ana to czy można zostawiać dziecko tylko na kilka godzin myślę, że zależy od przedszkola, choć nie wydaje mi się by było to problemem. Mój brat na początku odprowadzał synka do przedszkola na 8 - 8.15, a odbierał o 12. Teraz mały zostaje do 13 - 13.30, ale on cały czas ma problemy w kontaktach z dziećmi. Oczywiście jeżeli był w przedszkolu, nawet tylko te 4 godziny, to i tak pełna stawka żywieniowa musiała być opłacona ;-)
Mysia moim zdaniem takie przyzwyczajanie dziecka do przedszkola jak w UK jest fajne, choć jak rozmawiałam z przedszkolanką to mówiła, że czasami dla dziecka lepsze jest rzucenie od razu na głęboką wodę.
domma83 no niestety chyba nie tak szybko zobaczę nasze maleństwo, bo ona postanowiła pobawić się z nami w kotka i myszkę, i teraz zapadła kompletna cisza :-( Jeszcze będzie tak, że się "przeterminujemy" ;-)
Mysia moim zdaniem takie przyzwyczajanie dziecka do przedszkola jak w UK jest fajne, choć jak rozmawiałam z przedszkolanką to mówiła, że czasami dla dziecka lepsze jest rzucenie od razu na głęboką wodę.
domma83 no niestety chyba nie tak szybko zobaczę nasze maleństwo, bo ona postanowiła pobawić się z nami w kotka i myszkę, i teraz zapadła kompletna cisza :-( Jeszcze będzie tak, że się "przeterminujemy" ;-)