reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

>>>>>Pogadajmy sobie -o wszytkim i o niczym<<<<<

reklama
hej kobitki, nie wiem, czy mnie jeszcze pamiętacie, podczytuję was czasem, ale mam mało czasu więc na podczytywaniu się kończy....
Bardzo się cieszę, ze tyle mamuś z kolejnymi brzusiami chodzi :-) wielgachne gratulacje dla Was :-)
Antar- Tobie na swieżo, gratulacje :-)
Martussa - bardzo gratuluje zdobycia pracy, która tak cieszy :tak:
Mamaflavi- nadal trzymamy kciuki za Was , odpoczywajcie :tak:
Hooba - gratuluje i Tobie :-)mnie obrona czeka za 2 tygodnie.....
A wogóle to wszystkie was pozdrawiam i cieszę się że nasze lutowe maluchy się tak swietnie chowają.....
U nas wszystko super, Ola cudnie mówi, już od kilku miesięcy zdaniami -co nas szokuje jak cholera, a teraz to jak najęta gada cały dzień, na dodatek śpiewa swoje piosenki a jest ich ze 20 więc dla nas jej rozwój to po prostu szok!! :-):-) Rozwija się cudownie i każdego dnia nas zaskakuje...ostatnim hitem jest obok przybijania piatki, przybijanie żółwika......Bóg jest sprawiedliwy bo z Domkiem to przecież tyle problemów było.....a teraz sama radość i to jest cudowne :tak::tak:niestety załapała też przeklęństwo( i to od mojej koleżanki) k...... mać.....mówi na dodatek to w odpowiednich momentach, nie wiem jak ona to kuma !! nie wiem, jak zrobić aby przestała bo trochę to dziwne w jej ustach, noi wstyd przecież......
Od miesiaca bawi się pięknie sama, fantazjuje, lula lale itp. więc można juz naprawde wiele przy niej zrobić. Jedynem minusem u nas jest pożna pora spania....nie da się jej przestawić....
Od wczasów w Egipcie ( od czerwca) zasypia po 23......a rano nie mozna jej dobudzić:no::no:
wstaje jak wychodzę do pracy czyli ok 9.....
Ja pracuje na pół etatu i jestem bardzo zadowolona z tego...Ola z babcia, nakarmiona, wyspacerowana i szczęśliwa, a ja teź :-)
W Opolu mocno się rozkręciło forum opolanek, mamy przynajmniej raz w tygodniu spotkanka na kawce z maluchami , a często nawet idziemy na kawke same( tatusiowe z maluchami)
Świetne dziewczyny mamy tu w Opolu i plotkary że hoho....w poniedziałek mamy znów roczek od koleżnaki córeczki, ale mam nadzieję, że znajdę więej czasu na skrobnięcie czasem i u was....:-) buziaki

Daggy pamiętamy, pamiętamy...żółwik dla Oleńki :) i też czekam na bardziej konstruktywną rozmowę z synem, a nie tylko ej..ej..ajć...ajć :)))

Martus
i jak tam po weekendzie?

daggy no coś ty pewnie ,że pamiętamy cię. Zazdroszczę ci tych spotkań mamowych .Ja to w takiej dziurze mieszkam ,że nawet do sąsiadki na kawę wyskoczyć nie mogę ( bo sami sąsiedzi i to starzy hi hi)

daggy no coś ty pewnie ,że pamiętamy cię. Zazdroszczę ci tych spotkań mamowych .Ja to w takiej dziurze mieszkam ,że nawet do sąsiadki na kawę wyskoczyć nie mogę ( bo sami sąsiedzi i to starzy hi hi)

pewnie, że pamietamy :)
Jolek ja mam to samo... żyje tu czasem jak na pustyni... do dziecka tylko gadam... czasem kogoś spotkam, ale tak to nie ma z kim kawy wypić, poplotkować...

reklama
To bardzo mi miło, że mnie pamietacie :)
Powiem Wam, że dzięki BB trafiły mi sie super koleżanki, 4 mieszkają tuż obok więc na kawę nawet w kapciach wyskoczyć można. Pewnie byśmy się nie poznały gdyby BB.....tematy wspólne, dzieci razem szaleją i się lubią....całe lato chodziłysmy razem na plac zabaw a teraz to domowe spotkanka....ja to jestem towarzyska dusza i z samotnosci to bym umarła chyba... :)

Do góry