reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

>>>>>Pogadajmy sobie -o wszytkim i o niczym<<<<<

Witam lutowe mamunie!
Jestem poraz w drugi ciąży, Pierwsza była genialna nawet mdłości nie miałam, urodziłam cudowną córcię Larę, ma już ponad 2 latka, ....i teraz znowu......ale jest nie za dobrze dolega mi wszystko, dopóki to były bóle głowy, pobolewanie w brzuchu, mdłości a nawet odruch wymiotny to ok tłumaczyłam sobie, że pewnie tak powinno być, bo ciąży z Larą nikt się nie mógł nadziwić jak to bez objawów..........................ale teraz już się boję, bo dołączyło leciutkie plamienie i biegnę dziś prywatnie do gina........mam nadzieję,że będzie dobrze.
Trzymajcie za mnie kciuki, choć mnie jeszcze nie znacie, please!

reklama
Witam was serdecznie ja najprawdopodobniej będę mamą lutową, robiłam dwa testy i oba pozytywne ale dzisiaj idę to potwierdzić.
Pozdrawiam mamy lutowe:)

Trzymam kciuki! Jestem po usg, mam 3,5 milimetrową fasoleczkę w brzuszku, ginekolog stwierdziła, że sama fasolka jest w wieku czterech tygodni, a ciąży jest to pierwszy dzień siódmego tygodnia. Jest mi nie dobrze, mdli mnie, ale nie wymiotowałam jeszcze dzisiaj. Może to po kłótni z Michałem, nie wiem, ale niedługo sama odeślę tego faceta gdzxie pieprz rośnie. Ten nowy wątek to super pomysł! Ah zdjęć nie pokażę bo na razie to jest tylko mała plamka na obrazie macicy, taka podłużna, piękna, z dzidzisiem w środku:)

Trzymam kciuki! Jestem po usg, mam 3,5 milimetrową fasoleczkę w brzuszku, ginekolog stwierdziła, że sama fasolka jest w wieku czterech tygodni, a ciąży jest to pierwszy dzień siódmego tygodnia. Jest mi nie dobrze, mdli mnie, ale nie wymiotowałam jeszcze dzisiaj. Może to po kłótni z Michałem, nie wiem, ale niedługo sama odeślę tego faceta gdzxie pieprz rośnie. Ten nowy wątek to super pomysł! Ah zdjęć nie pokażę bo na razie to jest tylko mała plamka na obrazie macicy, taka podłużna, piękna, z dzidzisiem w środku:)

!!!!!!!!!!! SUPER SUPER SUPER !!!!!!!
ja też bym już chciała kropeczkę zobaczyć :-(

Paulusia witaj i gratuluję :-)
Kingab trzymam kciuki z całych sił
Antar super wieści!!! Mała plamka a wielkie szczęście:tak:

Ja się dziś czuje jakbym miała dostać @ :-( wiem że to nic nie znaczy a tak się denerwuję... W ogóle w tej ciąży nic jeść nie mogę, a jak coś wezmę do ust to robi mi się niedobrze i muszę wypluwać żeby nie zwymiotować. Schudłam już 3 kg, co prawda mam z czego, ale w ciąży nie powinno się chudnąć

Witam mamusie! U mnie zero dolegliwości, tylko brzuszek rośnie szybciej niż przy pierwszej ciąży. Z synkiem miałam mega zgagę, mdłości, nabrzmiałe piersi, a teraz nic (wczoraj miałam lekkie plamienie w kolorze brunatnym, ale z doświadczenia wiem, że to nic groźnego). Pozdrawiam wszystkie "ciężarówki" ;)

witamy wszystkie nowe mamusie!!!!!!!!

ja byłam dziś u gina i dowiedziałam się, że ...... jestem w ciąży :szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok:
ależ mi nowina :-)
a tak poważnie to ci lekarze zaczynają praktyki jak w Irlandii, żadnego zaglądania poniżej pasa (chociaż mój tatuaż na nodze zauważył!!!), tylko zaglądanie w oczy.
no i beta hcg potwierdziło ciażę :-)
daty terminy porodu zgodnie z moimi obliczeniami.
usg dopiero w 12 tc :-(, ale chyba wcześniej pójdę prywatnie :-p
dostałam skierowanie na mnóstwo badań, łącznie 14 :szok::szok::szok:

Dziewczyny nie mogę wstawi suwaczka, oboje z Mihałem kombinujemy od godziny i się nie daje. Czy to są te sygnatury? Jako podpis. Klikam na suwaczek, kopiuje, ustwaiam swoje parametry i wklejam, ale dalej nic:(

reklama
Do góry