reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

>>>>>Pogadajmy sobie -o wszytkim i o niczym<<<<<

reklama
Mitsu, cholernie mi przykro :-( :-( :-( :-( :-(. tak walczyłaś o tego maluszka, tyle wycierpiałaś i nie dane jest ci go mieć :-((((. trzymaj się, dbaj o siebie i zacznij wszystko od nowa. Pamiętaj, że to nie koniec świata i nie oznacza, że będzie się to powtarzało!!! Myślę, że w przyszłości będziesz mieć cudne dzieci, tego z całego serca życzę!!! A rodziców masz najlepszych na świecie!!!! Dobrze, że tu zajrzałaś, martwiłyśmy się o Ciebie bardzo!!! Zajrzyj czasem do nas i napisz co u Ciebie, proszę. Sciskam Cię mocno :-)

Mitsu, tak bardzo Ci wspolczuje:-:)-:)-( To straszne, nie zasluzylas na takie cierpienie:-:)-:)-( Badz silna, powodzenia we Wrocku, to rzeczywiscie piekne miasto i zycze Ci z calego serca, zebys odnalazla w nim kogos, kto bedzie na Ciebie zaslugiwal!!!!!!!!!!
[*]
[*]
[*] dla Twojego Aniolka...:-(

Mitsu... strasznie mi przykro Kochana... Doskonale wiem, co przeżyłaś mi mijają 3 tygodnie... Trzymaj się Kochana. (*) dla Twojego Aniołka...

Mitsu czytam Twojego posta i łzy same do oczu się cisną..nie wiem co powiedziec..tak często myślałam co się z Tobą dzieje, że nie piszesz:-( to wielka tragedia..co nam pozostaje??trzymac kciuki za to, że we Wrocławiu zaczniesz nowe życie..życzę Ci tego z całego serduszka..obyś spotkała tam swoja drugą połówkę..a Aniołek napewno do Ciebie wróci:) pozdrawiam trzymaj się cieplutko..zajrzyj czasem do nas..
[*]
[*]
[*] dla Twojego Aniołka...

08_26_2008_25_12_2007_48.png

Mitsu strasznie mi przykro:-( naprawde, moge sobie tylko wyobrazic jak sie czujesz. Ale wszystko bendzie dobrze, zaczniesz wszystko od poczatku, studia i napewno spotkasz na swojej drodze osobe ktora bendzie na Ciebie zaslugiwac i sprawi ze twoje(wasze) zycie bendzie naprawde udane i szczesliwe. A twoj aniolek wroci do Ciebie bardzo szybciutko :tak::tak::tak: Glowa do gory, wszystko bendzie dobrze. Pisz do nas!!!! Czekamy co nowego u Ciebie. Zawsze tutuaj jestesmy :-) Pamietaj o tyyyymmm

reklama
Do góry