reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

>>>>>Pogadajmy sobie -o wszytkim i o niczym<<<<<

reklama
ja byłam dziś z synem w przedszkolu, na dniu otwartym. Kuba szalał tam dwie godziny i wcale mu nie byłam potrzebna :-)
potem pojechaliśmy obejrzeć prawdziwe niedźwiedzie przy zoo, a potem nieprawdziwe ;-) niedźwiedzie przy zamku królewskim :-)
niesamowite wrażenie!!!
moze jakieś foto wstawię :-)
a najlepiej jak założę nowy wątek na fotki :-)

Anik, Dorotko fajnie, że do nas dołączyłyście! :tak: I przy okazji najszczersze gratulacje! :happy:

Antar będę trzymać za Ciebie kciuki podczas jutrzejszego usg. ;-)
Szkoda, że na rodzinę liczyć nie możesz, dobrze, że masz przyjaciół, na których możesz polegać, no i pieski (jakiej rasy?). Wytarmoś je ode mnie, pieski, nie przyjaciół rzecz jasna. :-D

Elwis fajny pomysł z nowym wątkiem. Może wieczorkiem tez coś tam dodam. ;-) Jak się już wszystkie zadomowimy będziemy mogły poprosic Anięslu o przeniesienie galeryjki do albumów rodzinnych i ukrycie jej tak, żeby nikt prócz nas nie mógł oglądać naszych zdjęć. ;-)
Hehe, tak to jest z tym przedszkolem, jak dziecko się dobrze bawi to nam troszkę przykro, że ma nas w nosie, za tojak płacze to przezywamy, że źle się aklimatyzuje. :laugh2: Moja Inga na początku bardzo przeżywała jak ją zostawiałam w żłobku, fakt, że miała wtedy 1,5 roczku i nie znała języka, a teraz?! Małpeczka nie chce do mnie przyjśc jak ją odbieram i ucieka mi! Tak się tam dobrze bawi, hahaha. :-D

...
Ja dziś przeżyłam koszmar . Chwilę po tym jak wstałam na bieliźnie zauważyłam Krew:szok::szok::szok: i po sekundzie odpłynęłam w stan nieważkości - zemdlałam . Tak bardzo się przeraziłam że to znów to samo co przeżyłam w lipcu ubiegłego roku-poronienie. Na szczęście jestem już po wizycie u mojego gina i na razie jest ok. Mam brać Luteinę 3razy2 dopochwowo . Następna wizyta 1 lipca . Tak strasznie się boję żeby znów nie poronić . Bardzo Was proszę potrzymajcie kciuki za mnie choć przez chwilkę . Buziaki dla wszystkich :-) pa pa

będę mocno kciuki trzymać!!!!!!

...
Elwis fajny pomysł z nowym wątkiem. Może wieczorkiem tez coś tam dodam. ;-) Jak się już wszystkie zadomowimy będziemy mogły poprosic Anięslu o przeniesienie galeryjki do albumów rodzinnych i ukrycie jej tak, żeby nikt prócz nas nie mógł oglądać naszych zdjęć. ;-)
...

też o tym myślałam, koniecznie trzeba tak zrobić!!!

Dzięki za miłe przyjęcie... :-)
Antar trzymam kciuki za usg i oczywiście fotkę chcemy od razu :tak:
Asus za Ciebie też trzymam kciuki dla pocieszenia dodam że tydzień temu dostałam lekkie plamienie, a ponieważ już raz poroniłam wpadłam w panikę. Na szczęście leżenie + duphaston 3x dziennie dały takie efekty że teraz jest już czysto, ale gib kazał leżeć do soboty więc słucham go. Dodatkowo w sobotę jak byłam na kontroli i widziałam piękne maleńkie bijące serduszko. Także dużo leż i stosuj się do rad gina a będzie dobrze.

A co Wy na to żeby zrobić galerię zdjęć usg i brzuszków tylko i wyłącznie ale tak żeby tych zdjęć tam nie komentować?? Same fotki

Ostatnia edycja:
Co do galeryjki to super pomysł, żeby były tam tylko zdjęcia i żebyśmy komentowały je gdzie indziej, czy to na wątku głównym czy też w osobnym "komentarze do zdjęć". Chętnie też pochwalę się zdjęciami z usg, chociaż z brzuszkiem to może się wstrzymam aż galeryjka będzie zamknięta, bo siem wstydzem. :-p
Asus rany!!! To się strachu najadłaś! :szok: Dobrze, że sytuacja opanowana! Trzymam kciuki za Ciebie i Twoją fasolkę. :tak:

reklama
Ah i mam dwa cudowne pieski, które również nigdy mnie nie opuszczą

Trzymaj sie kobitko, i mysl pozytywnie ;-), bedzie dobrze, z facetem czy bez. A , tez ma dwa duze psy, czarne teriery, do tej pory to one byly moimi oczkami w glowie.
Witam wszystkie nowe mamusie :-)

Do góry