reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

>>>>>Pogadajmy sobie -o wszytkim i o niczym<<<<<

domma no ja mam zamiar posłać Nikusia do przedszkola ale nie wiem czy będą miejsca. Pani w przed mówiła ,że mamy w marcu się przyjść zapisać i zobaczymy ile będzie 3-latków . Jak będzie miejsce to będzie chodził .Nikodem jak wiadomo stałym forumowiczkom kupki i siusiu już od dawna woła . Teraz nawet w dzień śpi już bez pieluszki . Nocną pieluchę to ma już tak znoszoną , że suchą chyba wyrzucę.
domma zaglądaj też na inne wątki ,tam już wyjaśniła się sytuacja . Maranka urodziła już zdrową i śliczną Majeczkę
Mary (*)

reklama
Agniesia dużo zdrówka :tak:Jak tam po wizycie?
zapmarta urodziła maranka też to teraz twoja kolej już niedługo :biggrin2:a potem jaaaaaaaa :szok:

Moja mała waży już ok 2390:happy2: i wszystko ok u niej:tak: akurat dzisiaj byłam na wizycie

domma83 u nas do przedszkola dopiero od 3 lat przyjmują.Ja Zosie w marcu zapiszę ale pójdzie dopiero od lutego 2012 a nie od września.Mam nadzieje że będzie miejsce bo mało dzieci było i jedną sale dużą przerobili na mieszkanie :wściekła/y: a teraz dzieci więcej i się okazuje że mało miejsca jest :wściekła/y:

babeczki jestesmy już w domu, wiec jak sie bardziej ogarniemy i zorganizujemy to napisze więcej i wstawie fotke Malego Uparciucha w każdym razie poród nieźle mnie zszokował bo zaczeło sie w nocy z soboty na niedziele ok. 1szej pierwsze skurcze, ale zaczekalam do 6 rano w domu i o 7:15 bylismy w szpitalu... do 9 było tylko 3cm rozwarcia wiec przebili pęcherz płodowy, niby miało wszystko przyspieszyć, ale skurcze zupełnie ustały wiec ok. 10:10 zapodali oxtyocyne i odrazu zaczęły sie skurcze i to parte... wiec nie wiem kiedy to rozwarcie sie zrobiło na 10cm bo o 10:25 były pierwsze parte a o 10:28 Maja była już na świecie wiec druga faza 3 minuty a później jeszcze łożysko 4min wiec cały poród w sumie 3:17min. nawet znieczulenie nie zdązyli podać... lece bo Maja wzywa...

Maranka gratuluję!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Czyli poród szybki :)))To bardzo ważna i wspierająca informacja:) Buziaki dla Maji i Ali. Jak bedziesz miała chwile napisz jak Ala sobie radzi i czy bardzo jej cieżko?

Maranka gratuluję!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Czyli poród szybki :)))To bardzo ważna i wspierająca informacja:) Buziaki dla Maji i Ali. Jak bedziesz miała chwile napisz jak Ala sobie radzi i czy bardzo jej cieżko?

antar tak na szybko to moge tylko powiedziec, że Ala Maje akceptuje i mówi, że ją kocha, delikatnie dotyka po główce, po rączce, przynosi pieluchy, ale na mnie jest obrazona i zazdrosna... i jak chce jej dawać buziaki to mi mówi: nie dawaj mi buziaków tylko Maji... dla mnie to troche przykre, ale staram sie spedzać z nia tez duzo czasu na tyle na ile Maja pozwoli bo póki co to na cycusiu wisi co godzine... ale sie ogarniemy to bedzie łatwiej...

reklama
Maranko jeszcze raz bardzo gratuluje i trzymam kciuki,by Ala pogodzila sie z nowa sytuacja:)

A tak z innej beczki to Gracjan juz wkrotce(za miesiac lub dwa) pojdzie do przedszkola i juz teraz boje sie jak to bedzie ,mlody jest niesmialy i dosc nieufny w stosunku do innych ludzi,obawiam sie,ze bedziemy miec duzy problem z zostawianiem go w przedszkolu,ale nie mamy wyjscia bo musze pojsc do pracy Ponoc pierwsze dni sa najgorsze,a pozniej to juz tylko lepiej i mam nadzieje,ze tak bedzie w naszym przypadku Trzymajcie prosze kciuki

Do góry