reklama
Mitsu, cholernie mi przykro :-( :-( :-( :-( :-(. tak walczyłaś o tego maluszka, tyle wycierpiałaś i nie dane jest ci go mieć :-((((. trzymaj się, dbaj o siebie i zacznij wszystko od nowa. Pamiętaj, że to nie koniec świata i nie oznacza, że będzie się to powtarzało!!! Myślę, że w przyszłości będziesz mieć cudne dzieci, tego z całego serca życzę!!! A rodziców masz najlepszych na świecie!!!! Dobrze, że tu zajrzałaś, martwiłyśmy się o Ciebie bardzo!!! Zajrzyj czasem do nas i napisz co u Ciebie, proszę. Sciskam Cię mocno :-)
hooba
lutówka 2009 i 2012
Mitsu mi też bardzo przykro. Trzymaj się :*
Mitsu, tak bardzo Ci wspolczuje:---( To straszne, nie zasluzylas na takie cierpienie:---( Badz silna, powodzenia we Wrocku, to rzeczywiscie piekne miasto i zycze Ci z calego serca, zebys odnalazla w nim kogos, kto bedzie na Ciebie zaslugiwal!!!!!!!!!!
[*]
[*]
[*] dla Twojego Aniolka...:-(
[*]
[*]
[*] dla Twojego Aniolka...:-(
Ewelinka:)
jesteśmy rodzicami:)
Mitsu czytam Twojego posta i łzy same do oczu się cisną..nie wiem co powiedziec..tak często myślałam co się z Tobą dzieje, że nie piszesz:-( to wielka tragedia..co nam pozostaje??trzymac kciuki za to, że we Wrocławiu zaczniesz nowe życie..życzę Ci tego z całego serduszka..obyś spotkała tam swoja drugą połówkę..a Aniołek napewno do Ciebie wróci pozdrawiam trzymaj się cieplutko..zajrzyj czasem do nas..
[*]
[*]
[*] dla Twojego Aniołka...
[*]
[*]
[*] dla Twojego Aniołka...
barbara2pl
Zaciekawiona BB
Mitsu strasznie mi przykro:-( naprawde, moge sobie tylko wyobrazic jak sie czujesz. Ale wszystko bendzie dobrze, zaczniesz wszystko od poczatku, studia i napewno spotkasz na swojej drodze osobe ktora bendzie na Ciebie zaslugiwac i sprawi ze twoje(wasze) zycie bendzie naprawde udane i szczesliwe. A twoj aniolek wroci do Ciebie bardzo szybciutko Glowa do gory, wszystko bendzie dobrze. Pisz do nas!!!! Czekamy co nowego u Ciebie. Zawsze tutuaj jestesmy :-) Pamietaj o tyyyymmm
Martussa82
Hankowa Matka-Wariatka :)
:-(
reklama
aga221122
mama Jurandzika :))
:-(