reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

>>>>>Pogadajmy sobie -o wszytkim i o niczym<<<<<

To i ja się przypomnę.:sorry2:
Witajcie. :-)
Śmigam od czasu do czasu po forum, ale na wszystko czasu brak, zwłaszcza na odpisanie.:zawstydzona/y:
Maluchy zdrowo rosną.:tak:
W tym roku znowu zaganiana jestem.:baffled: Julka I Komunistka, Kacper powtórkowicz :tak:, a w tym wszystkim gryząca i zwracająca wiecznie na siebie uwagę Amelka.:crazy: To jej spojrzenie rozbraja wszystkich w około.:rofl2: Ileż razy mi wstydu napędziła ( tańcząc i .śpiewając głośno w kościele przy pieśniach na mszy św.:zawstydzona/y:), ileż razy coś poszło dzięki niej lżej...:-D Echh.. bąk mały.:-) Diabeł w ciele aniołka.:tak:;-):-)

reklama
Witajcie mamuski

Ja tylko chciałam się zameldować,ze pamiętam o Was wszystkich . Czytam w miarę czesto, jednak nie mam kompletnie czasu na odpisywanie= przepraszam
Mam problemy rodzinne, do tego praca i prowadzenie domu. Troche sporo jest na moje barki. Dodatkowo nabawiłam sie anginy, normalnie masakra, dzisiaj wziełam pierwszą tabletke antybiotyku, bo nie daje rady z bolu. Na domiar złego jotro mam przyjęcie Halloweenowe u mnie w domu, bez możliwości odwołania, na samą myśl mi słabo, dobrze ze koleżanki mają sumienie i mi pomoga.
Co do dzieciaczków, to wszystko w porzadku. Maxik rośnie jak na drozdzach, jest bardzo samodzielny, pięknie mówi. Jest bardzo grzeczny, za wszystko dziękuje, lub przeprasza, no i kocha bardzo mocno. Jedynie czego mi brakuje do pełni szczęścia to porzegnanie pampków, ale na razie to chyba nie możliwe, nie mam kiedy tego przypilnować.
KOchane mamuski ściskam Was bardzo mocno, no i Wszystkie lutowe dzieciaczki
brzuchatki= przybywa Was coraz wiecej, to bardzo dobrze, bo dzieci to największy skarb, powodzenia dla Was
mamaflavi= Całuski dla ksieciunia, z utęsknieniem czekam na posta od ciebie, w którym napiszesz [ nie mamy juz raka] to moje marzenie, jestescie w moich myslach cały czas, ściskam Was
wkleje fotki Maxa dla przypomnienia
Do miłego klikania mamuśki :-)

Miki trzymj się biedaczku, angina to potworne paskudztwo,a przy tylu obowiązkach to... strasznie silna babka!!!
Ja czytała Tracy Hogg no i wiele rzeczy bym sobie wzięła ale wiele jest też rzeczy sprzecznych i niezbyt dobrych ale nie chce prowokować kolejnej dyskucji... dobre do poczytania, no i warto mieć ogląd na takie ( zabrzmi akademicko;)) publikacje:)Tracy jest znana wśród rodziców.
Justa mam to samo z Zosią, w kościele zaczyna tańczyć pod ołtarzem i to w ten kobiecy sposób, bioderka i nóżki;) I śpiewa pszczółkę maję podczas pieśni:)

Uuuuu, Miki, no to masz teraz w domu czyste szalenstwo, wspolczuje, podziwiam i zyczecze Ci duzo sily i szybkiego powrotu do zdrowia.:*

Antar, a jak Twoja fasolka, nic nie piszesz jak sie czujesz? Bylas juz u gina?

Ech, u nas w tym miesiacu lipa, trzeba bedzie sie w przyszlym bardziej postarac...

Spokojnego weekendu!:happy2:

reklama
Antar oczywiscie z kazdej ksiazki trzeba wyciagnac to co najlepsze dla siebie ,chyba nie istnieje poradnik idealny - szczegolnie dotyczacy wychowania dzieci - tak czy inaczek babka ma sporo fajnych przemyslen - btw jestem szczerze ciekawa Twojego zdania wiec jesli mialabys ochote mozemy otworzyc dyskusje :-)

Dziewczyny pdf wyslane gdyby ktoras nie otrzymala upominac sie

Miki brak Ciebie tutaj , dobrze ze u Was ok nie wyobrazam sobie ile masz na glowie- trzymaj sie kochana

Do góry