reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

>>>>>Pogadajmy sobie -o wszytkim i o niczym<<<<<

Jeżyk, Asus witam gorąco nowe "lutóweczki" :-)

Antar wyobrażam sobie jak się wystraszyłaś! Dobrze, że to fałszywy alarm! :tak:

Elwis tylko pozazdrościć tak udanego dnia. :happy: My z kolei byliśmy na baseniku, a potem cały dzień u koleżanki w ogródku. Ma córeczkę w tym samym wieku co moja, więc się laski wybawiły po wsze czasy, nie obyło się oczywiście bez paru bójek o wózek czy lalę, hihi. ;-)

My już powiedzieliśmy rodzicom, oczywiście zaznaczając, żeby zachowali to dla siebie. 18 czerwca dopiero mam wizytę u położnej, ale wątpię, że jakkolwiek potwierdzi moją ciążę. :no: Chyba uwierzę dopiero jak mi brzuchol wyskoczy. :-(

reklama
Jestem Kasia i mam 23 lata :) Za 1,5 miesiąca biorę ślub. Od 2 lat słyszałam, że nie mogę mieć dzieci, od roku miałam cykle bezowulacyjne, miałam już receptę w szfladzie na clo, a tu nagle ni z gruchy ni z pietruchy dzidziuś :) Jestem bardzo szcześliwa. Swoją ciąże podejrzewałam już 5 dni po przewidywanym terminie owulacji i od samego początku wiedziałam, że to TO :) Jestem zmęczona, ciągle chce mi się spać, mam duży apetyt, piersi rozmiar większe, wrażliwe sutki a tu jak na złość mam tydzień na napisane pracy licencjackiej - chyba padne :D
test ciążowy z moczu i krwi pozytywny, a na usg nic nie widać :)

hej dziewczyny,

jestem nowa, zagubiona i szczęśliwa :-)
test zrobiony, 2 kreski są, wg kalkulatora to 5 tydzień, wizyta u lekarza zaklepana na 25 czerwca...mam nadzieję, że wszystko będzie dobrze, póki co nie potrafię przestać czytać i czytać i czytać.

p.s. jak się dodaje taki słodki suwaczek??? bo głupia szukam i szukam i znaleźć nie mogę :zawstydzona/y:

reklama
antar - kochana, cieszę się że ktoś chce mnie tu jeszcze ochotę widzieć...Niepotrzebnie najadłaś się tyle stresu wczoraj :-(. Twój Michał jak widać naprawdę również to wszystko bardzo przeżywa, tylko jak to chłop na swój sposób, nie zawsze zrozumiały dla nas kobiet. Najważniejsze to jest opanowanie swoich emocji i rozmowa.. dużo, dużo rozmowy... o Was, o wszystkim co Was dotyczy. Szczera ciepła rozmowa i spokojne wysłuchanie oby dwu stron. Bo co nagli to po dia...li. Więc naprawdę powolutku na spokojnie (wiem wiem łatwo mi się mówi -ale postarajcie się, zobaczycie jakie to daje fajne efekty) porozmawiajcie.
W Środę jak zobaczycie serduszko na monitorze (czego z całego serca Wam życzę - weź Michała na usg) będziecie prze szczęśliwi.. porozmawiajcie też z lekarzem, napewno zleci Wam jakieś badania i wszystko będzie dobrze.. MUSI być!!Trzymam mocno kciuki i modlę się za Was... A nerwy do konserwy:-D
elwis_m - nie ma to jak wyrwać się na jakiś czas w ustronne miejsce gdzie śpiewają ptaszki,czuć las, zapach drewna, dziecko ma się gdzie wyszumieć..uwielbiam takie chwile.. napawdę wtedy człowiek odpoczywa!!! Pochwal się zdjęciami :-) Kubica....perfekt :-) Brzuszek będzie widać..zresztą sama wiesz najlepiej.. przecież to Ty jesteś już mamą :-D
Nathalie - uwierzysz jak zobaczysz na usg... i jak brzuszek się zaokrągli..cierpliwiości..każda z Nas marzy już o brzucholu dużym i wspaniałym prezencie jakim jest rosnąca w nim mała istotka..
larkaa - GRATULUJĘ i życzę jak każdej z lutowych mam, spokojnych już 8 miesiecy...i dużo wewnętrznej siły do znoszenia wszelkich niedogodnień związanych z błogim stanem :tak:
Gratuluję również ślubu!!Pracę napiszesz... a na usg musisz zaczekać aż beta urośnie...dzidziuś wtedy się pokaże...
rodzynka - również gratuluję i życzę tego co larkaa...spokojnych 8 miesięcy :-D

Do góry