reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

>>>>>Pogadajmy sobie -o wszytkim i o niczym<<<<<

Martuś zobacz jak to na każdym kroku chcą nas oskubać
Nimfi cóż za wspaniałe wieści Gratuluję
mary teraz chyba na ciebie kolej rozpakowywania?
maranko współczuję ,ale ty silna jesteś to dasz radę
Agniesi już składałam na życzeniowym ale i tu napiszę ,że bardzo nmie ucieszyła ta wiadomość
emkamek podoba mi się imię dla twojego drugiego bajbla , a co do prezentu to ja noga nigdy nie wiem co kupić:-(
mamoflavii jestem z wami myślami .Trzymajcie się kochani
paulusiu witaj ;-)

reklama
mamaflavi- Nie wiem co napisac. Strasznie mi przykro, że walka zaczyna sie od nowa. Normalnie rence mi opadły jak przeczytałam posta od agi. Jednak nadal mam nadzieje i modle sie o to że Julek pokona to chol***stwo.Każda z nas ma tą wielka nadzieje i wszystkie jesteśmy myślami i modlitwą z Wami, Całuje Cię bardzo mocno kochana . Do usłyszenia :)

Mamoflavii strasznie mi przykro. Trzymamy kciuki <przytul>

Agniesiu a Tobie gratulacje ogromne!

Nimfi Emkamek Wam również gratuluję!

MamoFlavii - kciuki dalej zaciśnięte.:)

(uśpiliśmy dziś Leona, Dziewczyny. ból jak diabli. ale już musieliśmy. jutro przyjedzie następca, by się do zimy do pilnowania przyuczył i oswoił a i Hanka by nie płakała, bo chodziła za leonem i mówiła : jedz i pij to wydjowiejesz... )

Martussa wspolczuje Leona :( Sama ma na sumieniu mojego najukochanszego kocurka ktorego musielismy uspic kilka lat temu bo az zal bylo patrzec jak sie meczyl. Wiem co czujecie.... Do dzis jest mi przykro gdy o nim pomysle.

mamaflavii dawno nie mialam okazji poczytac co sie u Was dzieje, ale myslami byłam z Wami <przytul>

Jesli chodzi o moja mała fasolke, to wczoraj bylam u gina wiec ciaza potwierdzona :)
Za miesiac ide na USG zobaczyc czy wszystko jest w porzadku.
Na razie nie czuje mdlosci, tylko jestem ciagle glodna (w koncu nie musze sobie niczego odmawiac) oraz senna.
Brzuszek mi puchnie niesamowicie. czuje to po spodniach, bo mi juz niewygodnie w jeansach. Zaczna krolowac legginsy :p
Zreszta lekarz stwierdzil ze jak na 5 tydzien to macica juz spulniala porzadnie, ale wg niego tak jest w drugiej ciazy. Zreszta z tego co podczytywalam podwuje mamusie tez to zauwazyly przy drugiej ciazy ;)

Nimfii, przepraszam, nie doczytałam że i Ty przy nadziei:) to się tam trzymajcie !! i tych mdłości to się nie domagaj :)

(popłakuję nadal... ech... 9 cudnych lat... jak to się można do zwierza przywiązać...)

reklama
Do góry