Witam wszystkie przyszłe mamusie! Dołączam do grona lutowych mam...
i ciebie też serdecznie witamy
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Witam wszystkie przyszłe mamusie! Dołączam do grona lutowych mam...
...
Ja dziś przeżyłam koszmar . Chwilę po tym jak wstałam na bieliźnie zauważyłam Krew i po sekundzie odpłynęłam w stan nieważkości - zemdlałam . Tak bardzo się przeraziłam że to znów to samo co przeżyłam w lipcu ubiegłego roku-poronienie. Na szczęście jestem już po wizycie u mojego gina i na razie jest ok. Mam brać Luteinę 3razy2 dopochwowo . Następna wizyta 1 lipca . Tak strasznie się boję żeby znów nie poronić . Bardzo Was proszę potrzymajcie kciuki za mnie choć przez chwilkę . Buziaki dla wszystkich :-) pa pa
...
Elwis fajny pomysł z nowym wątkiem. Może wieczorkiem tez coś tam dodam. ;-) Jak się już wszystkie zadomowimy będziemy mogły poprosic Anięslu o przeniesienie galeryjki do albumów rodzinnych i ukrycie jej tak, żeby nikt prócz nas nie mógł oglądać naszych zdjęć. ;-)
...
...
A co Wy na to żeby zrobić galerię zdjęć usg i brzuszków tylko i wyłącznie ale tak żeby tych zdjęć tam nie komentować?? Same fotki
Ah i mam dwa cudowne pieski, które również nigdy mnie nie opuszczą