reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

>>>>>Pogadajmy sobie -o wszytkim i o niczym<<<<<

reklama
Ana chętnie ale może później. Jestem znokautowana mdłościami i wymiotami, jestem jak z krzyża zdjęta:( Mózg mam gdzie indziej dzisiaj. Mam nadzieję że to się skończy, z Zosią czegoś takiego wogóle nie miałam.

Antar ja tak miałam w ciąży tylko z Olą, wydawało mi się że mdłości mam nawet przez sen....
Ale jedna myśl mnie pocieszała wtedy to że napewno to się kiedyś skończy ;-):tak:
...

ANTAR o ile mogę ci doradzić to przegryzaj sobie krakersy. Ja ze starszakami nie miałam mdłości ,ale za to z najmniejszym chyba mnie wymdliło za wszystkich i tylko krakersy pomogły .A jak tam Zosia odstawiła się od cycola?

Miki ja też pełna podziwu jestem dla Ciebie.
Antar ja obydwie ciąże rozpoczynałam wielkimi mdłościami i tak jak Ciebie nawet przez sen mnie mdliło. Mi pomagały trochę migdały, ale niestety nie na długo. Na szczęście po 14 tygodniu jak ręką odjął :-)
No a u nas już 23 tydzień na liczniku, waga 8 kg do przodu, w pasie koło 100 a po wczorajszym usg połówkowym wszystko ok. Dzidzia rozwija się harmonijnie, prawidłowo, wszystkie narządy wewnętrzne ok i na swoim miejscu, serducho zdrowo wali ;-) No i wiemy już, że na 100% czekamy na Liliankę :-D

Agniesiu bardzo sie ciesze,ze malenstwo zdrowo rosnie w brzuszku i imie,ktore wybraliscie dla coreczki jest rewelacyjne:tak::-)

Aniesie super wieści i imie równiez, ostatnio czytałam gdzieś artykuł, że własnie wraca jego popularność i na lutym 2011 duzo babek sie na to imie napalilo :) alez sie ciesze :) i ściakam Was mocno :):)

reklama
Dziękujemy bardzo, a imię to wybrała Wercia - uwielbia Bebe Lilli, więc trzeba było wynaleźć takie imię by było zdrobnienie Lili i tak oto padło na Liliannę :-) Aczkolwiek nie powiem nam też bardzo podoba się to imię :-D

Do góry