reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

>>>>>Pogadajmy sobie -o wszytkim i o niczym<<<<<

nimfi gratuluje
Agniesia trzymam mocno kciuki za szybka cesarke i powrot do formy...

u nas cycuś króluje... Maja ma troszke problemy z brzuszkiem wiec nocki nie najlepsze a i całe dnie przy cycu wisi, ale trzeba przetrwać... choc ja zmęczona na maxa sie czuje... a 16 marca wylatuje moja mama i zostaniemy same bo mąz na nocki pracuje i w dzien odsypia... uuuuuu juz sie boje jak to będzie...

reklama
dziewczyny Agniesia juz po cesarce i Lili jest z nią, cesarka była o 21, mała zdrowiutka 3525g, 55cm:) jest śliczna, rodzice szczęśliwi, mama obolała ale zdowolona z córci, jak wróci to więcej wam napisze. Lili jest śliczna kruszynka:)

Ciesze sie na wiadomośc od Agniesi :-) Od samego poczatku mocno trzymalam za nia kciuki :-D

Dzieki za gratulacje.
Mnie pozostaje jeszcze wytrwac w nadziej ze spelni sie sen o córci do pracy dla Maćka ;-)
Jedno co mnie bardzo cieszy to to ze Maciek wrecz uwielbia male niemowlaki. Ma koleżanke co ma 2 miesiace i jest nia zachwycony. Powiedzial mi że chcialby mieć takiego maluszka w domu. I teraz jestem dobrej mysli ze wszytsko pojdzie sprawnie i w listopadzie pojawi sie rodzenstwo :tak:

A teraz pytanko z innej beczki...
Czy wszystkie dzieciaki sa juz po bilansie dwulatka?
My jeszcze nie bylismy, bo poradnia zdrowia byla zamknieta w styczniu i lutym przez remont. Dwa dni przed jego urodzinami bylismy u innego lekarza, ale nie wykonal bilansu. Teraz jeszcze Maciek chorowal, i wszystko sie zbieglo w czasie :-(
Jest jakis okres czasu do jakiego ma byc wykonany ten bilans?
Teraz jeszczew dzwoni do przychodni i jest ciagle telefon zajety :wściekła/y:

Brawo dla Agniesi!:-) Elu, serdecznie pogratuluj obojgu rodzicom!:-)

Nimfii, gratuluje dwoch kreseczek! Super wiadomosc! Ale nie licz kochana na coreczke, jako Lutowka jestes skazana na drugiego synka;-):-D:-p

Maranko, dasz rade, najgorsze pierwsze dwa miesiace, jeszcze troszke.<przytul>

Martuss, strasznie mi przykro z powodu pracy, ale pewnie czeka na Ciebie lepsza i musialo sie tak stac.:* I szkoda mi Twojego pieska, meczy sie bidulka, a tez wydaje mi sie, ze weterynarz chcial Cie naciagnac...:wściekła/y:

A mi dzis wesolo, bo pojechalam z Adaskiem do CH, kupic nawilzacz powietrza i przyokazji wyhaczylam dla mamusi na 50-tke super torebke.:-) Ale pomyslu na prezent dla taty nie mam, moze pomozecie? Chodzi mi o cos takiego bardziej osobistego.:confused:

Ostatnia edycja:
nimfi moje gratulacje- oby szczęśliwie przez najbliższe 9 miesiecy :tak::tak::tak:
emkamek- imie Filip jest superaśne
Agniesia- kochana ogrom
niaste gratulacje, wracaj do sił i całuski dla Lili

Skontaktowałam się z mamaflavi, Julianek dzielnie walczy. Nowotwór się odezwał. Od dziś zaczyna chemioteriapię. Wszystkie zaciskamy mocno kciuki i modlimy się za Julianka.
Mamaflavi powiedziała, że się odezwie i opowie więcej.

reklama
skrajne dobre i złe informacje :sorry2:

mamoflavii - :sorry2:trzymajcie się dzielnie i nie traćcie nadziei! wszyscy trzymamy za Julianka kciuki! buziaki dla Was wszystkich! mam nadzieję, że Julek wreszcie zwycięży walkę z paskudztwem!

agniesia - wielka radość! bardzo mnie cieszy, że wszystko poszło zgodnie z planem :) cudownie, że Wam się udało "zbroić" rodzeństwo dla Werci :) Już się nie mogę doczekać fotek Lilii. gratulacje!!!

nimfii - gratuluję dwóch kreseczek :)))))

Do góry