, ale mój luby coś niechętny.

A ja zapisałam się w końcu do jakiegoś prywatnego lekarza na piątek, nie będe co chwile zmieniać lekarzy, tylko znalazłam jednego a z polecenia innych ciężarnych :)

reklama
Do góry