reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

>>>>>Pogadajmy sobie -o wszytkim i o niczym<<<<<

:-)witajcie dziewczyny byłam u lekarza i wykrył wczesną ciąże:) jaka jestem szczęśliwa:):):-) teraz tylko się modle żeby wszystko było ok :-) a za dwa tygodnie następna wizyta. dziękuje za miłe przyjęcie:-D

reklama
No tak niedawno się dowiedziałam:)Czytałam wasze relacje:)Fajnie, że jest nas tak dużo:)Ja też mam mnóstwo pytań, obaw, wątpliwości:)Mam nadzieję, że pomożecie:-) Pozdrawiam:)

Paulusia 2209 to cudownie, wszystko będzie ok! Ewelinka po to tu wszystkie jesteśmy żeby jakoś przetrwać te 9 pięknych ale i pełnych obaw miesięcy.
Czy któraś z Was bierze duphaston? Ja biorę od wczoraj żeby mi się ta torbiel nie powiększała, bo niestety diablica urosła przez te dwa tygodnie pół centymetra. I jakos tak z tym duphastonem bezpieczniej się czuję.

Ewelinka witaj i gratuluję!!!
Antar super że się ucieszyli :-) trzymam kciuki za zaręczyny.. Ja biorę duphaston 3x dziennie przez plamienia i torbiel (4,5cm)
Paulusia to teraz tylko się cieszyć:tak: wstawiaj suwaczek

Jeśli chodzi o usg to z Konradkiem miałam chyba z 15 i jest zdrowy. Myślę że mniej dzidzi szkodzi usg niż nerwy mamy że coś jest nie tak... Lekarz mi mówił że to może być nieprzyjemne bo dzieci przeważnie "uciekają" ale szkodliwe nie jest.

Ponawiam prośbę o pisanie terminów :crazy:

Ostatnia edycja:
Jestem po wizycie, jeszcze z wami 2 badania i usg w ciągu jednego dnia, pęcherzyk widać ale fasolki jeszcze nie, boję się, ale wierzę że będzie dobrze i fasolka się rozwinie dostałam luteinę, po której mam potworne zawroty głowy i muszę leżeć......mężulka na zwolnienie wysłałam, bo ktoś musi zająć się Larą.......będę dzielna następne usg w przyszłym tygodniu.
Witam wszystkie mamy lutowe, po jednym dniu tyle do nas przybyło, gratuluję fasolek

kingab a może zapłodnienie było ciut później, ostatnio lekarz nastraszył moją znajomą a potem się okazało że owu miała tydzień później niż zwykle
Trzymam kciuki

reklama
elwis super :) takie usg zawsze uspokaja

ja idę do kontroli w sobotę lub w niedzielę i już się nie mogę doczekać...
Tak mi chodzi po głowie że fajne byłyby bliźniaki :-)

Do góry