reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

>>>>>Pogadajmy sobie -o wszytkim i o niczym<<<<<

elwis też to mam tak przytyła czy może w ciąży?:sorry2:

milenka gratulacje z powodu zaręczyn tak się na początku martwiłaś a teraz wszystko super się układa

ewelinka to dobrze że wizyta cię uspokoiła i może faktycznie lepiej przejdź się parę razy do przychodni żeby zmierzyli ci ciśnienie takim aparatem ze słuchawkami ponoć one są dokładniejsze

Ruchów dalej nie czuję ale nie powiem żebym specjalnie się w nie wsłuchiwała:zawstydzona/y:
A co do leżenie to troszkę źle mnie zrozumiałyście nie mam leżeć non stop 24 na dobę mam znaleźć w ciągu dnia kilka razy po godzince czas na leżenie i nic nie robienie żeby wyciszyć te moje bóle i stawianie się brzucha jeśli tego nie zrobię to moja ginka od razu wyślę mnie do szpitala żebym tam leżała ale ja odpoczywam w domu mam doświadczenie z kacperkiem (przeleżałam prawie całą ciążę) że jak trzeba trochę poleżeć to trzeba szyjka na razie się nie skraca więc krążka na pewno nie trzeba i powiem wam że brzuch mnie boli mniej a jak zaboli od razu się kładę i jest dobrze łykam tableteczki i myślę że wszystko wróci do normy i jednak ominie mnie ten szpital zobaczymy na następnej wizycie.

Wszystkim dużo zdrówka i samych radosnych chwil i jak najszybszych ruchów fasoleczek

reklama
Milenka gratuluje...i powiem że my też mamy cywilny 04.11 :) boje sie że nie dostane żadnego ubranka fajnego na siebie bo brzuch mam duży a co dopiero za miesiąc !!! chyba kupie numer większe albo dwa numery i przed samym ślubem bede zwężać jakby co

kraf83 i milenka współczuje wam kupowania teraz stroju na taką okazje. Ja to bym tak nie umiała chyba nabyć wcześniej, choć kupiłam już na allegro spodnie ciążowe, bo kosztowały tylko 75 zł, ale są takie wielkie, że chyba do nich nie dorosnę. No i nie wspomnę o sukience na wesele mojej siostry, którą kupiłam jeszcze w czerwcu i nie wiedziałam, że jestem w ciąży. Co jakiś czas ją mierze i mam nadzieje, że za 22 dni będę się jeszcze w nią mieścić.https://www.babyboom.pl/forum/members/kraf83-39034.html

Dziewczyny nie zazdroszczę Wam teraz szukania sukienek czy garsonek na ślub. Życzę oczywiście powodzenia, może już w jakimś "ciążowym" sklepie coś znajdziecie :-)
aga221122 trzymam kciuki aby ta sukienka jednak była dobra na Ciebie za te 22 dni :tak:
jezyk mój brzuchol też się stawia i też muszę polegiwać jak najwięcej się da. Wczoraj wieczorem to dosłownie dęba mi stanął, zrobił się tak mocno twardy i napięty. Ale wzięłam czopek rozkurczowy i szybko przeszło :-)
A dziś znów pochmurny dzień i znów boli mnie głowa, ale dam radę :-)
Miłego dzionka życzę :-)

Ja sukienke kupie jakiś tydzien wczesniej dopiero i to, ze moj brzusio jest taki widoczny zupelnie mi nie przeszkadza, a wrecz przeciwnie jestem z niego baaaaardzo dumna :tak:

Jutro czeka nas wielkie sprzatanie i wnoszenie nowych mebelków, ale za to wieczorem juz poszalejemy w naszym lózeczku :-)

Dziewczyny, te już zamęzne, mam pytanie, ile kosztują obraczki, tak mniej wiecej, nie chodzi mi o jakies dzieła sztuki, tylko o proste ale ladne, prosze o informacje bo ja sie kompletnie nie orientuje.

Milenka ja sie tu w kielcach w sklepie Apart orientowałam juz i od 300 zł /szt kupi się naprawdę ładne, takie z domieszką białego złota.

No dobra, to ja też się trochę pochwalę :-p
My w listopadzie też bierzemy ślub. Po mega starciach na początku, wszystko w końcu zaczyna się ukladać . Moja druga połóweczka chodzi z głową w chmurach ze szczęścia:-D:-D:-D Sukienka będzie szyta dopiero w październiku, bo jeszcze nie wiadomo jaki duży będzie brzucholek;-);-)
No i jeszcze jedno- może jestem przewrażliwiona, na pewno nie znam się zbytnio na tym, ale wydawało mi się wczorajszego wieczoru, że poczułam Maleństwo. Leżalam odprężona w łóżeczku i poczułam tego małego Ktosia we mnie. Nie wiem, może to tylko takie wrażenie a może dał znać mamusi, że jest :zawstydzona/y::zawstydzona/y:
Pozdrawiam Was i brzucholki!!!!!

milenka ceny obrączek są bardzo różne, ja brałam ślub 7 lat temu i za zrobienie obrączek z mojego złta zapłaciłam 300zł, a gdybym złota swojego nie dała, to koszt obrączek był 700zł (tych samych). Ceny się nie zmieniły za bardzo. Moja siostra za wykonanie swoich obrączek, też z własnego złota zapłaciła chyba 400 lub 500 zł, ale jej brakło złota, i miała jeszcze grawetrowane. Poza tym to są ceny z Wrocławia, a w mniejszych miastach może być troszkę taniej.

milenka, kraf83 i cath25 gratulacje!!!
Na pewno kupicie coś ładnego na ślub. Świadkowa na moim ślubie była pod koniec 5 m-ca ciąży i brzuszek miała już bardzo spory, a sukienkę kupiła sobie z zwykłym sklepie tylko większym rozmiarze niż zawsze. Wyglądała super.
My za obrączki w Yes w Poznaniu płaciliśmy ok. 700 zł za jedną, ale były tańsze i również ładne. Niestety u nas nie dało rady inaczej te były kompromisem:-)Oczywiście już grawer do tego gratis.
aga221122 mam nadzieję, że zmieścisz się w sukienkę. Mam podobny problem - za tydzien idziemy na wesele, a sukienka kupiona była pół roku temu. Jeszcze nie miałam odwagi jej przymierzyć...do tego stopy mi trochę puchną a buty na wysokim obcasie rozmiar 36...

reklama
Wszystkim wam gratuluję zaręczyn i slubu

milenka My cztery lata temu za komplet obrączek płaciliśmy około 500zł mam obrączki mieszane połowa jest ze złota a po łowa z białego złota przedzielone takim ledwo widocznym paseczkeim mi się bardzo podobają więc naprawdę można kupić tanio piękne obrączki

agniesia ja na to stawianie brzucha biorę właśnie nospę a magnez na uspokojenie:-p i jak narazie daję radę

U was też jet tak zimno??? normalnie jak późna jesień

Do góry